Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Blueface s přítelkyní Chrisean Rock | foto: Facebook.comAntiyoutuber.cz

Násilí, vylomený zub a ukradené auto. Rapper s partnerkou natočili reality show o jejich vztahu

O některých vztazích se říká, že by se o nich dala natočit reality show. To platí pro rappera Blueface a jeho partnerku Chrisean Rock dvojnásob. Několikrát se rozešli, ona mu ukradla auto, několikrát se poprali a napadli své blízké. O jejich vztahu vznikla reality show s názvem Crazy in Love.
  18:00

Mezi uživateli sociálních sítí už několik let rezonuje drama mezi rapperem, který si říká Blueface a jeho partnerkou Chrisean Rock. Poznali se díky reality show na OnlyFans, následně se několikrát rozešli, ona napadla jeho matku a sestru, on později napadl jejího otce. Mnozí fanoušci vtipkovali, že jejich vztah je jako reality show.

V roce 2020 známý rapper začal na OnlyFans vydávat vlastní reality show s názvem Blue Girls Club, ve které ženy soutěžily o jeho přízeň. Chrisean Rock se od začátku řadila mezi hlavní favoritky soutěže, kterou nakonec i vyhrála. Při cestě za vítězstvím se také dostala do potyčky s matkou rapperova dítěte při které jí vypadl zub.

Po tom, co reality show skončila, se jejich vztah údajně ještě prohloubil. Rock podepsala dohodu s hudebním vydavatelstvím Blueface a díky tomu spolu vytvořili několik skladeb. V únoru minulého roku už však bylo jisté, že mezi nimi není vše tak růžové, jak by se mohlo zdát. Na Valentýna byla totiž Rock zatčena kvůli krádeži vozidla. Blueface se následně pochlubil, že auto bylo jeho.

Jenom o čtvrt roku později se objevila pro mnohé fanoušky šokující informace. Rock totiž údajně udeřila matku a sestru známého rappera. Jeho matka na sociálních sítích zveřejnila několik fotek, kde má oteklý obličej, jako důkaz. Rock údajně tvrdila, že jednoduše neměla jinou volbu, než být násilnou.

Napadení rapperovy matky nebylo jediným násilným činem v jejich vztahu. V létě minulý rok se objevily informace, že Rock rappera napadla, o dva měsíce později on napadl jejího otce a o měsíc později napadl také ji.

Po celý minulý rok se zároveň objevovaly informace o jejich hádkách a fanoušci si jednoduše mysleli, že by se pár měl rozejít. „Tohle je prostě definice toxického vztahu,“ myslí si jeden z nich a mnoho dalších se k němu přidávalo. Nejeden z nich také dodával, že je jejich vztah jako telenovela nebo reality show.

Následně mnohé z nich šokovali tím, že další společnou reality show opravdu chystají. Podle mnohých je název více než trefný, jmenuje se totiž Crazy in Love. Sedmidílná série by měla popsat nejzásadnější momenty jejich vztahu. V jednom z dílů se Blueface seznamuje s rodinou své partnerky, v jiném je dvojice na párové terapii. Pár sice Blueface a Rock tvoří jen střídavě, i přes to se jejich fanoušci nemohli nových dílů dočkat.

Nedávno také Rock sdílela na svém Instagramu, že by údajně měla s rapperem čekat dítě. On to popřel a prý čeká na test DNA. To dvojice později vyvrátila, na dítě se prý těší a vydali spolu nový videoklip, ve kterém se vzali.