Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa

Streamer Opat04 během živého vysílání i spí, fanoušci mu posílají tisíce korun | foto: youtube.com/c/opat04

Na streamu spí, fanoušci mu posílají desetitisíce. Opatův subathon pokračuje

Opat04 stále streamuje na YouTube. Má před sebou ještě minimálně týden. Během živého vysílání hraje, hry, povídá si s fanoušky a obědvá. Ale taky prostě jenom spí. A fanoušci to milují. Za čtyřiadvacet hodin si vydělal už přes 200 tisíc.
  11:22

Několikadenní živé vysílání českého streamera Opata pokračuje. Stream trvá už více než třicet hodin a zbývající čas se stále prodlužuje. Koncept streamu subathon spočívá v tom, že s každým předplatitelem a donatem vyšším než sto korun, se stream prodlouží o tři minuty. Momentálně mu zbývá více než týden.

Na streamu dělá v podstatě všechno, jí, chodí na záchod, několik hodin denně spí. Během jeho spánku fanoušci ale stále posílají peníze. V době jeho spánku mu jeden z fanoušků poslal 3 685 dolarů, což by bylo víc než 91 tisíc korun. Celkem za první den vydělal přes 200 tisíc korun.

Když se fanouškům zdá, že spí příliš dlouho, snaží se ho vzbudit. Když někdo pošle donate, automaticky se začne číst vzkaz, který k němu sledující připsal. Fanoušci si potom dělají legraci, napíšou do vzkazu padesát znaků paragrafu a doufají, že se Opat probudí. Nutno dodat, že během spánku je o jeho stream stále velký zájem. V jednu chvíli sledovalo streamerův spánek přes osm tisíc lidí.

Když je Opat zrovna vzhůru, pouští si třeba videa a povídá si s fanoušky. V jeden moment si pouštěl nové video Sugar Denny a Tadeáše Kuběnky na které reagoval. Později si pouštěl i jiná videa a vtipně je komentoval. Hodnotil i instagramové profily sledujících, kteří ho o to požádali.

Jindy hraje hry, některé i se sledujícími. Pokud ve společné hře prohraje, fanoušek mu může na virtuálním „kole štěstí“ vytočit trest. Jednomu z fanoušků se povedlo mu přidat deset hodin trvání streamu.

Obecně je, stejně jako všechny předešlé, stream velmi osobní. Řeší s fanoušky mnoho intimních témat, někdy se s nimi baví i o sexu a sdílí své zážitky.

K tomu, že je během živých vysílání velmi otevřený, se vyjádřil už dříve. Říká, že streamy jsou pro něj komfortní zóna a svým fanouškům by řekl všechno. Velmi osobní omluva přišla den potom, kdy se na jednom ze svých streamů opil, potom se pořezal a ztratil se. To všechno, včetně poměrně explicitních krvavých fotek, sdílel na Instagramu.

Opat je toho času stále na Maltě, kde měl domluvenou spolupráci s jistým kasinem. Anglický kanál založil i kvůli tomu, protože je v Česku propagace gamblingu zakázaná. Anglický kanál Krabs04 využívá i u Subathonu. V pondělí po poledni stream na kanále Opat04, kde streamuje česky, na chvíli zastavil a přesunul se na anglický kanál. Tam dvě hodiny vysílal gamble hry, pak se zase vrátil na český kanál.

Témata: Opat04