Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána

Pppeter | foto: https://www.instagram.com/p/CidGG4ALR2i/Antiyoutuber.cz

Pppeter bydlí v hotelech plných hmyzu. Sledují ho statisíce lidí

Pppeter natáčí originální videa o svých cestách. Několik měsíců žil v Africe. Stravuje se v těch nejhůře hodnocených restauracích a bydlí v hotelech plných špíny a hmyzu. Celý proces dokumentuje na obou svých kanálech, slovenském i zahraničním. Na zahraničním ho sleduje 850 tisíc lidí a na slovenském necelých 250 tisíc.
  11:00

Peter Popluhár, známý především jako Pppeter, je slovenský youtuber. Má dva kanály, z čehož jeden v Česku nenajdeme, jelikož se Popluhár snažil proslavit v zahraničí. Na slovenském kanále se jmenuje Pppíter a ten už u nás dostupný je. Točí zejména o svých cestách, kde záměrně bydlí v nejhorších hotelech a jí ve špatných restauracích.

Popluhár natočil první video během svých studií v USA na kanál PeterLife. Mělo název „Najhoršie veci o USA“ a na první video dosáhlo docela úspěchu, ale ne takového, jaký by si jeho tvůrce přál. Přesto se nevzdal a podobná videa natočil ještě o dalších krajinách, které procestoval. Předpokládaný úspěch se stále nedostavoval, a tak ho napadlo zakázat svá videa pro ČR i Slovensko a soustředit se pouze na zahraničí. To se mu povedlo a aby své domovské fanoušky neošidil, založil si ještě kanál Pppíter, kde přidává totožný obsah, jen se slovenskými titulky.

Youtuber je známý také svým sarkastickým humorem. Často prezentuje Česko a Slovensko jako zaostalou část východní Evropy. Dělá si ze své domovské krajiny i svých sousedů srandu. Jedny z jeho nejsledovanějších videí jsou „Česko“ a „Slovensko,“ ve kterých si utahuje například z módy, nebo z toho, že obě země leží vedle Ruska.

Momentálně točí sérii nejlepších a nejhorších hotelů a restaurací po celém světě. V rámci ní navštívil například Moldavsko, kde se ocitl v hotelu, co měl sloužit jako nevěstinec. V Maďarsku se ubytoval v penzionu plném hmyzu a bordelu. V Srbsku naopak strávil noc v hotelu, který byl skvělý, jen měl velmi špatné recenze. Dále odhaluje různé pasti na turisty a varuje před nimi své fanoušky.

Zajímavý je i Populhára život. Na svých cestách se několikrát nakazil Malárií. Mluví mnoha jazyky a zdolal Kilimandžáro. Párkrát se již ocitl na pokraji smrti. Získal ocenění Bloger roku a napsal několik knih, jak o svých cestách, tak o životě.