Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

Opata na Maltě navštívil Psychopat Bejr | foto: Antiyoutuber.cz

Psychopat Bejr překvapil Opata na Maltě. Na streamu se opili, dali si pusu a pozvraceli se

Streamer Opat04 se netají tím, že je velkým fanouškem Psychopata Bejra. Několikrát ve svých videích napodoboval jeho hlášky a mluvil o jeho tvorbě. S pomocí Opatova fanouška se Bejr vydal na Maltu a překvapil svého příznivce v jeho bytě, když zrovna streamoval. Padli si spolu do noty.
  11:38

Aleš Bejr, známý spíše pod přezdívkou Psychopat Bejr, se rozhodl překvapit svého dlouholetého fanouška, streamera Opata04. Vydal se tak za ním na Maltu, kde Opat už nějaký čas žije. Společně se opili, mluvili o ženách, řešili rodinné vztahy a streamovali.

Bejr se za Opatem vydal v sobotu 10. prosince. Náhle ho překvapil při streamování her. Celou návštěvu vymyslel Opatův fanoušek z Twitche, mělo se jednat o prank. „Celé to vymyslel a zařídil týpek z chatu. Poslal na mě letadlem komando, aby mě přepadlo na live streamu,“ napsal Opat na Instagramu.

@opat04clips_brikulos Bejr kantare #bejr #psychopatbejr #opat #opat04 #foryou #fyp ♬ původní zvuk - Opat04Clips_Best

„Pro ty z vás, co neví, tak týpek z chatu se jménem Nachcatdooci vymyslel celý tento prank na mě. Kontaktoval Bejra a vymyslel celou cestu krok po kroku, jak se ke mně dostane až do pokoje, aniž by cokoliv zdemoloval. Nikomu v ČR se nic takového předtím nestalo. Jsem fakt rád, že se to stalo a ještě jednou díky,“ svěřil se streamer na Instagramu.

@jackysko_ opatos a bejros💝 #fyp #fypシ #opat #opat04 #psychopat #bejr #kiss #love #danko #alesbejr #stream #viral ♬ original sound - ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀

Influenceři se rozhodli společně streamovat a popíjet alkohol. Čím déle tak stream pokračoval, tím méně jim bylo rozumět. Nezapomněli ani na intimní sbližování a několikrát se políbili. Celý večer vyvrcholil tím, když se oba pozvraceli a šli spát. Společně také polemizovali o tom, zda Bejr není Opata otec.

@fidovoz #bejr #psychopat #opat #positive ♬ původní zvuk - Filip Voznický

„Včera to byl exkluzivní stream. Poprvé jsem viděl Bejra pít alkohol. Netuším, co se stalo. Po streamu jsem šel na postel, pozvracel se a usnul. Bejr prý ještě ve čtyři ráno natáčel pod vlivem alkoholu vlog na zahradě,“ napsal Opat na svůj Instagram.

Bejr má na Maltě setrvat ještě týden. Dvojice influencerů plánuje natočit další streamy a užít si společně strávené chvilky. Plánují se také vydat k moři a do fitness. Opat žije ve středomořském ráji již od června 2022, a to kvůli spolupráci s online casinem. V Česku je totiž zakázaná propagace gamblingu. Z Malty pravidelně streamuje, a to jak na svém českém, tak na anglickém kanále.

Témata: Opat04, Aleš Bejr