Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Prague Pride 2023 | foto: Tilen Vajt/ Pavel Dvořák

Influenceři na Prague Pride: Ubylo jich, chyběla Biasiol i Kluk s kamením. Kuběnka ale dorazil

V minulých letech patřil pro české influencery festival Prague Pride mezi jednu z hlavních události roku. Letos jich výrazně ubylo, nedorazili ani influenceři, kteří se k LGBTQ+ komunitě hlásí poměrně hrdě. Chyběla například Veronica Biasiol. Tu vyhlásila vlastní matka, že jí nepopřála k svátku.
  14:00

Na Prague Pride tradičně míří i české internetové celebrity a influenceři. Oproti minulým letům, kdy se to jimi na Pridu jen hemžilo, jich letos výrazně ubylo.

Chyběla třeba Veronica Biasiol, která si na festival hrdosti minulý rok ušila i speciální šaty. Místo toho se vydala na výlet s přítelkyní Bárou Mlejnkovou, se kterou po veřejném dramatu opět na sítích tvoří idylický pár. Idyla je to asi až taková, že asi zapomněla na svou vlastní matku. „Děkuji všem, kteří si vzpomněli na můj svátek. Ten nepatří mé dceři. Ta si nevzpomněla,“ napsala do srdceryvného story Clara Biasiol.

Influencerka z Liberce ale nechyběla jediná. Vloni se na Prague Pride objevil třeba i Kluk s kamením, Kovy a další. Kluk s kamením se raději vydal koupat na Lipno, Kovy je podle sociálních sítí v zahraničí.

Jak si @lyubov103 užívala Prague Pride? #antiyoutuber #antiyoutubercz #praguepride

13. srpna 2023 v 12:30, příspěvek archivován: 13. srpna 2023 v 13:29

Kdo však nechyběl je jeden z nejprobíranějších lidí českého internetu posledních dní Tadeáš Kuběnka. Ten se na Pride vydal s přáteli, mimo jiné i s další influencerkou Simonou Tvardek. Na rozdíl od jiných účastníků však Kuběnka nedorazil v duhovém oblečení, názor však vyjádřil alespoň potiskem na triku.

Někteří influenceři si na festivalu letos odbyli premiéru. Například Lyubov Tupiková, která se zúčastnila třetí řady reality show Like House. Tupikové se festival očividně velmi líbil. „Já jsem nikdy nebyla na Pridu ani na nějakém takovém fesťáku. Zatím se mi to líbí a myslím, že mě se to bude líbit,“ chválila si festival Tupiková. „Podporuji to, ano. Ať jsou lidé spolu,“ doplnila. Spolu s mladou influencerkou se na Pridu objevil také Lukáš Zachara alias Zachy, který před pár lety přiznal svou homosexualitu. Nebylo proto žádným překvapením, že se festivalu také zúčastnil.

Tenhle song a Prague Pride 2023 ️‍

#praguepride #praguepride2023 #antiyoutuber

13. srpna 2023 v 12:29, příspěvek archivován: 13. srpna 2023 v 13:36

Vidět byla ale i Fallenka, která na Prague Pride skrze stories propagovala značku zmrzliny, Štěpánka Zaspalová, která se zviditelnila v reality show Love Island, dorazila se svou snoubenkou. Oproti minulým letům však influenceři na průvod v hojném počtu nevyrazili.