Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Influencer Žralok Patrik | foto: Instagram.com

Žralok otevřeně o pobytu ve vězení. Byl svědkem pobodání a chtěli ho prý zabít

Influencer a zápasník z organizace Clash of the Stars říkající si Patrik Žralok poskytl redakci Antiyoutuber.cz exkluzivní rozhovor, ve kterém se svěřil, jaký byl jeho pobyt ve vězení. Bylo to strašné, říká. Situace které viděl a zažil, z hlavy už zřejmě nikdy nedostane. Byl svědkem brutálních rvaček a pobodání. Sexuální zneužití je prý ve vězení běžné.
  12:22

Jaký je pobyt a život v českých věznicích? To je otázka, na kterou hledá odpověď jistě nemálo nadšenců do kriminální tématiky. Redakci Antiyoutuber.cz se svěřil Patrik Žralok, pravým jménem Patrik Hübler, jak si on svůj trest odpykal. Influencer, známý hlavně díky bojové organizaci Clash of the Stars, se mluvit o své kriminální minulosti neostýchá a svých prohřešků si je naplno vědom. Jak se tedy do vězení dostal a jaký byl jeho pobyt v něm? Z některých zážitků, které popisuje, až mrazí v zádech. Do vězení by se vrátil prý už jen tehdy, kdyby něco ohrožoval jeho rodinu.

Příprava na Red-face
#slap #prague #fitness #fitnessmotivation #fitnesslife #fitnessmodel #motivation #fitnessaddict #training #instagood #instalike #instacool #combat #competition #ripped #workout #workhard

21. ledna 2023 v 19:56, příspěvek archivován: 14. září 2023 v 16:00

Poprvé se Žralok do vězení prý dostal už v osmnácti letech. „Poprvé se dá říct, že to byly takové mladické nerozvážnosti. Když jsem byl mladý, tak jsem se hodně pral. Takže prostě takové kraviny,“ říká Žralok. Ve vězení však nebyl pouze jednou. „Podruhé to bylo za to, že jsem v podstatě vymáhal z dlužníků peníze bez soudního příkazu a bez papírů. Zkrátka dlužíš prachy, víš to, že je dlužíš, tak já si pro ně jdu,“ vysvětluje Žralok, že z dlužníků peníze vymáhal ne zrovna legálně a eticky.

Jednoduše to fungovalo zřejmě tak, že Žralok vyhledal dlužníka v místě jeho bydliště, kam následně vkročil. Už tím měl porušit domovní svobodu a spáchat trestný čin. Následně se začal domáhat peněz právě neetickým způsobem. „Bral jsem tu spravedlnost do vlastních rukou a ze zm*dů jsem zpátky vylákal jejich závazky vůči těm věřitelům,“ doplňuje. Celkově se v té době pohyboval ve velice pochybné společnosti a podsvětí. „V minulosti jsem se prostě pohyboval ve špatném prostředí. V podsvětí, kde se točily drogy a takhle. Já jsem tedy žádné drogy neprodával, ale jak říkám, pohyboval jsem se v těch kruzích,“ vysvětluje.

Second phase ️‍♀️️‍♀️
#fitness #motivation #fitnessmotivation #ripped #training #gym #fitnessboy #workhard #hungry #wild #instagood #physique #athlete #muscle #bodybuilding #body #animal #monster #beastmode

5. listopadu 2022 v 17:36, příspěvek archivován: 14. září 2023 v 16:01

Celkově byl v prý ve vězení dohromady osm let. Sám s takovým trestem prý souhlasí a dokonce si myslí, že na něj byl soud mírný. Času však ve vězení i tak strávil mnoho, a tak přináší pocity z pobytu v české věznici. „Je to strašný. Záleží samozřejmě také na tom, jaký si to tam uděláš, takové to tam máš. Není věznice jako věznice,“ vysvětluje. Věznic u nás je několik a každá se od sebe něčím liší. Žralok tak říká, že v některých to je peklo, v jiných to je zase klidnější. „Když se potom dostaneš třeba do Karlovarského kraje, Horní Slavkov, Kynšperk, nebo takovéhle s*ačky, kde hraje především roli barva kůže a odkud jsi, tak tam to je samozřejmě horší,“ říká.

Aktivit ve vězení logicky není tolik, kolik na svobodě, a tak si vězni musí najít něco, čím se zabaví. Žralok prý volný čas investoval převážně do četby odborné literatury. „Hodně jsem se rozvíjel, nechával jsem si z venku posílat literaturu, která byla odborného charakteru. Rozhodně jsem nečetl beletrii,“ říká. Dál se například snažil cvičit, což mu však prý nešlo moc dohromady s tamní stravou. Výživu bohatou na důležité živiny pro sportovce zřejmě rozhodně nedostával.

#instafit #motivation #fit #fitness #gymlife #pushpullgrind #grindout #flex #instafitness #gym #trainhard #eatclean #grow #focus #dedication #strength #ripped #swole #fitnessgear #muscle #shredded #squat #bigbench #cardio #sweat #grind #lifestyle #pushpullgrind

11. října 2019 v 20:43, příspěvek archivován: 14. září 2023 v 16:02

Pobyt ve vězení není žádný med, což potvrdil i Žralok. Svědkem byl prý mnoha velice odporných situací. Před jeho zraky prý pobodali jednoho muže. Ten si měl v kulturní místnosti sednout na místo, které si nárokoval jiný vězeň. Když si prý všiml, že tam sedí, nic mu neřekl, vytáhl nůž a pobodal ho. „Pak byl oddíl jako třeba mladiství. Tam bych možná kategorizoval jeden ze svých nejhorších zážitků,“ popisuje další drsný zážitek z vězení. Jednat se mělo o drsnou rvačku, ve které jeden z aktérů brutálně zmlátil druhého vězně. „Co se týče znásilňování, tak tam jsem toho taky viděl hodně. Už nikdy něco takového vidět nechci. Už nechci vidět, jak někdo někoho š*ká do p*dele. Už nechci vidět, jak někdo někoho musí za trest kouřit, nebo proto, že mu dluží snídani,“ doplňuje.

Dokonce i však samotný Žralok sám zažil jednu velice nepěknou situaci, kdy byl napaden. Měl být předělen na oddíl, kde se ve velkém braly drogy. Téměř každý tam byl prvý drogově závislý, až na něj. To tedy po nějaké době začalo připadat ostatním vězňům zvláštní, a tak měli usoudit, že je špión. „Tak si usmysleli, že jsem špión, nasazený od policie, nebo od vězeňské služby a že jsem tam vlastně za účelem monitorovat, jakým způsobem se tam pohybují ty drogy,“ vysvětluje Žralok. „Tak se mě rozhodli odstranit. Já se do dneška divím, že žiji,“ doplňuje.

#zralokpatrik #fitnesstrener #fitnessmodel #prague #naturalbodybuilder #bodybuilding

15. srpna 2019 v 0:43, příspěvek archivován: 14. září 2023 v 16:03

V jeden moment mělo několik vězňů vběhnout ke Žralokovi do cimry a napadnout ho. „Jeden se mě tam pokusil vzít židlí po hlavě. Druhý si do ruky strčil nůžky s tím, že ty nůžky měl jako takový bodec. Třetí vzal takovou jakoby pseudo mačetu, což bylo vlastně vyrobené z ortézy,“ popisuje. Sám prý dodneška nechápe, jak se mu povedlo z celé situace vyváznout živý a z cely vyběhnout.