Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

Bizarní tiktoker Profimann | foto: Facebook.com

Dcera Profimanna nechodí do školy kvůli TikToku. Místo toho žebrá s otcem na streamu

Tiktoker Profimann je veřejností považován za novodobého žebráka. S dcerou natáčí na TikTok bizarní videa a na streamech žadoní o peníze. Dcera Denisa se na jednom streamu svěřila, že kvůli tomu nechodí do školy. Stream s otcem je pro ní zřejmě důležitější, než vzdělání.
  18:00

Padesátiletého internetového žebráka Lubomíra Řídkého alias Profimanna zná zřejmě každý, kdo má TikTok. Už delší dobu na něj totiž natáčí bizarní a trapná videa. Často se v nich objevuje i jeho dcera Denisa, která dříve působila hlavně na YouTube pod jménem DenisaTV. Ta se stala známá hlavně skrze kauzu, kdy topila svého psa. Nyní se objevují převážně na společných streamech. Dělají takřka cokoliv, aby ze sledujících vytáhli peníze. Nedávno dokonce využili i smrti v rodině. Nyní se na jednom streamu nechala Denisa slyšet, že nechodí do školy, protože musí být doma a streamovat s otcem.

Profimann plní denně svůj TikTok účet bizarním obsahem. Natáčí nesmyslná videa, ve kterých například učí sledující, jak nalít čaj do hrníčku. Jeho tvorba je jednoduše řečeno o ničem. Čísla na sítích získal hlavně díky jeho robotické mluvě a chování. Bizár je v Česku žádaný.

Co ale vlastně dělá Profimann mimo sítě? Je to podnikatel. Vlastní totiž firmu na opravy a údržbu motorových vozidel. Je na tom jeho podnik tak špatně, že musí škemrat peníze od dětí na TikToku? I na to se někteří sledující ptají. I když si průměrný uživatel jistě pomyslí, že snad nemůže existovat někdo, kdo by mu na streamu přispěl, tak se plete. Vždy se najdou tací, kteří touží po pozornosti od známého tvůrce a tak mu nějaké ty peníze pošlou. Skutečně to není málo.

@profimann Jak správně nalít čaj? #following #follow #čaj #jakepaul #českytiktok #prankster #follow #foryou #protebe #praguecity #praguegirl #challenge #pragueboy #followers➕ #profimannos #drinks #drinktok #foryoupage #foryouu ♬ původní zvuk - Profimann

Ve skutečnosti se Profimann však jistě nemá špatně. Na svůj Facebook totiž neustále sdílí fotky z dovolených do zahraničí s rodinou. Od minulého roku se stihl podívat do Bulharska, Francie, Monaka, Rakouska, Egypta a zřejmě i do dalších zemí. Na sítích se také často rád pyšní fotkami svého nového BMW za více jak dva miliony korun.

Sám Profimann si zřejmě uvědomuje, že moc oblíbený není, a tak si vypnul komentáře u všech svých videí. To však nezastaví uživatele zahlcovat jeho streamy a facebookové skupiny nenávistnými komentáři. „No nechci bejt hnusná. Ale ta holka je hrozná. Ty její oči a papulu už prostě nedávám,“ napsala do diskuze na Facebooku jedna uživatelka. „Vždyť to je ještě větší cringe, než Shopaholic Adel, nebo Sugar Denny. Úplně je nedávám, jen je vidím a je mi z nich zle. Nechápu, jak někdo je schopný ze sebe v tolika letech udělat takového kret*na a vychovat svou dceru na stejné bázi. Hrůza,“ napsala další.

Nejen na Profimanna, ale často tedy i na jeho dceru Denisu se snáší kritika. Ta se na nedávném streamu nechala slyšet, že nechodí do školy, protože streamuje doma s otcem. TikTok je pro ní tak zřejmě důležitější než vysokoškolské vzdělání. Na svém Instagramu uvádí, že jí je devatenáct a studuje mezinárodní vztahy a diplomacii.

Témata: Profimann