Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Opat04 streamuje už přes týden v kuse. | foto: youtube.com/opat04

Legendární stream Opata alias Dana Legendy. Mariánek mu poslal skoro čtyřicet tisíc

Streamer Opat04 vysílá živě už více než týden a konec je v nedohlednu. Fanoušci mu za to posílají desetitisíce. V jeden moment streamoval i s influencerem Jonem Mariánkem. Ten mu poslal téměř čtyřicet tisíc korun.
  10:56

Opat04, na internetu známý také jako Dan Legenda, už od minulé neděle v kuse streamuje. Rozhodl se uspořádat subathon. Koncept je takový, že na začátku spustil odpočítávání času, jak dlouho ještě musí vysílat živě. S každým novým předplatitelem a donatem se prodlouží čas, který musí vysílat.

Ze začátku to vypadalo na pár dní, teď má za sebou téměř devět dní a čas příliš neklesá. Musí vysílat bez přestávky, takže na streamu třeba i spí, povídá si s fanoušky a hraje hry. Nechal sledující rozhodnout také o jeho novém účesu. Hlasovali několik hodin a nakonec vyhrál sestřih podle brazilského fotbalisty Ronalda. Má celou hlavu oholenou, zůstala mu jen ofinka.

Jeho spánek je tématem streamu každý jeden den. Pravidelně totiž Opat spí v hodiny, kdy jsou lidé v práci. Třeba v úterý spal i v jednu odpoledne.

Streamer Opat04 během živého vysílání i spí, fanoušci mu posílají tisíce korun

Za celou dobu streamování si vydělal statisíce. Na Twitteru se řeší, na kolik přesně si za celou dobu přišel. Podle některých jen za první den získal od sledujících až tři sta tisíc korun. Jeden z fanoušků mu poslal ani ne za týden přes čtyři tisíce amerických dolarů, což je více než sto tisíc korun.

Před pár dny s ním streamoval i influencer Jon Mariánek. Ten v poslední době čelí kritice především za to, že propaguje kryptoměny, které jsou podle mnoha sledujících podvodné. Mimo jiné také spolupracuje s influencerem Jakem Paulem. Ač spolu streamovali chvíli, Jon poslal Opatovi téměř tisíc šest set dolarů, což je téměř čtyřicet tisíc korun.

Opatův stream přišel krátce po tom, co dostal na Twitchi permaban. V létě se přestěhoval na Maltu a chvíli sám nevěděl, zda se nebude muset vrátit zpátky do Česka. Vše nakonec dopadlo dobře a subathon mu na YouTube, kam z Twitche přesídlil, přinesl více než padesát tisíc odběratelů.

Témata: Jon Mariánek, Opat04