Pondělí 6. května 2024, svátek má Radoslav

Pan Hvězdička promluvil o kauze s kolesem | foto: tiktok.com

Pan Hvězdička promluvil o Kolesovi a žloutence. S Red Face prý nemá nic společného, chystá žalobu

Jaromír Petr alias Pan Hvězdička se rozhodl promluvit o kauze Kolesa, který měl v době zápasu v organizaci Clash of the Stars žloutenku. Původně Kolesovi nevěřil, později mu však údajně informaci potvrdili také další zápasníci. Petr také tvrdí, že nemá vůbec nic společného s organizací Red Face. Na Clash of the Stars se chystá podat hromadnou žalobu.
  19:00

Známá postava českého internetu Patrik „Koleso“ Pešava se nedávno přiznal, že měl v době svého jediného zápasu v organizaci Clash of the Stars žloutenku. Pešavy se ujal tiktoker Pan Hvězdička, vlastním jménem Jaromír Petr a společně se rozhodli začít celou situaci řešit. Petr podal na organizaci trestní oznámení, kvůli kterému se nyní celá organizace vyšetřuje. Petr Pešavovi doporučil, aby si zařídil výpis z lékařské zprávy, sám pak bizarní postavě českého internetu zajistil bydlení. Tiktoker se nyní rozhodl promluvit o celé kauze s Clash of the Stars a také o tom, proč se rozhodl podat na organizaci trestní oznámení.

@pan.hvezdicka Pomoc Kolesovi. Dekujeme @koleso_official @Sibiřan #koleso #kolesooriginal #kolesoreal #panhvezdicka #hvezdicka #hvezda #pomoc #bydleni #bezdomovec #fyp #fypシ #fypviral ♬ původní zvuk - pan hvězdička

„Do celého světa Clashe jsem poprvé dostal díky MaxGreenovi, který mě kontaktoval proto, že jsem už něco zažil a k lecčemu mám i co říct,“ řekl v úvodu rozhovoru pro Antiyoutuber.cz Petr. Celý spor prý odstartoval pražský městský strážník Petr Reif, který se snažil prosadit zápas mezi ním a Jaromírem Petrem, tedy Panem Hvězdičkou. Reif proto ale zvolil způsob, který se Petrovi ani trochu nezamlouval a údajně se měl také dotýkat jeho rodiny. Mezitím Petra kontaktoval Koleso, který od něj žádal pomoc. Ze dne na den se totiž ocitl na ulici, neměl kde spát a také co jíst. Požádal proto Petra o pomoc, protože věděl, že se dříve dokázal, spolu s fitness trenérem Tomášem Lukášem, postarat o Jiřího „MaxGreena“ Janoucha.

Petr souhlasil s tím, že se o Kolesa, tedy Patrika Pešavu, postará a později se od něj dozvěděl, že měl v době zápasu žloutenku. Zároveň si také vyslechl tvrzení Pešavy o tom, že vedení organizace Clash of the Stars po celou dobu o této informaci vědělo, ale rozhodlo se ji zamést pod koberec. V tu chvíli se prý Petr rozzlobil a rozhodl se začít celou situaci řešit i když věděl, že si tím navždy zavře dveře k zápasení v organizaci.

Začal proto na vlastní pěst zjišťovat, co přesně se odehrává za oponou organizace. Janouch mu měl navíc před časem přinést svou smlouvu k náhledu a Petr už tehdy pochopil, že je s organizací něco v nepořádku. Janouch totiž údajně nepodstoupil lékařskou prohlídku, i navzdory tomu ho však vedení mělo pustit do zápasu. „Z mého lidského hlediska mi to nepřišlo správné. Myslel jsem, že MaxGreen dostal třeba sto tisíc a ve finále se jednalo o dvanáct tisíc, z čehož byl pochopitelně nešťastný,“ podotkl Petr pro redakci Antiyoutuber.cz

Petr ze začátku Pešavovi informaci o žloutence prý příliš nevěřil. Znal ho spíše ze sociálních sítích a právě proto si řekl, že si chce informaci o nakažlivé nemoci ověřit, než se pustí do dalších kroků. Vyhledal tedy několik zápasníků, kteří se ubytovali v předvečer druhého galavečera Clash of the Stars ve stejném hotelu jako Pešava a ti mu údajně potvrdili, že se na hotelu opravdu probírala Pešavova žloutenka. Prý jim to ale přišlo naprosto nereálné a nevěnovali proto této informaci nijak zvlášť velkou pozornost.

@pan.hvezdicka 1of1 nový podcast již brzy na všech sítích. Part 1 s Kolesem / Koleso. #koleso #kolesa #podcast #podkast #clash #clashofthestars #clash6 #clashofstars #zapas #zapas #fighter #fight #pesava ♬ původní zvuk - pan hvězdička

Když se Petrovi informace o žloutence potvrdila, na celou organizaci měl prý vztek. Nelíbil se mu navíc přístup, s jakým vedení organizace jednalo se sociálně slabšími jedinci. „Když jsem zjistil, co všechno se v organizaci děje a jak se chová vedení, rozhodl jsem se proti organizaci bojovat,“ řekl Petr. Také zároveň popírá tvrzení lidí, kteří si myslí, že je zástupcem organizace Red Face, která chce skrze něj zničit konkurenci.

„Já vím, že si to hodně lidí myslí, ale já s Red Face opravdu nemám nic společného. Navíc informace, se kterou jsem vyšel ven, může vážně poškodit také Red Face. Tím pádem by byl nesmysl, abych v takovém případě o Kolesově žloutence vůbec mluvil. Byť je mi Red Face sympatičtější, chtěl jsem vyjít s pravdou ven, aby k ničemu podobnému už nikdy nedošlo,“ vysvětlil Petr. Narážel tak na to, že Koleso zápasil kromě Clash of the Stars i v Red Face, které by z toho, že teoreticky byl nakažený, mohlo mít také problémy.

Kvůli své ochotě postarat se o Pešavu je Petr často osočován z toho, že chce na Pešavovi vydělat. On sám ale tvrdí, že je kvůli Pešavovi v mínusu. Pešava prý občas rozbije telefon, ztratí brýle a Petr mu vždy údajně koupí vše potřebné. Navíc tvrdí, že utratil hodně peněz za benzín, protože musel s Pešavou hodně cestovat a také ho vyzvedávat na domluvených místech.

„Prostě jsem cítil potřebu něco s tím udělat. Nechtěl jsem se dívat na to, že mu nikdo nepomůže a tak jsem se rozhodl starat se o něj,“ řekl Petr s tím, že nyní Pešava bydlí v azylovém domě v Praze, kde má zajištěnou střechu nad hlavou a také stravu.

Petr také prozradil, že se chystá podat trestní oznámení na všechny lékaře, které domluvil promotér organizace Clash of the Stars Tomáš Linh Le Sy. Pešavu prý do zápasu měli pustit pouze na základě prokázání, že je zdravý a bezinfekční. Zároveň se také chystá podat hromadnou žalobu na Clash of the Stars, ke které se mají přidat zápasníci, kteří se cítí ohroženi. Petr oznámil, že by se mělo jednat o pornoherečku Silvii Dellai a rappera Vojtěcha „Senseye“ Prella. Další jména však zatím prozradit nechce. Uvidíme, jak bude celá kauza s organizací Clash of the Stars pokračovat. O všem vás budeme pravidelně informovat.

Témata: Koleso, Sibiřan