Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Pete Davidson a Madelyn Cline | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Kim Kardashian, Ariana Grande, nyní další herečka. Pete Davidson je označován za krále svůdníků

Americký herec Pete Davidson je uznávaný nejen jako úspěšný komik, ale také jako nezbedný svůdník. Jeho vztahová historie čítá celosvětově známé herečky a modelky, o kterých sní jednoznačně nejeden fanoušek. Pár tvořil například s Kim Kardashian, Arianou Grande a nyní se šíří zvěsti o tom, že se dal dohromady s krásnou herečkou Madelyn Cline známou ze seriálu Outerbanks.
  12:36

Amerického herce a komika Peta Davidsona může většina znát zřejmě hlavně z jeho působení v show Saturday Night Live. Nejvíce si na něm fanoušci oblíbili jeho osobitý, ojedinělý a suchý humor, kterým jsou jeho herecké výkony specifické. Ačkoliv hraje většinou zaostalejší postavy, v realitě se dá označit za pravý opak. Nejvíce je v humoru uživateli na sítích vyzdvihován za jeho vztahovou historii. V randícím životopisu má nejednu sexy modelku, zpěvačku, či herečku.

@chicksintheoffice Presented by @e.l.f. Cosmetics ♬ original sound - chicksintheoffice

Nejvíce zřejmě Davidson šokoval svět, když začal randit s populární zpěvačkou Arianou Grande. V ten stejný měsíc, co se rozešel s herečkou Cazzie David, si nabrnknul Grande a začal jejich urychlený a poměrně krátký vztah. Že byla mezi nimi silná láska se dá poznat například z toho, že se jen po pár týdnech randění zasnoubili. Udělali si také společné tetování. Spekuluje se o tom, že se Grande s Davidsonem rozešla v souvislosti s úmrtím jejího bývalého partnera rappera Maca Millera.

Davidsonovy vztahy téměř vždy skončily po krátké době. Chvilku po pětiměsíčním vztahu s Grande se dal dohromady s o dvacet let starší herečkou Kate Beckinsale. Už v té době začalo nemálo fanoušků spekulovat o Davidsonových schopnostech, co se týče randění. Opět se však nejednalo o dlouhotrvající vztah a Beckinsale se s ním po čtyřech měsících randění rozešla. Následně měl, jak je tomu u Davidsona zvykem, opět krátký a to pouze tříměsíční románek s herečkou Margaret Qualley.

@phillip_ganzeinfach #petedavidson #ex #exgirlfriend #girlfriend #kim #ariana #kimk #foryou #viral #trend #fyfyfy #men #boys #kaia #bridgerton #fyp ♬ Still into You - Paramore

Za jeho zřejmě nejslavnější vztah se dá označit ten s Kim Kardashian, který trval téměř rok. Láska mezi nimi vzplála při natáčení jedné scénky pro Saturday Night Live s názvem „Jasmine and Aladdin“. Když se v jeden moment políbili, v Kardashian to mělo zažehnout silné emoce vůči Davidsonovi. „Pete musí být doslova nejlepší lidská bytost, jakou jsem kdy potkala. Má to nejlepší srdce,“ říká Kardashian o Davidsonovi.

Jejich vztah byl velice rozebíraný také z toho důvodu, že s Davidsonem Kardashian začala randit jen nedlouho po jejím rozchodu s celosvětově známým rapperem Kanye Westem. Uživatelé postupem času čím dál více šíleli z toho, jak se mu daří randit s tak krásnými modelkami. „Týpek ty holky sbírá, jak kameny nekonečna,“ vtipkuje jeden uživatel na TikToku. „Musíme ho zastavit. Musíme ho prostě zastavit. Tohle mu už nemůže jen tak procházet,“ píše další.

@cosmopolitanuk Pete Davidson has had some pretty high-profile GFs 👀 #petedavidson #kimkardashian #emilyratajkowski #phoebedynevor #kaiagerber #katebeckinsale #arianagrand #celebcouples ♬ Countless - BCD Studio

Uživatelé na sítích jsou momentálně šokovaní z další slečny, se kterou má Davidson momentálně randit. Údajně měl strávit noc s herečkou Madelyn Cline v Hotelu v Beverly Hills a následně se vydat na společnou snídani. Ačkoliv zatím ani jeden z nich oficiálně nepotvrdil, že společně tvoří pár, fanoušci mají jasno. „V tento moment už není nikdo v bezpečí před šarmem Davidsona,“ vtipkuje na TikToku jeden uživatel.