Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří

Satnady | foto: IG: @@satnady2Antiyoutuber.cz

Satnady se objevila v Prostřenu. Vařila levné bizarní pokrmy podle Ládi Hrušky

Influencerka Satnady na TikToku vaří bizarní levné pokrmy. Teď se přihlásila do pořadu Prostřeno a ve stejném duchu pokračovala i tam. Pronajala si byt a připravila podivné menu plné levných ingrediencí. Nakonec získala polovinu možných bodů.
  8:38

Anastázie Chomičová, která na sociálních sítích vystupuje pod přezdívkou Satnady, své sledující ráda šokuje. Na TikToku natáčí sérii videí, kde se snaží uvařit různá jídla za co nejnižší cenu. Nedávno oznámila na svém TikToku, že se chystá do pořadu FTV Prima Prostřeno.

V pondělí 16. ledna začala další část pořadu Prostřeno, ve které se utká pět amatérských kuchařů o výhru. „Přihlásila jsem se z toho důvodu, že na sociální sítě nahrávám recepty levných studentských jídel a rozhodla jsem se si to zkusit i tady,“ popisuje Chomičová. Zároveň dodává, že se pondělní díl nenatáčel u ní doma, ale v pronajatém bytě jen kvůli natáčení. Prý jí to spolubydlící zakázaly.

Chomičová se rozhodla pojmout soutěžní menu stejně jako na TikToku. Recepty jsou podle jejích slov levné, inspirované Láďou Hruškou a může si je za pár minut připravit každý. Předkrm byly Ládinky, polévka Číňák, hlavní chod Paradise chálka a dezert Bezďánky. Pokud nevíte, co si pod jednotlivými pokrmy představit, nevěděli to ani ostatní soutěžící. Ti se mimo jiné shodovali, že menu vytvořil muž ve středních letech.

@satnady Ig: satnady2 #czechtiktok #foryoupage #fuunyvideo #cheapcooking ♬ оригинальный звук - Mjstiq

Ládinky měly původně být kuřecí kůžičky podle receptu Ládi Hrušky. Chomičová ale neměla v pronajatém bytě troubu, tak musela předkrm změnit. Nakonec hostům připravila pečivo s máslem a uzeným lososem. Číňák je instantní kuřecí polévka s vejcem a slaninou. Paradise chálka znamená běloruské pelmeně. Bezďánky by měly být pudink se šlehačkou, úkolem týdne však byla bábovka a tak ji Chomičová zakomponovala do zamýšleného dezertu. Protože neměla troubu, musela bábovku koupit už hotovou.

Na začátek večera si pro své hosty připravila Chomičová k přípitku dětský šampus, což se nesetkalo s příliš pozitivními reakcemi. „Přípitek byl nealkoholický. Člověk by odhadoval z jakého důvodu, jestli má hostitel problém s alkoholem nebo je nezletilý,“ komentoval jeden ze soutěžících. Pětice soutěžících si následně připila v pražském luxusním bytě u stolu s plastovým ubrusem s potiskem kreslených postaviček.

@satnady Ig: satnady2 #czechtiktok #foryoupage #storytime ♬ Poker Face - Lady Gaga

Ostatní soutěžící se zároveň pozastavili nad krátkodobě pronajatým bytem. „Nebyly tam ani žádné fotky, což mě mrzí. Zajímalo by mě, jak Nasťa žije,“ myslí si jedna ze soutěžících. Podle slov ostatních bylo od začátku patrné, že v bytě Chomičová nebydlí, což potvrdila i následná prohlídka. Prý byt nebyl vůbec zabydlený.

Reakce na samotné menu byly poměrně rozpačité. Všichni se shodli, že si s přípravou jídla nedala příliš velkou práci a jednotlivé chody byly relativně bez chuti. Myslí si, že si mohla dát více záležet a čekali od ní větší snahu. U stolu se však nikdo nedal vyvést z míry. Chomičová si po celou dobu večera zapisovala, kolik peněz za každou porci utratila, což spočítala na 137,2 koruny celkem za každého. Nakonec získala dvacet bodů z možných čtyřiceti.

Témata: Satnady