Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Český streamer Opat04 | foto: IG: @opatxdAntiyoutuber.cz

Opat04 od konce legendárního subathonu. Je opět na Maltě a klesla mu zhlédnutí

Streamer Opat04, známý také jako Daniel Legenda, se opět vrátil na Maltu. Po konci legendárního subathonu si jel na okamžik odpočinout do své rodné země, dlouho tu ale nepobyl. I přes několik shadowbanů se nenechal odradit a stále streamuje na YouTube. V Česku se nevyhnul sporům s bývalou přítelkyní.
  10:21

O Opatovi se nejvíce mluvilo na přelomu srpna a září, kdy z Malty streamoval legendární subathon, který trval celkem tři týdny. Po skončení se na chvíli vrátil do Česka a pokračoval se hraním her a tvorbou na sítích. Bývalá přítelkyně Xholakys ho zde však obvinila z užívání drog a prozradila pikantnosti o jejich sexuálním životě.

Český streamer se v průběhu léta odstěhoval na Maltu kvůli spolupráci s casinem. Twitch mu však dal na permaban obou kanálech, anglickém i českém. Opat byl zoufalý a nevěděl, co dál. V teplém ráji se dokonce jednou pořezal, ztratil se a skončil v nemocnici. Vše sdílel na Instagarmu a druhý den se již v pořádku vrátil k hraní League of Legends. Tvorbu přesunul na YouTube a na konci srpna začal s legendárním subathonem.

Pointa subathonu je, že se doba streamování prodlužuje s každým finančním příspěvkem. Opat tedy musel streamovat i v průběhu spánku a lidé mu zaplatili statisíce. Jeho subathon trval tři týdny. Stihl dokonce dostat shadowban na YouTube, díky němuž subathon skončil za tři týdny.

Po skončení se Daniel Legenda na chvíli přesunul zpátky do Česka, kde se setkal s přáteli i rodinou a pokračoval v tvorbě na sítích. Na YouTube streamuje pravidelně každý den a je ke svým fanouškům velmi otevřený. Často veřejně mluví o svém sexuálním životě a několikrát zmínil i jeho vztah s hvězdou OnlyFans Xholakys.

Valerie Holáková alias Xholakys se k bývalému příteli hojně vyjadřuje. V nedávnem podcastu, jehož byla hostem, se svěřila, že fanouškům na OnlyFans prodává sextape, na kterém je s Opatem. Jako bonus pak také nabízí na platformě video, kde ji streamer provádí orální sex. Z každé koupě videa pak podle svých slov Opatovi zasílá provize. Nedávno Holáková bývalého přítele také obvinila z užívání drog a pustili se do sebe na sítích. Streamera jsme kontaktovali ohledně vyjádření k erotickým videím, ale nereagoval.

Hvězda Youtube a Twitche se chvíli na to přesunula zpátky na Maltu, odkud streamuje hraní hry League of Legends a povídá si s fanoušky. Jeho videa denně sleduje deset až dvacet tisíc lidí. Sledovanost mu oproti létu značně klesla. Dříve se pohyboval v číslech od čtyřiceti tisíc výše.

Legenda také hojně používá Instagram, který zaplavuje mnoha stories. Sleduje ho zde bezmála 200 tisíc lidí. Každý den se vyjadřuje k novinkám ve světě her, ale i k událostem, které otřásají českou influencerskou scénou. Nezapomíná ani na Twitter, kde píše o svých životních příhodách a sdílí fotky, které by většina lidí směřovala spíše na Instagram. Pravidelně se věnuje také cvičení a snaží se mít vyrýsovanou postavu.

Témata: Opat04, Xholakys