Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Partneři Myslivcové a Lady Dee prý nikdy nebude nahý v časopise. Playboy rozhodoval o tváři magazínu

Na setkání porotců Playboye, kteří budou rozhodovat o tom, která žena se stane novou tváří magazínu, se objevila Sharlota, Lady Dee a Dominika Myslivcová. Podle nich se jejich manželé nikdy neobjeví polonazí v časopisech. Ženy také promluvily o tom, jaké vlastnosti by měly modelky mít.
  12:16

V pražském tanečním sálu Boccacio Ballroom se konala soukromá akce magazínu Playboy, na které se objevilo hned několik známých osobností. Sešli se totiž porotci, kteří budou dohlížet na výběr nové modelky, kterou čeká nezapomenutelný zážitek. Mezi porotci se objevily modelky, které už nějakou dobu se značkou Playboy.

I když se jednalo o akci, na které byl omezený počet lidí, musela se dodržovat jistá pravidla. Třeba, že všichni přítomní museli být oblečení v černém. Na místě byli fotografové a novináři, kteří netrpělivě čekali na příchod prvních známých tváří a čekání si krátili popíjením welcome drinků. Místnost byla poměrně malá, ale vzhledem k počtu pozvaných lidí to nijak zvlášť nevadilo. Příjemnou atmosféru udržoval klavírista, který s úsměvem doprovázel spokojené tlachání hostů klidnými skladbami na klavír.

Uprostřed místnosti byl pro porotce připravený stůl, ke kterému měli později usednout ke slavnostní večeři. Když se objevili první porotci, okamžitě začali pózovat před foto stěnou a vesele se zdravili se svými přáteli. Některé porotce přivedl z nedalekého hotelu portýr, který je uvedl do budovy. Jednou z prvních žen, které se na akci dostavily, byla pornoherečka Drahomíra Jůzová alias Lady Dee. Ta se nedávno objevila v zápasnické kleci na galavečeru Clash of the Stars. Jůzová si večer očividně užívala, ale vypadala poněkud unaveně.

Redaktoři z redakce Antiyoutuber.cz se jí rozhodli položit netradiční otázky ohledně modelingu. „Modelka by určitě měla být sebevědomá. Hlavně musí být hodná a sympatická. V kabelce by mohla mít třeba zrcátko, aby se mohla upravit,“ řekla Jůzová, která se sama stala tváří Playboye. Podle ní by prý nebylo dobré, kdyby byl její manžel nahý nebo polonahý v nějakém časopise. „Mě by to asi přišlo takové gayské, jako nic proti tomu nemám, ale asi bych mu to spíš nedovolila. Mě to nepřijde moc chlapské,“ řekla Jůzová.

Podobný názor na to má také zpěvačka a youtuberka Dominika Myslivcová, která se na akci objevila také. „Mně by to vadilo. Zrovna tady to nevyhledávám,“ řekla Myslivcová. Podle ní by měla každá modelka u sebe nosit pudr, antiperspirant a telefon. Zároveň by prý měla být v rámci možností chytrá, vtipná a průbojná. Myslivcová je také členem poroty, která bude rozhodovat o tom, která slečna se stane výherkyní castingu a zúčastní se focení na francouzské Riviéře, kam se vydá soukromým tryskáčem.

Dalším členem poroty, kterého se redakce Antiyoutuber.cz rozhodla vyzpovídat, byla zpěvačka a rapperka Šarlota Blakk, která si říká Sharlota a která má také zkušenosti s focením pro magazín Playboy. Blakk na sobě kvůli tomu rok tvrdě dřela, aby se dostala do dobré formy a k focení ji prý přesvědčil její partner. Toho si prý ale nedokáže představit nahého a ani polonahého v jakémkoliv časopise. Taková představa ji velmi pobavila. „Já si to vůbec nedokážu představit, to je velmi vtipná vize. Můj manžel je takový více introvert, je takový opak mě, takže si to nedokážu představit. Kdybych měla vedle sebe muže, který by tohle měl rád, nebo by ho to bavilo, tak proč ne,“ smála se Blakk.

Podle ní by měla každá modelka u sebe vždy mít voňavku, cokoliv, co se dá použít na rty a také hřeben na vlasy. „Modelka by měla být určitě autentická, měla by mít zdravé sebevědomí a měla by vždycky umět vyzdvihnout svoje plusy. Zapomenout na to, co jsou její nedokonalosti, aby ji to neblokovalo v prezentaci, ale vždycky se soustředit na to, v čem se ona cítí silná a to pak umět prodat třeba před foťákem,“ myslí si Blakk. Také ona si očividně celý večer užívala a skvěle se bavila.