Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Finálová dvojka show Růže pro nevěstu | foto: Instagram.com

Show Růže pro nevěstu má finálovou dvojici. Ještě předtím ale stihla nevěstu Julii ztrapnit její maminka a Jennifer ze švýcarské Růže odešla domů

Show Růže pro nevěstu se sice pomalu ale jistě chýlí ke konci, drama naopak nabírá na obrátkách. Ve finále proti sobě bude stát Julie Hojdyszová a Stanislava Lučková. Ještě předtím, než si ženich Radko vybere svojí nastávající, musel na Srí Lance projít zkouškou v podobě setkání s rodinami a hlavně matkami třech potencionálních nevěst. Jak už je v pořadu zvykem, o největší rozruch se postarala Češka Julie a hlavně její maminka Šárka. Kdo diváky naopak mile překvapil byla Jennifer a její rodina.
  13:46

Slovenská reality show Růže pro nevěstu graduje. Finální díl čeká diváky v pátek, no i poslední díl byl poměrně bizarní. Nikdo již nečekal, že v soutěži může dojít k většímu bizáru než když účastnice Dolli nazvala soupeřku Laru hadem na krku. Opak byl však pravdou a o pořádnou show se postarala maminka české účastnice Julie, Šárka. Rozhodně ale nešlo o show v dobrém slova smyslu a na matku Julie se snesla vlna kritiky. Divákům se nelíbilo, jak před Radkem a hlavně před dvěma národy vystupovala. Kromě toho těsně před finále vypadla Jennifer. Na tom by nebylo nic zvláštního, když by na stejném třetím místě neskončila i v švýcarské verzi soutěže.

Slovenská televizní reality show se nezastavitelně blíží do finále. Slovenští sledující budou moci poslední epizodu zhlédnout už ve čtvrtek, na české Voyo pak dorazí tradičně o den později. Do finále se probojovaly dvě dívky, o kterých by se dalo říct, že jsou až neuvěřitelnými protiklady. Julie je, jak o sobě často a ráda říká, živel, od kterého Radko nikdy neví, co čekat. Oproti tomu Stanislava, které se říká zkráceně Stanka, je dle divaček dáma na úrovni, která na sebe nepotřebuje zbytečně poutat pozornost. A zdá se, že právě to je Radkovi sympatické.

Hojdyzsková na sebe často v průběhu trvání soutěže strhávala pozornost a zkrátka se jí líbilo, když byla ve středu dění. Nejednou na sebe upozornila extravagantním outfitem, například když na vyřazovací ceremoniál přišla pouze ve spodním prádle a županu. Soutěžící ji nemohly přijít na jméno a ona zase nechovala přílišné sympatie ke své největší sokyni a Radkově favoritce Stance. Opakovaně ji označovala za nudnou, ledovou královnu s prázdným výrazem a v jejích stopách se rozhodla jít i její matka Šárka.

Soutěžte o lístky na Votvírák s Antiyoutuber.cz!

Jestli fandíte pořádné muzice a super zážitkům, jste tu správně. Máme pro vás totiž soutěž o lístky na festival Votvírák! Každý den rozdáme sedmi šťastlivcům po dvou vstupenkách a na konci ještě vylosujeme ze všech soutěžících i výherce VIP vstupů. Soutěž běží jenom tenhle týden, tak se do toho pusťte a vidíme se na Votvíráku.Na otázky můžete odpovídat od 30. května 2024 do 31. května 2024 9:00

HRAJTE ZDE

Když došlo v posledním odvysílaném díle na vaření Stanky, její matky Lubky, Julie a její matky Šárky, bylo jasně vidět, že jablko nepadá daleko od stromu. Stanka se svou maminkou v klidu vařily a ničeho si moc nevšímaly, kdežto česká dvojce neustále zahrnovala Stanku a Lubku dotazy. Fanouškům se pak nelíbilo, že Šárka nerespektovala to, že si Slovenka chce zachovat trochu soukromí a nemá ve zvyku sdílet osobní informace před celým Slovenskem a Českem. Sledující samozřejmě neváhali a okamžitě začali toto chování obou maminek na sociálních sítích rozebírat a většina z nich daleko více sympatizovala s matkou Stanky.

Už dnes večer spoznáme mená 2️⃣ dievčat, ktoré sa dostanú do veľkého finále druhej série šou Ruža pre nevestu Komu budete držať palce?

Sledujte nás od 20:30 na Markíze alebo už teraz na @voyo.sk ✨

#tvmarkiza #voyo #ruzaprenevestu #ruzaprenevestu2 #realityshow #radkourbanyak

24. května 2024 v 19:57, příspěvek archivován: 30. května 2024 v 11:39

Fanouškům se nelíbilo neustálé rýpání do Slovenek a také věty, které z úst Šárky několikrát vůči Stance zazněly. Když se jí Julie zeptala na to, co říká na Stanku, odpověděla „nuda, těžká nuda.“ V podobném duchu pak zněly i další komentáře vůči Stance a Lubce a slova jako nudná se opakovaly snad tisíckrát.

Kontroverní pak byla i část, kde se Julie s matkou prakticky chlubily tím, že si jejich strýc na rodinných oslavách pravidelně stahuje trenky. Pomyslnou třešní na dortu pak byla společná večeře Juliiny rodiny a Radka. Šárka totiž neváhala zavalit Radka dary v podobě například trička vyrobeného přímo pro něj. Vrcholem pak bylo když si matka Hojdyszové vyžádala v Norsku, kde Radko bydlí, pokoj s koupelnou.

Těsně před finále ze Srí Lanky musela odletět Jennifer, která sice ze začátku fanouškům nebyla příliš sympatická, postupně si však získala srdce většiny z nich. Zajímavé také je to, že Jennifer už v podobné soutěži byla. Zúčastnila se švýcarské verze Růže pro nevěstu a co je horší – i tam skončila na bronzovém třetím místě.