Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Na Prague Pride dorazil i Adam Kajumi. | foto: instagram.com

Galerie: Na Prague Pride přišel Kajumi, Kluk s kamením, ale i Fallenka

Na Prague Pride, duhový průvod, který nese myšlenku sexuálních menšin, přišly v sobotu tisíce lidí. Mezi nimi byla i početná skupina influencerů. Není se čemu divit už proto, že letošní ročník podporoval TikTok. Objevil se Adam Kajumi, Kluk s kamením či třeba Domi Alagia.
  10:30

Že se na letošní ročník Prague Pride vydá i řada influencerů, bylo jasné už delší dobu. Taková Veronica Biasiol pár dní sdílela, že si na průvod centrem Prahy sama šije duhové šaty. Ty nakonec doopravdy vynesla. Šaty byly tak dlouhé, že jejím přátelům, mimo jiné i přítelkyni Báře, sloužily jako deka na posezení.

Na průvodu se objevil i TikToker Adam Kajumi, který přišel ve společnosti nové přítelkyně Natálie Grossové. Nejdřív se Kajumi natáčel v průvodu, pak se vyfotil u fotostěny TikToku, který letošní ročník podporoval a celý den s kamarády a Natálií zakončili v klubu na party.

Překvapením nebyla účast Kryštofa Stupky, mladého studenta a aktivisty, který je v Česku jedním z nejhlasitějších hlasů LGBTQAI+ komunity. Sám TikToku pomáhal s propagační kampaní, kterou natáčel v centru Prahy a jak se svěřil, setkal se s řadou nenávistných komentářů. Samotný průvod si ale podle příspěvků na sítích užil.

Objevil se i Kluk s kamením, který se najít tím, že je gay, už delší dobu. Kdo dál se na průvodu objevil, se podívejte v galerii.