Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Autoři podcastu Anticast Matěj Čech a Jakub Šorm | foto: Antiyoutuber.cz

Anticast: Andrew Tate a jeho cesta k úspěchu. Ovlivnily jeho chování sociální sítě?

Andrew Tate, kontroverzní influencer, je známý skoro po celém světě. Autoři podcastu Anticast z redakce Antiyoutuber.cz Matěj Čech a Jakub Šorm se v novém díle pobaví o negativních a zároveň nedílných součástech Tateova úspěšného života a také nastíní nepříjemnou realitu, která se skrývá za jeho luxusem.
  18:00

Kontroverzní influencer Andrew Tate výrazně ovlivnil své sledující. Prezentuje jim svůj luxusní životní styl a zároveň je také zahlcuje mnohdy nebezpečnými názory. Autoři podcastu Anticast si popovídají o zákulisí Tateova úspěchu a také o jeho životním příběhu, který doprovází těžké momenty. Zároveň se také dozvíte, jaký vliv na Tatea nejspíš měly sociální sítě.

Tate své sledující často motivuje k tomu, aby nebyli líní, cvičili a vydělávali co možná nejvíce peněz. On sám má postavený byznys na velmi zvláštním principu. Na jakém? To se se dozvíte při poslechu nejnovějšího dílu podcastu Anticast. Kvůli svému nevhodnému chování k ženám se dokonce dostal do vazby a nyní je obviněný ze znásilnění a obchodu s lidmi.

V novém dílu podcastu se také dozvíte z jakého důvodu je Tate zablokovaný na sociálních sítích a jaká je jeho současná situace. Tate také s oblibou vyzývá nejrůznější influencery na zápas i když s nimi ve skutečnosti nemá žádný spor. Co ho k tomu nejspíš vede? To zjistíte při poslechu nového dílu podcastu.