Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Fitnessák Žralok Patrik vs revizor. | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Žralok Patrik poplival revizora, když se měl zastávat postarší paní. Tu prý revizor zfackoval

Influencer a známá tvář bojové organizace Clash of the Stars říkající si Žralok Patrik se dostal do konfliktu s revizorem. Ten měl silou z autobusu vytáhnout čtyřiasedmdesátiletou letou paní a následně jí dát i facku. Žralok tak přispěchal na pomoc a revizora konfrontoval. Několikrát na něj plivl a následně mu před policisty prý nacpal pětitisícovou bankovku do pusy.
  16:50

Ačkoliv v organizaci ještě nezápasil, jeho jméno si bezpochyby s Clash of the Stars spojí téměř každý. Fitnessák a influencer dychtící po zápase říkající si Patrik Žralok je nedílnou součástí organizace. Převážně je známý pro své výbušné chování, kdy například po jednom zápase v kleci vyzval a následně i napadl Karlose Bendu. Že se jedná o zápasníka s horkou hlavou se ukázalo i nyní, když v Plzni konfrontoval revizora dopravního podniku. Ten měl totiž napadnout postarší paní, jelikož u sebe prý neměla občanský průkaz a nemohla prokázat svůj věk. Na místo následně dorazila policie.

Že se Žralok nebojí konfliktu je zřejmě věc jasná. Pořádně namakaný influencer už nejednou ukázal své schopnosti a um v bojových sportech. Nyní se svými sledujícími na Instagramu sdílel jeden incident do kterého se zapojil. Nejen, že se do vyhrocených až i fyzických sporů dostává v kleci, či na tréninku, teď už i na ulici.

Svěřil se, že měl být svědkem toho, jak se revizor dopravního podniku hrubě zachoval k postarší dámě. Ta u sebe neměla mít občanský průkaz, a tak se prý rozhodl, že ji vyvede ze soupravy. Přistoupit měl však k násilí a paní z autobusu zřejmě doslova vystrkal. Venku ji měl dokonce ještě fyzicky napadnout tak, že jí dal facku. „Ten revizor začal tvrdit, že mu paní měla dát první facku, což pravda není. To tam nikdo neviděl,“ řekl Žralok pro Antiyoutuber.cz.

Tak to byla povedená akce @soldout_festival ve spolupráci s @clashofthestars . Už se moc těšíme na další akci a děkujeme pořadatelům, celé Ostravě a všem fanouškům za podporu #festival #festivals #party #clashofthestars #goodtimes #show #friendship #friends #happy #dance #instagram #best #showtime

31. července 2023 v 16:36, příspěvek archivován: 8. září 2023 v 14:12

Takové neurvalé chování se však rozhodně nelíbilo Žralokovi a proti revizorovi zakročil. „Tak teď jsem byl svědkem neuvěřitelné události. Jsem tady v Tlučné, něco tady řeším a tadyta m*dka teď dala facku támhle té staré paní,“ říká Žralok na svém Instagramu. „Počkej až ti šlápnu do huby ty zm*de jeden. Tady budeš fackovat starou paní. Počkej vole,“ pokračuje. Naštvaný Žralok zřejmě nenacházel slov, a tak na revizora sypal jednu nadávku za druhou.

V druhém videu které sdílel, sledujícím oznámil, že je slečna v pořádku a následně přistoupil k revizorovi. „Co čumíš ty k*ndo,“ pokřikuje Žralok na revizora. „Nelíbí se ti něco? Ty jsi tady dal facku staré paní“ říká Žralok a plive na revizora. Ten se snaží lehce bránit jakýmisi fackami, což mu však není moc platné. Do konfliktu se vkládá další muž a útočí na něj pěstmi. Stihne mu zasadit zřejmě jednu ránu do spánku, než ho Žralok rychle odtáhne stranou.

Gratulace mému svěřenci a vítězi zápasu na galavečeru @clashofthestars 5 proti @dragunovjepan jemuž tímto vzdáváme čest a hold. Díky @filip.grznar za naplnění průběhu zápasu a po zápasu sportovním duchem #clashofthestars #fight #winner #champion #mma #martialarts #tournament #warrior #proud #instagram nstagram

11. června 2023 v 6:49, příspěvek archivován: 8. září 2023 v 14:13

Revizor měl následně zavolat policii, na kterou společně s Žralokem čekal. Těch pár minut něž hlídka dorazila si rozhodně neužil. Naštvaný Žralok totiž pokračoval. „Ukaž tu držku. Ty vole, ty jsi krásný,“ mluví Žralok na revizora, kterému po obličeji stékají plivance. „Na, tady máš ještě. A na tady máš zm*de vole. Na, tady máš ty k*ndo,“ opakovaně několikrát Žralok plive na revizora. „Nejradši bych tě pochcal zku*vysyne vole. Paní je mimochodem čtyřiasedmdesát let a tady ta m*dka ji fackuje,“ doplňuje.

Na místo měla následně dorazit policie. „Následně přijela hlídka policie. Byli tam čtyři policisté. Já jsem jim bez vyzvání předložil občanský průkaz a přiznal jsem se, že jsem opakovaně spáchal přestupek proti občanskému soužití a to, že jsem mu naplival do pusy,“ říká Žralok. Policie nakonec Žraloka prý pustila a revizora zatkla. Redakci se také svěřil, že se mu ozvalo nemálo lidí, kteří měli podobnou zkušenost s tímto revizorem.

Velice nepříjemný zážitek to byl ale hlavně zřejmě pro paní, které měl dát revizor facku. Dostala od něj také pokutu ve výši pět set korun, jelikož u sebe neměla jízdenku. „Paní měla mimochodem právo jezdit bez jízdenky, protože je v důchodu,“ říká Žralok. Autobusem měla dokonce jet nakoupit léky pro svého nemocného manžela. „Paní u sebe neměla hotovost a pomalu se rozklepala, protože samozřejmě pro důchodkyni je tisíc korun hodně. Já jsem vytáhl peníze a za paní jsem tu pokutu zaplatil,“ říká.

That was Mysteryland 2023 #mysteryland #qdance #hardstyle #hardstylefamily #dance #music #festival #party #weekend #goodtimes #dj #moment #lifestyle #instagram #goforit #happy

30. srpna 2023 v 16:06, příspěvek archivován: 8. září 2023 v 14:13

Co z toho bude plynout pro Žraloka? On sám si prý uvědomuje, že se dopustil přestupku tím, že revizora poplival. Je to však něco, s čím dokáže žít. „To že jsem porušil správní řád a spáchal přestupek proti občanskému soužití, s tím opravdu žít můžu,“ vysvětluje. „Bude mě kontaktovat přestupková komise formou nějaké obsílky, kdy já bych se pak k té komisi měl dostavit a tam mi bude udělená nějaká pokuta,“ říká. Tu však prý platit v plánu nemá. „Já z principu nebudu platit pokutu za zm*da, který tady fackuje staré babičky,“ doplňuje.