Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Slovenka Rychle Karnížová promluvila o brutálním napadení | foto: instagram.com/rachellkka

Slovenská influencerka popsala, jak ji týral přítel, známý moderátor. Ten se teď půjde léčit

Slovenská influencerka a účastnice miss Ráchel Karnížová promluvila o domácím násilí. Na Instagramu popsala hrůzné zážitky a zveřejnila i fotky. Její bývalý přítel, moderátor Tomy Kotty, ji údajně tahal za vlasy po bytě a brutálně ji napadl. Ten vše přiznal a tvrdí, že se půjde léčit. Zároveň se ozvala i další jeho oběť.
  17:17

Slovenským mediálním prostorem rezonuje v posledních dnech případ údajného domácího násilí. Mladá influencerka a bývalá účastnice slovenské miss Ráchel Karnížová, známá pod přezdívkou Rachellkka, na svém Instagramu promluvila o psychickém i fyzickém týrání. Zveřejnila i několik fotek po napadení. Násilníkem by měl být hudebník a moderátor Tomáš Drahoš, známý jako Tomy Kotty.

Karnížová a Drahoš tvořili pár několik měsíců a na sociálních sítích jejich společné příspěvky získávaly mnoho pozitivních reakcí. Nedávno však Karnížová šokovala své sledující příspěvky o brutálním napadení. Podle jejích slov byli ve vztahu od začátku oba spokojení a zamilovaní. V minulosti se ji snažili její známí varovat, ona jim však nevěřila. Choval se totiž k ní vždycky tak, jak by partner měl.

Po nějakém čase si však začala všímat, že když s ním nesouhlasí, nereaguje Drahoš vždy nejlépe. „Vytahoval na mě často muže, se kterým jsem měla nějaký vztah ještě před tím, než jsem ho poznala,“ popisuje Karnížová. Podle ní vždycky řešil, co si o něm myslí ostatní a vinil ji z toho, že na něj mají někteří negativní názor. Zároveň všechny její problémy bral údajně na lehkou váhu, protože je o deset let mladší a prý neví, o čem život je. Nepříjemné situace se podle jejích slov neděly vždy, jen když byl opilý, což se prý stávalo stále častěji.

Tahal ji za vlasy po bytě

Situace byla podle ní nejhorší před měsícem. Společně přišli domů z večírku, na kterém se normálně bavili. Při tom, co si odličovala v koupelně makeup, za ní Drahoš prý přišel, hodil ji do vany, kde se uhodila do hlavy. Potom ji z ní vytáhl, tahal ji za vlasy po celém bytě a zároveň ji kopal, fackoval a sprostě jí nadával. Z bytu nakonec utekla jen v bundě a s botami v ruce.

V té době zrovna byli v Bratislavě, kde teď Karnížová bydlí, její rodiče, kteří pro ni přijeli a odvezli do nemocnice. Následně šla na policii, kde vysvětlila, co se stalo. Nechtěla však podat trestní oznámení. Drahoš totiž už měl podle ní v minulosti problémy s policií a byl i v cele předběžného zadržení. Proto mu údajně více nechtěla škodit.

Když šla další den za ním, prý si nic nepamatoval a byl pořezaný. Tvrdil, že ho někdo zdrogoval a pokud by si ona přála, aby šel do vězení, tak prý klidně půjde. K příspěvkům na Instagramu, kde celou situaci popisuje, přidala také několik fotek, na kterých svá zranění ukazuje.

Slovenka promluvila o brutálním napadení

Nějakou dobu po incidentu se údajně zdálo, že je vše na dobré cestě. Jeden večer se však prý pohádali a on odešel z bytu. V noci jí opilý prý telefonoval, protože ztratil bundu, ve které měl i klíče. Všechno prý byla její vina, protože ho nechala venku samotného. Ona s ním však v noci nikde nebyla. Nakonec prý přišel k ní domů, ona na jeho opilé promluvy nereagovala, což ho údajně naštvalo.

„V tu chvíli jsem věděla, že začne peklo. Zase tahání za vlasy, křičení, roztrhl mi kalhoty a začal do mě cpát na sílu prsty,“ píše na Instagramu. Dále uvádí, že pro něj musela přijít jeho matka a i před ní Karnížovou začal škrtit.

Drahoš nastoupí na léčení

Následně zveřejnila video z jejího bytu, kde je rozházený nábytek a nepořádek. Tehdy se rozhodla vztah ukončit a o hrůzných zážitcích promluvit. Zároveň apeluje na ostatní, kterým se dělo nebo děje něco podobného, aby od násilníků odešli. „Neboj se o tom mluvit. Ať jsi muž nebo žena, tohle se nemůže dít nikomu,“ píše.

Drahoš se k celé situaci vyjádřil prostřednictvím profilu Illuminate Production, tedy hudebního vydavatelství, které ho zastupuje. „Nebudu se k tomu nijak dlouze vyjadřovat. Ano, bohužel je to pravda a velmi mě to po lidské i mužské stránce mrzí. To, co jsem udělal je něco, co se nedá omluvit a nemá se to stávat nikdy, za žádných okolností,“ uvedl Drahoš. Dodal, že chce být lepším mužem a člověkem a aby to sobě i Karnížové dokázal, rozhodl se nastoupit na léčení.

Moje vyjadrenie.
Na záver chcem ešte dodať že všetci čo ste o ňom vedeli a kryli ho, ospravedlňovali a aj po tomto všetkom z neho robíte obeť ktorá potrebuje pomoc sa môžte hanbiť.
Toto je len začiatok .

12. dubna 2023 v 15:21, příspěvek archivován: 13. dubna 2023 v 13:32

Karnížová už se k jejich vztahu nechce vracet. Její vyjádření však pomohlo jedné jeho expřítelkyni, aby se i ona vyjádřila. Influencerka Lujza Kalčok popsala svým sledujícím na Instagramu, že zažívala s Drahošem podobné situace. „Nebyla jsem první a Ráchel by nebyla poslední,“ popisuje. Dodává, že se dřív bála promluvit, protože by jí nikdo nevěřil.

Kalčok také tvrdí, že Drahošovo chování bylo mezi hudebníky a influencery známé. V moment, kdy se o něm začalo mluvit, Drahoš vždy prý pohotově reagoval a všechny pomluvy vyvrátil. Když se sama snažila Karnížovou varovat, Drahoš přidal na Instagram video, ve kterém tvrdí, že se ho snaží zničit. „On ví co dělá a má to promyšlené,“ dodává Kalčok.