Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

Tadeáš Veselý vyzval na zápas influencera Radyho. Ten nevěděl, o koho jde | foto: Antiyoutuber.cz

Tadeáš Veselý vyzval youtubera Radyho na zápas. On však neví, o koho jde

Tadeáš Veselý se účastnil Clash of the Stars už dvakrát. V rozhovoru popsal své další plány a rozhodl se vyzvat na zápas influencera Radyho. Ten ale nevěděl o koho jde a nerozumí tomu, proč by se souboj měl konat.
  17:01

Poslední galavečer Clash of the Stars se konal teprve před měsícem a fanoušci už probírají, kdo by mohl být mezi dalšími účastníky. Spekulace podporují i samotní influenceři, kteří se v poslední době často vyjadřují k potenciální účasti. Mezi nimi je i účastník předešlých galavečerů Tadeáš Veselý, který by se příštího turnaje rád zúčastnil.

Veselý poskytl spolu se svým manažerem Jakubem Jírou redakci antiyoutuber.cz rozhovor a mimo jiné se rozpovídal o svých plánech na další galavečery Clash of the Stars. Uvažuje o zápase s Klukem s kamením nebo s influencerem Fayne.

Nejvíce je pro něj však atraktivní zápas s youtuberem Radionem Drozdovem, na sociálních sítích známým pod přezdívkou Rady. „A potenciální soupeř? Rady. Já mu říkám bečka od MenTa. Takhle to tam prosím napište, já potřebuju, aby se mnou do toho zápasu šel,“ popisuje Veselý. Prý nestojí o žádného soupeře více, než o něj. Zatím mu prý ale neodpověděl.

Redakce antiyoutuber.cz požádala Radyho o vyjádření k výzvě Veselého. Reakce však byla rozpačitá. „O kterého Tadeáše vlastně jde? Myslíte toho z druhé série Like House? Jiného si teď nevybavuju,“ odpovídá zaraženě. „Já s tou organizací přece nemám nic společného, jen na ni reaguju. Nevidím žádný důvod, proč bych se měl nějakého zápasu účastnit. Zároveň mezi sebou nemáme žádný spor a jestli mě chtěl vyzvat, mělo to proběhnout jinak. Já ale rozhodně o zápas zájem nemám,“ dodává následně po objasnění situace.

Manažer Veselého a zároveň spolupromotér organizace Clash of the Stars Jíra potvrdil, že mezi potenciálními soupeři žádný spor není. „Žádný konflikt mezi sebou nemají, Tadeáš s ním chce prostě jen zápas,“ popisuje. Zdá se tak, že se dvojice proti sobě neutká.

Drozdov se věnuje převážně reakčním videím. Komentuje současnou influencerskou scénu a mnohdy poukazuje na jejich pochybení. Mimo svou tvorbu se věnuje stříhání videí youtubera MenTa.