Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie

Profimann si nakoupil 160 tisíc falešných sledujících | foto: instgram.com/profimann

Otec s dcerou žebrají na TikToku o peníze. Využili k tomu i úmrtí v rodině

Kontroverzní tiktoker Profimann je známý tím, že na livestreamech od sledujících žebrá dárky, ze kterých má pak peníze. Mnohdy k tomu využívá i svou dceru, dříve známou z youtubového kanálu Denisa TV. Teď podle mnohých sledujících zašel Profimann už moc daleko. S Denisou, která na streamu plakala, vysílal jen chvíli poté, co jeho dceři údajně zemřela babička.
  15:00

O Profimannovi, tiktokerovi kolem padesátky, už slyšeli asi mnozí uživatelé sociálních sítí. Profimann je totiž český youtuber a tiktoker, spolu s dcerou Denisou, která se dříve prezentovala jako youtuberka Denisa TV, je v poslední době velmi aktivní především na TikToku. Oba dva na účet Profimann přidávají videa, která často nedávají vůbec smysl. Jedním z hlavních důvodů, proč je Profimann na svém kanálu tolik aktivní, je ten, že na streamech na TikToku může dostávat dárky od svých fanoušků. Na této aplikaci jsou často děti, které nechápou, že většině tiktokerů jde pouze o výdělek, nikoliv o předstíranou radost za každý obdržený dárek.

Nedávno spustil Profimann na svém kanálu živé vysílání, ve kterém byl on a jeho dcera, která brečela. Profimann sledujícím řekl, že jí umřela babička, ovšem její otec byl úplně v klidu a začal vybízet všechny účastníky, ať mu začnou posílat dárky. Denise mezitím vedle něj tekly slzy a neustále opakovala, že jí umřela babička. Profimann to však ignoroval a neustále řešil počet dárků, které mu sledující posílali, pravděpodobně kvůli tomu, že jim bylo líto Denisy. Ovšem později začala o peníze žádat i sama Denisa. „Jedna pistolka zlepší náladu všem, tak pojďme na to! Je taková pěkná, růžová takové pozitivní živé barvičky,“ vybízela sledující Denisa.

Mezi sledujícími kanálu Profimann se šíří spekulace, že otec svojí dceru nutí k tvorbě obsahu na sítě a používá jí proto, že jí sledující posílají více dárků. Právě s Denisou totiž často streamuje a mnohdy i sledující lákají na to, že ty, kteří pošlou hodně dárků začnou sledovat zpět.

Za stream, kde Denisa brečela kvůli smrti své babičky se však na Profimanna snesla v komentářích velká kritika. A v ní nebyla opomenuta ani jeho dcera Denisa. Komentující celý stream vyhodnotili tak, že oba zkrátka jen žebrají peníze.

Na to reagoval Profimann a Denisa reagovali, ovšem poněkud zvláštně. „Čau lidi. Tak jsme slyšeli, že prý žebráme. Tak žebrejte taky. A pokud žebrat nechcete, tak si vypněte dárky. A jelikož máte všichni zapnuté dárky, tak žebráte taky,“ vzkázala sledujícím Denisa. „A vy ostatní si přijďte pro follow, protože my ho dáváme všem, bez rozdílu pohlaví,“ doplnil Profimann. Denisa na rozdíl od svého uslzeného chování na streamu vypadala, jako kdyby se nic nestalo a že je přece samozřejmost, že po svých sledujících spolu s otcem žádají dárky za nemalé částky.

@profimann Prej Profimann žebrá o dárky #gifts #gift #foryou #protebe #profimann #stream #tiktok #tiktokdárky #fyp #typ #streamy #žebrák #žebrat #žebrá #žebrak #profimannžebrak #žebrákprofimann #profimanns #fy #ahoj #zdar #nejlepsi #nejlepší #ha ♬ původní zvuk - Profimann

Princip, jaký její otec používá, je v celku prostý. Kdykoliv někdo pošle dárek, který má vyšší hodnotu než běžné dárky, začne vychvalovat dotyčného dárce. „Ty vo*le on poslal lva! No tys to zabil. Teď jsi mě fakt dostal kámo,“ reaguje Profimann ve videu, když mu takový dárek přijde. Lev má hodnotu necelých pěti tisíců tiktokových penízů. Děti často utrácejí svoje peníze, jenom aby mohly poslat dárky svým TikTokovým idolům.

Témata: Profimann