Středa 8. května 2024, Den vítězství

Jan Kulas se zasnoubil s Shopaholic Adel. | foto: Tilen Vajt/Pavel Dvořák

Red Face: Shopaholic Adel se zasnoubila, Jevický byl diskvalifikovaný, Žaneta porazila Dagmar

Druhý galavečer organizace Red Face je za námi a bylo to doopravdy něco. V hlavním zápase večera Kunštár padl, diváky zaujalo plácání přes zadek. Drama bylo i kolem Shopaholic Adel. Její partner Jan Kulas ji požádal o ruku. Bizarní postava českých sociálních sítí to oslavila alkoholem a křikem.
  12:00,  aktualizováno  22:55

Dlouho očekávaný druhý galavečer bojové organizace Red Face je tu. Většinu lidí zajímá hlavně to, jak se celá produkce večera a celé organizace od toho minulého posunula.

Proměnil se styl, kterým se Red Face prezentuje, nyní se snaží zacílit i na zahraniční publikum.

Redakce Antiyoutuber.cz sleduje dění v pražské UNYP aréně přímo z místa.

ONLINE

22:38 - Druhý galavečer organizace Red Face končí a my vám děkujeme, že jste se spolu s námi stali jeho součástí. Přejeme vám hezký zbytek večera a budeme se těšit zase příště.

22:34 - Zápas začíná a hala žene oba zápasníky dopředu. Kunštár ale nakonec prohrává poté, co si nijak nedokázal poradit s údery, kterými ho Marek Podnikatel zasypával.

22:27 - A máme tu poslední zápas večera. Do klece právě nastupují Marek Podnikatel a Petr Kunštár. Hlavní zápas večera dokázal celou arénu probudit. Kunštára totiž do klece doprovází rapper Rakys, se kterým Kunštár nahrál skladbu Sokolský zabiják.

22:21 - Žaneta vítězí ve druhém kole. Svou soupeřku doslova převálcovala, diváci na ní ale i nadále bučí a pískají.

22:12 - Předposlední zápas je tu a do klece nastupují Dagmar a Žaneta. Na Žanetu ale diváci bučí.

22:06 - Zápas Jevického a Čambala končí ošklivě. Jevický totiž svého soupeře kopl do hlavy ve chvíli, kdy ležel na zemi. Čambal chvíli ležel na zemi a škubal sebou. Nakonec se ale postavil na nohy. Takový kop je ale nepovolený a proto Čambal vyhrál a Jevický byl diskvalifikovaný.

21:57 - Shopaholic Adel má už očividně dost upito. Křičí, buší do stolu a její snoubenec se jí pokouší uklidnit. Natáčí se na kamerou a podivně se přitom kroutí. Hlavní dění je ale v kleci. Právě totiž začíná zápas dvou veteránů organizace Oktagon.

21:48 - Cinův soupeř si s ním pohrává jako kočka s myší a Cina už má viditelnou tržnou ránu nad pravým okem. Bojuje ale dál. A pozor, rozhodčí ukončuje zápas, nejspíš kvůli extrémnímu krvácení ze Cinovy rány na obličeji.

21:40 - Do klece právě nastoupil 190 kilový zápasník Tomáš Cina a vyhlíží svého soupeře. Ten právě vstoupil do klece a je předvedl pěkný akrobatický kousek.

21:30 - Shopaholic Adel už má nejspíš alkoholu dost, protože začala pít vodu. Na své kumpány navíc mává chlebem a něco pokřikuje.

21:25 - Obě slečny se statečně držely i přes to, že měli neuvěřitelně červené zadky. Vítězkou se nakonec stává Lulu.

21:07 - Jsme zhruba v půlce galavečeru a na řadu přichází plácání dvou slečen přes zadek (Booty slap). Jeden z našich redaktorů se už blíží ke kleci, aby byl v bezprostřední blízkosti tohoto zápasu. „Sakra chlape, to si přece nemůžu nechat ujít,“ křikl redaktor z redakce Antiyoutuber.cz při svém krkolomném sprintu ke kleci.

20:52 - Ouuu! Ultrak*nda padá vypnutý k zemi. Máme tu první knockout večera. Brněnská parta ale i tak podporuje jednoho ze svých členů.

20:45 - Do klece právě nastupuje chuligán Ultrak*nda, kterého povzbuzují jeho kamarádi z Brna. Ti před chvíli křičeli na Hoška, který je sparťan.

20:39 - Zápas končí a vítězem se stává Suraganov. Adel si mezitím fotí selfíčka se svými fanoušky. Stále se ale tváří zamračeně a místo dění v kleci sleduje mobil.

20:32 - Vstupujeme do třetího kola a Hoška diváci povzbuzují. Skončil ale na zemi, kde se snaží vymanit ze sevření Suraganova.

20:25 - Začíná druhé kolo a oba borci zatím předvádějí skvělý výkon, který diváci doprovází křikem a potleskem. Úder střídá úder a zatím není jasné, kdo vede.

20:20 - Adel a Kulas oslavují zásnuby šampaňským. Adel se ale překvapivě tváří naštvaně a Kulas místo své přítelkyně sleduje radši telefon. V kleci se zatím bijí Hošek a Suraganov.

20:00 - Opravdu se to děje! Jan Kulas právě požádal Shopaholic Adel o ruku v kleci! Aréna bouří a Adel i Kulas jsou dojatí.

@jankulas se zasnoubil s @official_shopaholicadel30 #antiyoutuber #antiyoutubercz #shopaholicadel #jankulas

9. září 2023 v 20:02, příspěvek archivován: 9. září 2023 v 20:11

19:50 - Nyní si dáme od komentování na chvíli pauzu. Vše totiž nasvědčuje tomu, že uprostřed klece dojde k zásnubám. Musíme zjistit co a jak. Brzy se ozveme!

19:45 - Ve třetím kole byl Novák dvakrát počítaný a máme tu konec zápasu. Oba zápasníci si sportovně podali ruce a rozhodčí zápas hodnotí nerozhodně.

19:37 - Oba zápasníci tvrdě útočí na žebra toho druhého. Novák dokonce po jednom úderu skončil na podlaze klece. I když je Konečný jednoznačně aktivnější, Novák se odmítá vzdát. Druhé kolo za námi.

19:25 - Nastupuje Novák a fanoušci ho potleskem doprovází do klece. Novák čeká na svého soupeře a vypadá velmi odhodlaně.

19:33 - Zdá se, že Novák má problémy s kolenem. Zatím ale tvrdě bojuje a odolává nebezpečným útokům Konečného, který se v boxu cítí jako doma. První kolo za námi.

19:27 - Konečný už je také v kleci a zápas může začít!

@krystof__novak jde na to!

⚠️ Sledujte živé vysílání (PPV). Odkaz naleznete v bio.

#mma #zapasy #zapas #influencer #souboj #box #praha #prague #redface

9. září 2023 v 19:47, příspěvek archivován: 9. září 2023 v 19:54

19:00 - Objevila se i MMA zápasnice Lucie Pudilová, která se dostala do UFC. Aréna se plní a galavečer už brzy odstartuje boxerský zápas Kryštofa Nováka a Lukáše Konečného. Jedná se o charitativní zápas a výtěžek půjde na pomoc těžce nemocnému chlapci.

18:40 - Na akci dorazila také Shopaholic Adel se svým přítelem Janem Kulasem. Adel se oblékla jako princezna a dokonce má i na hlavě korunku. Kulas se vedle ní tváří velmi spokojeně.

18:25 - UNYP aréna se pomalu zaplňuje, zápasníci se rozcvičují a přítomní diváci zatím poslouchají různé styly rapu a popu. Rozhodčí kontrolují zápasnickou klec a vše zatím vypadá dobře.