Středa 8. května 2024, Den vítězství

Další učitelka na OnlyFans. | foto: Antiyoutuber.cz

Učitelku s českými kořeny vyhodili z práce kvůli OnlyFans. Dříve dokonce předstírala, že je Afroameričanka

Jak kdyby se roztrhl pytel s učitelkami na OnlyFans. Je tu další kauza slečny zveřejňující své nahé fotky a pracující s dětmi na základní škole. Tentokrát se dokonce jedná o tvůrkyni s českými kořeny. Není to však její jediná pikantní kauza. Dříve dokonce tvrdila, že je Afroameričanka, než to veřejně vyvrátili její rodiče.
  5:00

Opět se jedna slečna pokusila spojit dvě kariéry, které dohromady moc nejdou. Vyučovat nezletilé děti na základní škole a po večerech zveřejňovat hanbaté fotky se nemusí líbit každému. Přesně to dělala Američanka s českoněmeckými kořeny Nkechi Amare Diallo. Vzhledem k tomu, že je milovnice africké kultury, si dokonce změnila své jméno z původní Rachel Dolezal. Velikou fanynkou této kultury byla zřejmě natolik, že začala veřejnosti tvrdit, že je Afroameričanka. Vše, včetně její kariéry profesorky vyučující africká studia, se však zhroutilo, když přišli s pravdou její rodiče.

It’s time for early voting Nov 8 is coming soon, so if you get an early ballot, get it done! Every election matters for local, state, and national issues. Even if you aren’t jazzed about a specific candidate, there are propositions and many positions that are important on this #arizonaballot so #govote #civicduty✔️ #vote #voterregistration #voter

20. října 2022 v 18:28, příspěvek archivován: 20. února 2024 v 14:03

Že má k africké kultuře blízko, je zjevné. Blízko k ní měla evidentně natolik, že se zřejmě začala cítit jako Afroameričanka. Její lživé vydávání se za příslušnici jiného etnika vzbudilo v širší veřejnosti obrovský poprask. Nešlo o to, že by se jednoho dne začala veřejně identifikovat jako osoba tmavé barvy pleti, dlouhodobě lhala a tvrdila svojí pravdu. K této lži ji zřejmě dovedlo to, že žila s několika dalšími adoptovanými afroamerickými dětmi. Že se za Afroameričanku pouze vydává, odhalili až její rodiče. „Je velmi smutné, že Rachel nebyla jen sama sebou. Její činnost ve věcech afroamerické komunity by byla mnohem účinnější, kdyby byla ke všem upřímná,“ sdělila její matka Ruthanne Dolezal.

Kvůli této kontroverzi přišla o svou pozici profesorky afrických studií. Pár let na to, když si hledala práci, si také založila OnlyFans. Aktivní je na často nazývané stránce pro dospělé zřejmě pravidelně. Celkově na svých téměř osmi stech zveřejněných fotkách získala přes 45 tisíc lajků. Z těchto metrik není možné stoprocentně určit, kolik si na platformě vydělává. Ostatní modelky s podobnými statistikami, které o svých výdělcích mluví, si nevydělají zrovna málo.

For those of you who might want to see my more playful side, I am celebrating ONE YEAR on OnlyFans this month! Link is always in my bio for my page if you want to join the party #creator #oneyearanniversary #goodvibesonly #9.99

12. září 2022 v 23:50, příspěvek archivován: 20. února 2024 v 14:03

Nyní se však škola na které pracovala, o její hanbaté kariéře dozvěděla a jednala. Ihned byla ze své pozice propuštěná. Podle jejich vyjádření se dá usuzovat, že jedním z hlavních problémů bylo také to, že svůj osobní instagramový profil spojovala s tím na OnlyFans. „Její příspěvky jsou v rozporu s pravidly pro používání sociálních sítí našimi zaměstnanci a s etickými zásadami našich zaměstnanců,“ řekla Julie Farbarik, ředitelka pro vztahy s komunitou. „O příspěvcích na sociálních sítích OnlyFans paní Nkechi Diallo jsme se dozvěděli teprve včera odpoledne. Už není zaměstnaná školním obvodem Catalina Foothills,“ doplnila.

Jelikož si za měsíční odběr na svém profilu účtuje deset dolarů, bez zaplacení nejde jen tak jednoduše zjistit, jaký obsah tam zveřejňuje. Už podle profilové fotky, na které má velice odhalená ňadra, se dá usuzovat, že půjde o pornografii nebo přinejmenším explicitní fotky. Ačkoliv na OnlyFans tvůrkyně a tvůrci nezveřejňují jen pikantní obsah, většina z nich ano. Proto je zřejmě nadobro tato stránka s tímto druhem obsahu spojená. Nahlédnout dává Diallo v tamních příspěvcích podle popisku v profilu i do svého soukromého života. „Vítejte na mé stránce OnlyFans, kde zveřejňuji kreativní obsah a poskytuji fanouškům intimnější pohled do mého života,“ píše v něm.

K celé kauze se Diallo zatím nijak zvlášť nevyjádřila. Na Instagramu pouze informovala své sledující s krátkou větou. „Žiju dál,“ napsala k fotce, na které se jen usmívá do kamery.