Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána

Potetovaná babička Kerstin Tristan je na OnlyFans | foto: Instagram.com

Potetovaná babička si vydělává stovky tisíc na OnlyFans. Za tetování utratila stovky tisíc

Na OnlyFans je toho vskutku hodně. Najít se dá na platformě téměř cokoliv a kdokoliv pro každou choutku a úchylku. Podniká tam i skoro zcela potetovaná babička. Za malůvky na těle zaplatila skoro sedm set tisíc korun. Díky OnlyFans si může pořizovat další, a tak uspokojovat své fanoušky zamilované do jejího potetovaného těla.
  12:54

OnlyFans je platforma, na které v dnešní době podniká kdekdo. Některé naplno živí, jiní si zas na ní snaží pouze přivydělat něco navíc. To byl případ šestapadesátileté tvůrkyně z Německa. Kerstin Tristan má téměř celé tělo potetované zajímavými barevnými obrázky. Za všechna tetovaní zaplatila doopravdy obrovskou sumu. Stály ji už přes 670 tisíc korun a to jí ještě nějaké to volné místo na těle zbývá. Je to tedy poměrně drahý koníček, který momentálně financuje převážně skrze OnlyFans.

Zajímavé je, že se Tristan nechala potetovat poměrně nedávno. Sága potetování celého jejího těla začala až v roce 2014. Do té doby byla její kůže téměř netknutá. Tetovat se však nezačala původně hlavně kvůli zalíbení v konkrétním obrázku. Hlavním důvodem bylo to, že se cítila nesvá ve své kůži. Stáří je věc, která nejde oddálit a s tím přichází právě třeba vrásčitá kůže, či jiné zdravotní komplikace. Tristan se tak rozhodla, že své tělo téměř kompletně potetuje a stárnoucí kůži tím tak zakryje. Nyní je se sebou naprosto spokojená, jak nikdy dřív. „Když se na sebe podívám do zrcadla, vidím krásnou louku plnou květin, kterou člověk prostě musí milovat,“ nechala se slyšet Tristan.

#colorful #colortattoo #colorlove #tattoo #tattooideas #ink #inked #inkedgirl #inkmodel #flowertattoo #flowerphotography #photo #photooftheday #tatted #girlwithtattoos #legtattoo #necktattoo

14. března 2023 v 19:33, příspěvek archivován: 22. března 2023 v 12:52

Její tetování jsou vskutku zajímavá. Na těle má mnoho obrázků od krásných kytek až po různá zvířata. Za svá tetování utratila tedy skutečně obrovské částky. Nechala se slyšet, že se vždy chtěla celá potetovat. Bohužel na to však neměla finance, a tak si postupně šetřila každou libru z její práce taxikářky. Nyní se opravdu už nemusí starat o to kolik nějaké tetování stojí a jestli si ho může dovolit. Na Instagramu má téměř dvě stě tisíc sledujících a na TikToku přes jeden milion.

Na svou OnlyFans kariéru si také nemůže stěžovat. Podle výdělku se řadí se mezi top dvě procenta všech tvůrkyň na platformě. Někteří si zřejmě řeknou, že pouhá dvě procenta je málo. Není tomu tak. Tvůrci, kteří spadají i do jednoho procenta, či méně, jsou schopní vydělat si miliony korun měsíčně.

@kerstintristan #tattooideas #inkmaster #tattoofan #tattoofans #legtattoo #flowertattoo #flowertattoo #flowertattooart #flowertattoodesign #fullbody #flowerqueen #colorqueen #tattoolifestyle #necktattoo ♬ Vogue (Edit) - Madonna

Fanoušci její tvorbu jak na TikToku a dalších sociálních sítích milují. Ve většině oceňují to, jak je i ve svém pokročilejším věku schopná vybočit, potetovat si celé tělo a žít si život mladé krásky. „Jsi opravdu dokonalá na svůj věk. Odkud jsi, nechceš někam zajít,“ píše do komentářů pod její video na TikToku jeden uživatel. „Krásné umění, krásné tetování, prostě dokonalost,“ píše další. Tristan se vskutku neostýchá své tělo co nejvíce ukazovat na všech jejích platformách. Na většině fotkách je pouze ve spodním prádle, které si často lehce stahuje. Je zřejmé, proč zveřejňuje právě takové příspěvky. Ráda se chlubí svým tetováním, což by zahalená v oblečením dělala těžce.

Ačkoliv je Tristan se svým novým vzhledem naprosto spokojená, tak si čas od času na svém Instagramu zavzpomíná na staré časy, kdy ještě neměla žádná tetování. V několika fotkách porovnává svůj vzhled postupem času, jak jí přibývalo čím dál více tetování. V jednom příspěvku zveřejnila například fotku z roku 1992, kdy ještě neměla žádná tetování, k porovnání se současnou fotku, na které je potetovaná už celá a fotkou z roku 2014. Uživatelé povětšinou hodnotí její změnu vzhledu jako pozitivní. Krásná dle nich byla však i předtím, teď se jen vylepšila.

Happy New Year
Links von 2020 und rechts von 2022/23 #tattoo #newyear #2023 #2022 #changes #change #tattoolove #colorful #colortattoos #legtattoo #fullbody #flowergirl #tattoomodel #modellife #modeling #beautiful #ink #inkedgirls #tatted #tattoobutterflyflower

31. prosince 2022 v 15:51, příspěvek archivován: 22. března 2023 v 12:55

Většina její nový vzhled oceňuje. „Vždycky jsi byla krásná. V roce 2014 jsi dokonce vypadala starší než teď. Teď vypadáš tak svěže a šťastně,“ napsala do komentářů pod fotku jedna uživatelka. „V roce 1992 krásná. V roce 2014 krásná. V roce 2022 krásná a potetovaná,“ napsal další.