Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Šli byste na rande radši s Shopaholic Adel nebo Babišem? Raiter by je kopl do p*dele, Pufflick by šel s Babišem

Jak influenceři slaví Valentýn? Zeptali jsme se jich, s kým by šli raději na rande. Rozhodnout se mezi Shopaholic Adel a Andrejem Babišem pro ně bylo složité. Někteří by dokonce přistoupili k radikálnímu řešení. Někdejší účastník Survivora Adam Raiter se svěřil, že by se do československé reality show moc rád vrátil. Komu fandí v nové sérii?
  14:47

Den svatého Valentýna je svátek, který u nás nemá až tak zakořeněné tradice. Slaví ho influenceři? Zpěvačka Sharlota to bere zřejmě jen jako příležitost, kdy si s partnerem může vyrazit na hezkou večeři. Říká, že je hezké si v ten den udělat navzájem nějakou radost. Influencer, vystupující na sítích pod přezdívkou Pufflick, se svěřil, že Valentýna slaví každý den. „Protože rozdávám lásku, kterou v sobě mám,“ řekl v rozhovoru pro Antiyoutuber.cz. Kdyby byl každý z nich nezadaný a musel si vybrat mezi rande s bizarní influencerkou Shopaholic Adel a politikem Andrejem Babišem, volba by byla těžká. „Asi bych je přitáhl k jednomu stolu a pak bych je oba kopl do p*dele,“ vysvětluje někdejší účastník reality show Survivor Adam Raiter.

S blížící se další řadou již zmíněné show, fanoušky zajímá, kdo v ní předvede ty nejzajímavější výkony a scény. Produkce opět vsadila na kartu známých osobností a obsadila v nové řadě hned několik influencerů. Jak Sharlota, tak i Raiter se těší na výkony známého internetového baviče Martina „Mikýře“ Mikysky. Lákalo by je, se v takové reality show objevit? Jelikož Raiter v Survivoru byl a užil si to, rád by se v show ještě někdy objevil. Sharlota měla být dokonce oslovena, jestli se nechce objevit již v této nadcházející řadě. Jelikož má prý moc práce s přípravou nové hudební desky, nabídku odmítla.

Témata: Shopaholic adel