Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Bizarní tiktoker Profimann | foto: Facebook.com

Profimann kritiku neřeší, prý je to reklama. Sledující spekulují, že rodinu k natáčení nutí

Profimann stále překvapuje. Na TikTok streamu se vyjádřil k článkům o něm. Ačkoliv nejsou pozitivní, Profimann je za ně rád. Bere je prý jako reklamu. Zřejmě si neuvědomuje své chyby a se svojí tvorbou je spokojený. Jeho dcera Denisa na to má stejný názor. Ta stále nechodí do školy kvůli streamům.
  12:15

Profimann je zvláštní člověk. Svým chováním doslova naplňuje význam slova bizár. Jeho tvorba je neobvyklá a kontroverzní. S dcerou Denisou se v poslední době často ukazují na streamech a škemrají o peníze. Dělají cokoliv pro to, aby z dětí vytáhli každou jejich korunku. Denisa kvůli tomu dokonce ani nechodí do školy. Prý na ni nemá čas kvůli streamům. Ty jí toho údajně naučí víc, než škola. Nyní se oba vyjádřili k zpětné vazbě od veřejnosti a článkům o nich. Nic si z toho nevzali. Za články jsou prý rádi. Berou je totiž jako reklamu a rádi vidí své jméno šířící se po internetu.

Nejen na Profimanna, ale často i na jeho dceru Denisu se snáší kritika. Ta se na nedávném streamu nechala slyšet, že nechodí do školy, protože streamuje doma s otcem. TikTok je pro ní tak zřejmě důležitější než vysokoškolské vzdělání. „Když streamujeme, tak na učení není čas. Ředitelka mě v tom podporuje, takže je to vlastně v klidu,“ nechala se slyšet Denisa na jednom z jejich společných streamů. „Takže je to úplně v klidu. Je to jak kdybych tam byla, i když tam nejsem,“ doplňuje Denisa. Na streamech se nikdy nechce svěřit na jakou školu chodí. Moc těžké zjistit to není, má to totiž napsané na Instagramu. Studuje mezinárodní vztahy a diplomacii.

Jejich příběh a tvorba je natolik kontroverzní, že se dostávají do různých článků, či například reakčních videí. Ty o nich nemluví a nepíšou zrovna v tom nejlepším světle. Profimann o nich s dcerou ví a moc je dle jejich slov netrápí. Na jejich streamu se jeden sledující zeptal, jestli si četli některé články o nich. Četli a je jim to jedno. „Čím víc článků, tím lépe pro nás, zase máme reklamu. My jsme za ty články rádi,“ vysvětluje Profimann, že je pro něj špatná reklama dobrá reklama. „Každý by si přál mít články, aby měl hodně lidí. No a to je právě dobře,“ doplňuje.

Denisa se o zpětnou vazbu nezajímá. Články o nich prý moc nečte. „Já jsem naposledy viděla ten co byl asi před měsícem. Pak už jsem se o to nějak nezajímala,“ vysvětluje Denisa. Souhlasí však s otcem. Je za ně ráda, jelikož je bere jako reklamu.

Veřejnost nechápe, jak mohou být stále relevantní. Jejich tvorba je vskutku o ničem a jejich robotické vyjadřování je někdy až děsivé. Často se v diskuzích debatuje o tom, že Denisu společně s její matkou Profimann nutí k natáčení. Jejich mrtvolné a někdy až zděšené výrazy by tomu i odpovídaly. Žena Profimanna se ve videích moc neobjevuje. Veřejnost může však její hlas znát ze streamů. Tam komentuje Profimannovo šílené chování, dává mu různé úkoly a podobně.

Ačkoliv má Profimann potřebu tahat z dětí peníze po korunkách, finančně je zřejmě zabezpečený dobře. Má totiž vlastní firmu. S rodinou několikrát do roka jezdí na společné dovolené a nedávno si dokonce koupil i auto za více jak dva miliony korun. Jestli jde většina jeho příjmů ze streamů, či jeho podniku jasné není. Jisté však je to, že takto tahat peníze z dětí je ubohé.

Témata: Profimann