Neděle 5. května 2024, svátek má Klaudie

Julie Hojdyszová | foto: Herminapress

Nejvýraznější postavou slovenské reality show je Češka. Kdo je Julie a jak si zatím v Růži pro nevěstu vede?

Na slovenské televizi Markíza a na českém Voyo se momentálně vysílá druhá série reality show Růže pro nevěstu. Mezi osmnácti dívkami, které na Srí Lance bojují o srdce jednoho muže, je sedmnáct Slovenek a jedna Češka – Julie. A právě Julie je zatím tou nejvýraznější postavou celého pořadu. Její protivnice jí nemohou přijít na jméno, fanoušky rozdělila na dva tábory a k ženichovi Radkovi má čím dál tím blíž.
  15:45

Reality show nejsou jak v zahraničí, tak v československém prostoru ničím novým. Od Too Hot Too Handle, přes Love Island až po The Bachelor. A právě The Bachelor je americkou předlohou pro Růži pro nevěstu. Jde sice o slovenskou reality show, zhlédnout ji však mohou na Voyu i Češi. A mají pro to důvod. Mezi osmnácti krásnými ženami, které po dobu dvanácti týdnů vyměnily svoje domovy za vilu na Srí Lance, kde se snaží získat přízeň jednoho muže, je i česká zástupkyně Julie Hojdyszová. Do vily přišla zabalená za dáreček a od té doby na sebe nepřestala poutat pozornost.

A jak tedy působení Julie vnímají její kolegyně z vily? Zbylá sedmnáctka slečen má prakticky od prvního dne jasno. Julii považují za falešnou a nepřestávají opakovat, že na sebe neustále strhává pozornost. Je pravdou, že hned v prvním odvysílaném díle byla snad tou nejvýraznější postavou ze všech.

Julie otevřela například téma toho, že se zúčastnila soutěže krásy Miss České republiky. Už tam ale tehdy vyvolala pořádný skandál, o který se v reality show Růže pro nevěstu neváhala podělit. Julie v miss totiž vyhrála titul první vicemiss. Na tom by nebylo nic tak zvláštního, když by se své korunky hned při korunovaci nezřekla. Tímto příběhem si však na srílanské vile okamžitě získala pozornost Radka a tím se rozjel kolotoč nenávisti a možná i zášti ze strany zbylých soutěžících.

S02E06

#tvmarkiza #voyo #ruzaprenevestu #ruzaprenevestu2 #realityshow #radkourbanyak #photodump

20. dubna 2024 v 11:11, příspěvek archivován: 24. dubna 2024 v 15:03

Ostatní ženy neváhaly začít o Julii mluvit všelijak, jen ne pozitivně. Dalo by se říct, že kromě soutěžící Lucy, která je také výraznou osobností pořadu, nemá Češka na vile žádnou spojenkyni. Z úst protihráček vůči Julii hned v druhém díle mířily poznámky jako „Julie ho svádí už teď a bude ho určitě chtít políbit“ nebo „ty máš takové zlé liščí oči, to já poznám.“ Svou popularitu si nezlepšila ani tím, že od všech hned v prvním díle začala vyzvídat a sama neprozradila ani to, zda ji Radko políbil. Ostatním nevěstám také netrvalo dlouho a všimly si, že Radko chová k Julii určité sympatie, což se samozřejmě dívkám, které si přišly pro ženicha, nelíbí. Zbytku slečen tak začalo na jejich sokyni vadit prakticky všechno.

Julie však nedostává negativní odezvu jen od ostatních obyvatelek vily. Fanoušci, kteří dění soutěže komentují na sociálních sítích, jsou, co se Julie týče, rozděleni na dva tábory. Většina z nich se nicméně shoduje, že chování ostatních slečen vůči Hojdyszové hraničí se šikanou. To nic nemění na tom, že v diskuzní sekci pod příspěvky s Julií se často objevují komentáře jako „Julie mi je dost nesympatická“ nebo „Julie je za mě mimo.“ „Reálně mi Julie strašně vadí“ dodala další ze sledujících.

V posledním odvysílaném díle se jméno Hojdyszové opět skloňovalo více, než jakékoliv jiné. Jiná soutěžící, Frederika, totiž Julii přímo před Radkem osočila z falešnosti a pro urážku nešla daleko. Julii se dokonce nebála označit za psychopatku. A to ve fanynkách vyvolalo celou řadu reakcí. „Frederika se vybarvila, jaký had umí být“, „to, co tam Julii dělají a speciálně Frederika, to už je šikana a za hranou“ či „Frederika šla do Julie přehnaně a na sílu,“ komentují sledující.

Randíčko Julie a Frederiky s Radkom bolo teda riadne Na nože Koho kulinársky výtvor by ste radšej ochutnali?

#tvmarkiza #voyo #ruzaprenevestu #ruzaprenevestu2 #realityshow #radkourbanyak

23. dubna 2024 v 14:00, příspěvek archivován: 24. dubna 2024 v 15:02

Julie Hojdyszová je známá nejenom z miss a z reality show, ale také z obálky pánského časopisu Playboy. Objevila se na titulní stránce lednového čísla letošního roku. I ze Srí Lanky si kvůli pracovním povinnostem modelky musela odskočit, což samozřejmě ostatní hráčky nezapomenuly řádně zkritizovat.