Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Zemřela mladá rapperka Lil Tay | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

V pouhých čtrnácti letech zemřela rapperka Lil Tay. Známá byla pro své kontroverzní chování

Čtrnáctiletou kanadskou rapperku Lil Tay většina znala zřejmě pro její kontroverzní songy a chování, kdy se například chlubila bohatstvím. Internetem otřásla nečekaná zpráva o jejím úmrtí. Oznámila to její rodina skrz Instagram Tay. Co za záhadnou smrtí rapperky a jejího bratra stojí zatím není jasné. Uživatelé už spekulují o vraždě.
  11:01

Kariéra rapperky Claire Hope alias Lil Tay je jedna velká kontroverze. Proslavila se už v pouhých devíti letech, kdy se na sítích chlubila balíky peněz a luxusními domy. Později se však ukázalo, že téměř nic z toho, co ukazuje, nevlastní. Dlouhé roky nebyl její instagramový profil aktivní, až do teď. Zřejmě člen rodiny na něj sdílel příspěvek, ve kterém informuje o jejím úmrtí. Veliké soustrasti se však v komentářích rodina nedočkala. Někteří této zprávě dokonce ani nevěří a myslí si, že se jedná o podvod. Ke kauze se vyjádřil i bývalý manažer Tay.

9. srpna 2023 v 17:28, příspěvek archivován: 10. srpna 2023 v 10:53

Krásný a luxusní život, kterým se v pouhých devíti letech Tay na sítích chlubila, byl falešný. Zjistilo se, že domy o kterých tvrdí, že vlastní, nejsou její. Šlo o nemovitosti o které se měla starat její matka jako realitní makléřka. Ta kvůli těmto videím měla dokonce o svou práci přijít. Veškeré aktivity rapperky se dají považovat za velmi nevšední a zvláštní. V oblibě měla konfrontovat náhodné kolemjdoucí a vyvolávat potyčky.

„S těžkým srdcem sdílíme zdrcující zprávu o náhlém a tragickém úmrtí naší milované Claire. Bylo to naprosto nečekané a všechny nás to šokovalo. Odchod jejího bratra dodává našemu smutku ještě nepředstavitelnější hloubku,“ oznámil na Instagramu neznámý člen rodiny. „V této době nesmírného zármutku prosíme o soukromí, když truchlíme nad touto zdrcující ztrátou, protože okolnosti kolem úmrtí Claire a jejího bratra jsou stále předmětem vyšetřování,“ doplnil.

Stále není jasná příčina úmrtí Claire. Uživatelé už však začínají na sítích vymýšlet různé šílené konspirační teorie. „Zabili ji její vlastní rodiče. Tohle je šílené,“ píše do komentářů pod příspěvek jedna uživatelka. „Využili jste ji a teď jste ji pravděpodobně zabili. To je tak smutné,“ píše jiný. „Hnusný. Zneužívali jste své děti pro slávu a pár drobných. Doufám, že žijete svůj život s neustálým návalem viny, který se vám v žaludku chystá, protože jste své děti upracovali k smrti,“ píše další.

Zdá se, že Tay zřejmě neměla nejlehčí život. V roce 2018 se na povrch dostaly informace o možném týrání. Její otec ji měl údajně psychicky a fyzicky týrat. Mnoho věcí je na jejím náhlém úmrtí zvláštní. Bývalý manažer Tay Harry Tsang se svěřil, že prý údajně ani tamní policie nemá žádný záznam o její smrti. Samotný instagramový příspěvek označil za nelegitimní.