Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

Sugar Denny promluvila o konfliktu s influencerem Pufflickem. Údajně měl obtěžovat ženy | foto: Antiyoutuber.cz

Podle Sugar Denny měl influencer sexuálně obtěžovat ženy. On mlčí a nereaguje

Už několik dnů plní sociální sítě konflikt mezi Sugar Denny a Pufflickem. Ona se v neděli o celé situaci rozhodla promluvit a svým fanouškům vyrazila dech. Tvrdí, že se k ní dostaly informace o tom, že měl na některé ženy v minulosti vyvíjet sexuální nátlak. On mlčí a na dotaz redakce nereaguje.
  18:00

Sugar Denny, vlastním jménem Denisa Kouřílková, je známá tím, jak otevřená ke svým sledujícím umí být. Výjimkou není ani aktuální konflikt mezi ní a influencerem Pufflickem. Na Instagramu se rozhodla o celé situaci promluvit a fanoušci zůstali šokováni. Podle jejích slov v minulosti obtěžoval některé z jejích nezletilých kamarádek.

Kouřílková má za sebou řadu dramat, které byly zároveň předmětem mnoha debat na sociálních sítích. Ona sama je na nich často explicitní a vulgární. I přes to je jednou z nejúspěšnějších českých influencerek. Fanoušci ji jednoduše milují a jsou zvědaví na vše, co je s ní spojené.

@hypebeast.guru Good guess 🤫 #fyp #protebe #ceskytiktok #praga #praha #sugardennyfan #kralovstvitadeas #sugardennynka ♬ B.O.T.A. (Baddest Of Them All) - Eliza Rose & Interplanetary Criminal

Pufflick, vlastním jménem Pavel Mareš, je český DJ, influencer a majitel obchodu Hypebeast Guru. Tiktokový účet Hypebeast Guru, kam primárně tvoří, sleduje na 90 tisíc lidí. Věnuje se i módě a hudbě. V poslední době se však proslavil především právě díky TikToku, kam točí převážně rozhovory s návštěvníky koncertů, festivalů a různých akcí v Praze.

Videa měla velký úspěch a i díky nim ho Kouřílková zaregistrovala. Dvojice se vedle sebe na sociálních sítích poprvé objevila minulý měsíc na akci Království Tadeáš, kterou pořádá její blízký kamarád a kolega Tadeáš Kuběnka. Objevilo se několik společných videí, kde Sugar Denny hádá Pufflickův věk a znamení, popisuje svůj outfit nebo mluví o tom, jaké má příjmy. On si nechal následně dát její jméno na nehty a pár dní se tak zdálo, že vzniká minimálně nové přátelství.

Netrvalo dlouho a začaly se objevovat náznaky, že vše není tak růžové jak se zdá. „Moje Sugar Denny nehty vydržely zhruba o čtyři dny déle, než moje přátelství s ní,“ říká Mareš v jednom ze svých videí na TikToku. Uživatelé sociálních sítí milují drama a byli zvědaví, co se mezi nimi stalo. „Pro tohle drama žiju,“ píše jedna z komentujících.

@hypebeast.guru Replying to @Userusher🧿 konec 💅🏼 ale zato novinka od @dancing_puma co na ni říkáte ? 💥 #fyp #protebe #nailart #praha #ceskytiktok #💅🏼 ♬ B.O.T.A. (Baddest Of Them All) - Eliza Rose & Interplanetary Criminal

Své fanoušky nakonec šokovala Kouřílková na Instagramu v neděli večer. Popsala ze svého pohledu vztah mezi nimi i vzniklý konflikt. „Ptáčci si štěbetali o tom, že mezi mnou a Pufflickem se děje nějaké drama a já tady dneska od toho, abych to celé vysvětlila,“ uvádí svůj monolog na Instagramu. Tvrdí, že to nejzajímavější proberou s Kuběnkou ve čtvrteční epizodě podcastu Kontroverzní, který spolu tvoří. Údajně nechce o Marešovi příliš veřejně mluvit, protože jediné, o co mu jde, je zvýšení počtu sledujících. „On tajně jásá, že je zapojený do nějakého dramatu se mnou, protože určitě bude pár lidí, kteří ho začnou sledovat,“ myslí si Kouřílková.

Alkohol zdarma a sexuální násilí

Popisuje, jak se seznámili a přiznává, že jí přišel atraktivní, což se brzy změnilo. Tvrdí, že první konflikt, který mezi nimi vznikl, byl kvůli antisemitistickým výrokům Kanye Westa, kdy ho podle jejích slov Mareš obhajoval. Údajně tvrdil, že si West nezaslouží negativní komentáře.

Následovala halloweenská Sugar Sugar Party, kterou na konci října Kouřílková pořádala a on se jí chtěl zúčastnit. Tvrdí, že se jí ptal, zda by mu mohla zařídit alkohol na baru zdarma, a pokud ne, tak si přinese svůj vlastní, což se také údajně stalo. Prý nechtěl platit za drahý alkohol na baru.

Jak už bylo zmíněno, sympatie mezi nimi byly podle jejích slov vzájemné. Rozhodla se promluvit i o sexuálních nabídkách, které od něj měla dostat, ale rozhodla se je nevyužít. „Minutu po tom, co mi vykládal, že se mnou chce spát, stál u baru s nejmenovanou influencerkou a doslova jí sahal pod sukni, což se mě samozřejmě dotklo,“ říká rozhořčeně. Podle jejích slov se jí celou situaci snažil vymluvit a tvrdil, že se nic podobného nestalo.

Následně svým fanouškům vyrazila dech. „Po tom, co odešel, se ke mně, v průběhu Sugar Party, začaly dostávat stížnosti na Pufflicka od mých kamarádek. Říkaly, že na ně buď sahal, nebo na ně čuměl, nebo měl kecy,“ tvrdí. „To je jedna věc, že nemá respekt ke mně ani k žádné jiné ženě, kterou potká,..., ale že se ke mně začala dostávat obvinění ze sexuálního násilí od nezletilých holek? Chodí mi zprávy, že je měl tlačit do nějakého sexuálního aktu. A že těch zpráv není málo,“ popisuje Sugar Denny. Nakonec se do něj několikrát opřela a adresovala mu několik urážek. Jednou z nich byl výsměch, že je chudý a nemá na účtě ani pětadvacet korun.

@hypebeast.guru Ani ne 25 Kč 😭😭😭😭😭😭😭 #fyp #protebe #ceskytiktok #bizarre #sugardennynka #saltydenny ♬ Don't Start Now - Dua Lipa

Sledující byli jejími tvrzeními šokováni a jeho možné chování okamžitě odsoudili. Chtějí od něj nějaké vyjádření, které zatím nepřišlo. Přidal na TikTok pouze video, kde se směje výroku o tom, že je chudý. „Mohl jsi udělat vyjádření k důležitějším věcem, co tam řekla, myslím, že tě obvinila z docela závažné věci,“ myslí si jeden z komentujících. „Snaží se to hrát na americký mód: jak někomu dát rychle cancel? Obviňte ho z a) znásilnění b) rasismu c) obtěžování nezletilých d) antisemitismu,“ odpověděl Mareš. To ale sledujícím nestačí a podle jeho slov by v pondělí večer mělo přijít video, ve kterém sdělí svou verzi příběhu. Na dotaz redakce antiyoutuber.cz však nereagoval.

Sledující ho bez jeho vyjádření odsoudit nechtějí a čekají na jeho úhel pohledu. Uvědomují si také, že neviděli žádný důkaz o jeho údajném chování a tak není jednoduché Kouřílkové věřit. Obvinění jsou však podle nich závažná a nemělo by se na ně zapomenout.

Témata: Sugar Denny