Neděle 2. června 2024, svátek má Jarmil
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Rachel Karnížová se údajně zasnoubila. | foto: instagram.com

Rachel ze Survivoru a Love Islandu se zasnoubila. Lásku se ženou jí lidé moc nevěří

Rachel Karnižová opět šokuje. Tentokrát se slovenská influencerka pochlubila fotografií s obrovským prstenem na ruce a oznámila zásnuby. Co je však ještě překvapivější, o ruku ji požádala žena. Tato zpráva vzbudila mezi fanoušky velký rozruch, někteří totiž nevěří, že je zasnoubení opravdové a domnívají se, že jde jen o snahu obou žen na sebe upozornit a vyvolat rozruch na sociálních sítích.
  22:45

Rachel Karnižová, známá z pořadů Love Island a Survivor, na sociálních sítích pravidelně šokuje. To, co oznámila teď, však čekal je málokdo. Slovenská influencerka se pochlubila fotografií s obrovským prstenem na ruce, měla by být zasnoubená.

O ruku ji požádala fitness trenérka Dominika Horáková, se kterou tráví exotickou dovolenou. „Řekla ano,“ Dominika Horáková k fotce s Rachel. Na jedné z fotek drží ruku známé influencerky, kterou zdobí nový prsten. Na druhé se pak obě vyfotily v objetí.

Skutečnost, že je Rachel zadaná, překvapila mnoho jejích fanoušků. Pro mnohé bylo ještě větším překvapením, že se zasnoubila se ženou. „Rachel, ty jsi lesba? Nic proti, jen jsem to nevěděl,“ napsal jeden z fanoušků. „Není, je bisexuálka,“ reagovala další sledující.

Influencerka a modelka na sebe nejvíce upozornila vztahem s rapperem a moderátorem Tomym Kottym. Jejich vztah však skončil, později Kaznížová Kottyho obvinila z domácího násilí, oba pak o celém incidentu opakovaně mluvili veřejně, Kotty vinu popírá.

Lásku pak Karnížová hledala v reality show Love Island. Ale ani tam jí to nevyšlo, s Claudem Lhoteckým sice pár tvořili i nějaký ten pátek po skončení show, dlouho to však nevydrželo. O tom, že nyní randí se ženou, veřejně nemluvila.

„Velká gratulace, věděl jsem, že skončíš se ženou,“ stojí v jedné z mnoha zpráv, které Rachel dostala. „Tušila jsem, že se to stane, gratuluji a těším se,“ napsala jedna z fanynek.

Spousta lidí však nevěří, že je zasnoubení opravdové a jde jen o snahu obou žen na sebe upozornit a vyvolat rozruch na sociálních sítích.