Neděle 19. května 2024, svátek má Ivo
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Zvířata hvězfdami sociálních sítí | foto: Antiyoutuber.cz

Králík létá v letadle a pes má svoji televizi. Jsou hvězdami TikToku

To, že máte čtyři nohy a jste chlupatí vůbec nebrání tomu, abyste se stali hvězdou sociálních sítí. Své o tom mohou říct psi, králíci, morčata i opice, které na TikToku sledují miliony lidí. Páníčci je rozmazlují a natáčí jejich každodenní život. Internet je miluje.
  12:00

Na platformě TikToku se může proslavit kde kdo. Třeba i zvířata. Takovým příkladem jsou zlatí retrívři Teddy, Ellie a Emma. Jejich páníčci jim dopřejí naprosto vše. Denní aktivity svých mazlíčků následně natáčí na TikTok a dělají z nich hvězdy internetu. Psi ale nejsou jedinými slavnými čtyřnohými kamarády na internetu. Sociální sítě proslavily i opice, králíky a morčata.

Zlatý retrívr Teddy má svůj pokoj, televizi a postel. Každý týden si ve zverimexu vybírá hračky, které chce. Má plný šatník oblečení a nespočet párů bot. Všechny čtvrtky tráví celý den se svým páníčkem a dělají pejskovi oblíbené aktivity. Koukají spolu na filmy, pejsek plave v bazénu, ochutnává drahá jídla a chodí na procházky. Na TikToku ho sleduje více jak pět milionů lidí.

@aguyandagolden Movie night was saved thanks to @PetSmart same-day delivery! #anythingforpets #dog #goldenretriever ♬ original sound - AGuyandAGolden

Retrívřice Ellie se proslavila ochutnáváním jídla a následným vybíráním toho, co jí chutná. Vlastní postel, pokoj a nespočet hraček jí také nechybí. Na TikToku má téměř pět milionů sledující a jejích videí si všiml i Jimmy Fallon, který ji pozval do své show. Páníčci ji nedávno pořídili mladší ségru a dále zachycují na kameru jejich společný život.

@elliegoldenlife Don’t put Ellie on Survivor #goldenretrieverlife IB @TheBernerBunch ♬ Eine Kleine Nachtmusik - Mozart

Na sociálních sítích nejsou slavní jen psi. Opici George na TikToku sledovalo pře sedmnáct milionů lidí. Proslavila ho videa, kde si rozbaloval různé dárky. Postupně mu je začali posílat fanoušci a měl tak nové hračky téměř každý den. George bohužel musel postoupit operaci při které zemřel. Jeho majitelé si koupili nového kosmana a pokračují s ním ve videích. Na George ale často vzpomínají.

@heresyourmonkeycontent George almost witnessed a wipeout 😅🙊 TYSM to Anne and Carla Shorts for the #fanmail #funny #monkey #unboxing #skateboard ♬ original sound - Georgie Boy

I menší zvířata dobyla sociální sítě. Králíky Honeyho a Huga spolu s morčaty Beanem a Wotsitem na TikToku sledují statisíce lidí. Majitelé je natáčí při každodenních činnostech. Nechávají je spát v posteli a dopřejí jim cokoliv. Někteří z nich dokonce několikrát letěli letadlem.

@bunny.nyc Part 1 of what I bring for my bunny when we travel by plane! ✈️🐰#bunnynyc #bunny #petsoftiktok #treatyourpet #rabbit #travel #airplane #pettravel ♬ original sound - bunny.nyc | Miffy

Někteří lidé majitele slavných mazlíčků v komentářích soudí za to, že je rozmazlují, špatně krmí, oblékají či zneužívají pro slávu. Celkově se ale setkávají spíše s pozitivními ohlasy a komentáři o roztomilosti zvířat.