Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie

Influencerka Sugar Denny před SugarSugar Party. | foto: instagram.com/unfiltredsugar

SugarSugar Party se vydařila. Další bude v Praze, fanoušky trápí cena

S party influencerů se roztrhl pytel. Po akci Tadeáše Kuběnky přidala další party i Sugar Denny. Pro fanoušky má novinku: další akce SugarSugar Party bude v Praze.
  7:30

Sugar Denny je už pořádáním party poměrně známá. O víkendu měla druhou SugarSugar Party v Brně. Akce, na kterou bylo možné jít jen pokud vám bylo víc než 18, byla vyprodaná. O akce Denisy Kouřílkové je zkrátka zájem. Nejeden fanoušek se kvůli party vydal do Brna z nejrůznějších koutů Česka. „Jela jsem z Hradce Králové. Byli jsme i na první party. Nejlepší je, že tu potkáte influencery, ale i party jako taková je fajn,“ řekla redakci fanynka Sugar Denny Anežka. Na akci byl i její oblíbený youtuber Ony Bortel.

Party zřejmě měla takový úspěch, že hned po ní Denisa připravila překvapení. Už za měsíc bude další party, tentokrát v Brně. Rozdíl je i to, že na akci, která má být ve stylu roku 2014, bude možné jít už od šestnácti let. 

Party bude v klubu Mecca, vstupné stojí 400 korun. To je jedna z věcí, kterou ale nyní fanoušci kritizují - drahý vstup. „400kč za vstup? Si děláš srandu ne? Ráda tě sleduji ale svůj názor musím říct a nikdo mi ho nevezme. Pokud tě to baví dělat něco pro fanoušky tak proč za takovou cenu?? Nechápu vyděláš už na své videa chápu živi tě to. Ale za tohle tolik? Nejsi známá zpěvačka. Vím že dnes není nic zadarmo . Ale tohle přijde opravdu hodně na to že si jen youtuber,“ napsala na Instagram fanynka Bára mnozí další s ní souhlasí. Je ale jasné, že i přes dražší vstup se akce nejspíš vyprodá. 

Party s influencery jsou nyní populární. Pro samotnou Sugar Denny to nebyla první akce. Svou party, pojmenovanou Království Tadeáš, měl i vítěz druhé řady Like House Tadeáš Kuběnka. V plánu byla i party se Shopaholic Adel, ta ji však zrušila.

Témata: Sugar Denny