Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Pavel Novotný na Red Face | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

Red Face se blíží. Chce vyprodat stejný prostor jako Clash of the Stars, zájem je však menší

Premiérový turnaj nové organizace Red Face se bude konat 22. dubna v aréně O2 univerzum. Vzhledem k číslům je pro některé výběr místa překvapivý. Zápasníci se mezi tím hádají. Zdeněk Godla se ostře Pohádal s Pavlem Novotným a málem došlo i na facky. Koleso zase promluvil o zápasu s Vémolou.
  16:47

První galavečer nově vzniklé organizace Red Face se blíží a začínají se objevovat upoutávky, ve kterých figurují zápasníci. Po první tiskové konferenci, která se konala 8. března, se ale promování celého turnaje nijak zvlášť neposunulo. Na YouTube se sice objevilo několik videí, ovšem některé z nich nemají ani tisíc zhlédnutí. Navíc se většinou jednalo o výstřižky z tiskové konference. Na Instagramu je organizace aktivnější. Poslední dobou přidává nejčastěji videa z klubu Hot Peppers, kde zápasníci měří své síly na silovém boxerském automatu. Zatím se na něm ale nepředvedli všichni. Sledovanost této série videí na Instagramu však také není příliš velká.

KDO S KOHO?!
Zvládne @pojem_huhu porazit @abecharvat ? Nebo to bude naopak? Co myslíte...
Nenech si ujít napínavý souboj a kupuj lístky! Najdeš je na @ticketmaster_cz a @ticketportalcz ️

#redface #facky #fackovana #o2universum #ticketportalcz #ticketmastercz #fight

3. dubna 2023 v 11:53, příspěvek archivován: 5. dubna 2023 v 14:02

Největší počet zhlédnutí má zatím na Instagramu vůbec první informační video o chystaném turnaji Red Face, které vidělo 368 tisíc lidí. Druhým nejsledovanějším videem je podepsání smlouvy Tomáše Chlupa, který zároveň posílá vzkaz svému soupeři Tomášovi „Abe“ Charvátovi. Video má už 338 tisíc zhlédnutí. Video, které má největší počet lajků, se týká Chlupovy výzvy Aleši Bejrovi. Chlup ve videu „vstává z mrtvých“ omotaný toaletním papírem a oznamuje Bejrovi, že si pro něj jde. Video má přes 15 tisíc lajků.

Na YouTube má největší sledovanost, kromě úvodní tiskové konference, rozhovor „Na Facku“, vedený moderátorem Michalem Kavalčíkem, se dvěma soupeři, hercem Zdeňkem Godlou a starostou pražských Řeporyjí Pavlem Novotným. Z Instagramu tam totiž diváky přivedla krátká ukázka, ve které se oba velmi ostře hádali. Godlovi totiž vadilo, že Novotný oznámil, že ho zatluče do země. „Brácho, tady to nikde ani nepiš, protože ty tady na těch fackách budeš brečet. Brečel si, když ti to dala ta holka, tak počkej až to dostaneš ode mě. Já to myslím vážně, nepiš tam takovéhle věci o mně,“ rozčiloval se Godla.

NA FACKU JIŽ BRZY
Chystáme pro vás nové podcasty s našimi bojovníky a bude to vřít. Máte se na co těšit! Tak neváhejte a kupujte lístky na @ticketmaster_cz a @ticketportalcz ️

#redface #facky #fackovana #o2universum #ticketportalcz #ticketmastercz #fight

22. března 2023 v 8:10, příspěvek archivován: 5. dubna 2023 v 14:03

Novotný si to ale nenechal líbit a začal se s Godlou hádat. „Opatrně Zdeňku, já jsem schopnej psát ještě mnohem horší věci. Dávej si na mě bacha. Začíná mě to celkem s*át, jak se to mezi námi všechno zk*rvilo tady tímhle. Dráždíš kobru. Já tě jenom šetřím. Neříkej mi ani co mám dělat, ty v*le. Drž hu*u a modli se ty v*le, ať tě ušetřím,“ reagoval na Godlu Novotný. Hádka pokračovala, oba na sebe křičeli, až to Godla nevydržel a vystartoval na Novotného s úmyslem dát mu facku rovnou na místě. Do sporu se dokonce musel vložit jeden z členů ochranky. Rozhovor mezi Godlou a Novotným má už 12 tisíc zhlédnutí.

O pokračování série předzápasových rozhovorů se postaral Koleso a Max Green, kteří se spolu mají utkat v takzvaném „Pekle“. Celý rozhovor však proběhl relativně v klidu. Oba spolu mají kamarádský vztah, ale těsně před galavečerem se to prý změní. Koleso také promluvil o výzvě směrem ke Karlosovi Vémolovi. „Tak jako chtěl jsem zkusit to peklo s Vémolou. Buď skončíš v tom zk*rveným špitálu a nebo prostě si jdeš za svým,“ komentoval výzvu Koleso. Vémola na jeho výzvu samozřejmě nijak nereagoval. Rozhovor byl spíše informační a zatím má 3,1 tisíc zhlédnutí.

Podcast NA FACKU je venku!
Co prozradili @kolesooriginal2023 a @maxgreencz ? Jak se připravují na FACKOVANOU? Sleduj nový díl a kupuj lístky na @ticketmaster_cz a @ticketportalcz ️

#redface #facky #fackovana #o2universum #ticketportalcz #ticketmastercz #fight #podcast

4. dubna 2023 v 12:32, příspěvek archivován: 5. dubna 2023 v 14:01

Ne všechna videa organizace Red Face mají velký úspěch. Oproti konkurenční organizaci Clash of the Stars jsou jejich čísla opravdu malá. Srovnávat tyto dvě organizace se sice zdá nesmyslné, je ovšem nutné podotknout, že Clash of the Stars si arénu O2 univerzum vybrala až pro svůj čtvrtý galavečer a to má mnohonásobně větší čísla na všech sociálních sítích. Vedení organizace Red Face však očividně věří, že zájem o jejích turnaj bude podobně velký a halu se jim podaří naplnit. Kapacita arény je přitom 4,5 tisíce míst. Zvolení zápasníci by tak na sebe měli upoutat co největší pozornost a nalákat na sebe diváky do arény O2 univerzum.

Témata: Koleso