Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

Paul Breach | foto: Youtube.com

Kdo je Paul Breach? Je známý i v Česku. Svádí nezletilé dívky a je obviněn ze sexuálního zneužití

Kontroverzní tiktoker je známý i u nás. Paul Breach, přezdívaný někdy i šílený Brit, překračuje hranice. Debatuje se o tom, jestli je jeho chování reálné, či to celé hraje. I přes to však rozhodně pobavil a zároveň znechutil miliony sledujících. Na jeho streamech flirtuje s nezletilými dívkami, kterým prý i následně vypisuje a zve je na rande. Breach má prý dokonce i pletky s policií.
  15:00

Každý kdo má TikTok už určitě alespoň jednou viděl záznam ze streamu Paula Breache. Britský tiktoker natáčí převážně lip sync videa. Jeho nejznámějším videem se stalo to, ve kterém tančí na písničku „Green green grass“. Více ho však proslavili jeho divné streamy a kauzy kolem něj. Nahodile na nich prohlašuje zvláštní výroky a flirtuje s dívkami. Jeho účet byl však záhadně zablokován. Těžko si toho mnoho lidí všimne, záznamy z jeho streamů totiž kolují na For You page nadále.

Na TikToku se prosadil v roce 2021, když vydal song parodující fotbalistu Jacka Grealishe. Původně působil pod nickem @Snapshoteye, kde měl skoro devět set tisíc sledujících. Momentálně však natáčí na nový účet s názvem @Beautybeyondthe_eye.

Moc se toho o Breachovi neví, snaží se totiž své osobní informace držet v tajnosti. I když se snaží chovat jak nedospělý teenager, tak se jeho věk odhaduje dle i jiných vodítek na více jak čtyřicet. Má prý také syna.

@beautybeyondthe__eye #foryoupage #fyp #selflove ♬ original sound - Paul

Mnoho lidí by také zřejmě zajímalo, kolik si Breach díky svému směšnému chování na platformě vydělá. Není to málo. Jelikož na jeho streamy chodí tisíce lidí, dostává tak i mnoho příspěvků v podobě TikTok dárků. Jeden tiktoker ve videu ukázal své výpočty. Tvrdí v nich, že za pouhý týden, kdy streamoval pouze třikrát si vydělal dvacet šest tisíc korun. Což by mu do peněženky dalo za měsíc více jak sto tisíc jen z hloupých streamů a videí.

Na TikToku se také objevilo video, na kterém usmívající se Breach, jde do policejního auta. „Čemu se směješ ty čůr*ku? Půjdeš sedět za to co jsi provedl,“ napsal pod video jeden uživatel. Mluvčí tamní policie promluvil k situaci. „V pondělí kolem 16:40 byla policie přivolána z důvodu stížnosti o možném incidentu s veřejným pořádkem poblíž The Ship Inn ve Whitby. Strážníci dorazili na místo a incident byl vyřešen,“ vysvětlil mluvčí policie, přičemž dodal, že k žádnému následnému zatčení nedošlo.

@lewisdram ♬ Green Green Grass - George Ezra

Vyzdvihován je Breach převážně za překvapivé a někdy i vtipné chování. Na jednom streamu začal lžícemi bubnovat na kolena, což se ukázalo jako předehra pro větu „Když jsem byl mladší, tak jsem byl sexuálně zneužit,“ kterou následně pronesl.

@lsogreens #pool #paulbreach #kiddiefiddler #abuse ♬ original sound - Your mum is peng icl

Breach je kritizován za mnohé. Mluví se o tom, že píše nezletilým dívkám a chová se k nim v konverzacích, ale na streamu, neslušně. Nejvíc lidem vadí jeho živá vysílání. Jsou natolik zvláštní, že jeho odpůrci proti němu založili dokonce petici. Snaží se v ní získat co nejvíce podpisů s cílem odstranit Breache ze všech sociálních sítí. Podepsali jí už stovky lidí.

„To, co začalo jako podivné tance a parodie, se změnilo v obtěžování lidí, kteří mu veřejně vyjádřili nesouhlas za jeho pochybné a urážlivé chování. Je načase, aby správci sítí pořádně naslouchali a dostali tohoto muže ze všech platforem. Jakmile získá petice dostatek pozornosti a podpisů, bude předložena příslušným lidem na TikToku i Instagramu,“ napsal k petici její zakladatel.

Dále obviňuje Breache z velmi závažných věcí. V sedmadvacetim lě prý zneužít nezletilou dívku. Nařčení ohledně sexuálních témat pokračují. Na streamech prý žádá i nezletilé dívky, aby mu do zpráv posílaly fotky nahých nohou. Neštítí se sprostých výrazů, přičemž se také naváží do homosexuálů.