Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Red Face hledá bojovníky. | foto: Red Face

Bojová organizace Red Face hledá nové zápasníky. Soutěží se až o 10 tisíc euro

Bojová organizace Red Face hledá bojovníky. V novém konceptu s názvem Red Face hledá tebe se bude soutěžit až o deset tisíc euro. Organizace slibuje zviditelnění před českou scénou s možností prosadit se v zápasnickém světě. Uzávěrka přihlášek je už za pár dnů.
  13:23

Bojová organizace Red Face hledá nové talenty. Nebude se však zpívat, ukazovat se budou bojové schopnosti. V talentové soutěži s názvem Red Face hledá tebe dává organizace možnost několika jedincům podepsat s nimi smlouvu. Velikým lákadlem je i výherní částka, která čeká na ty, které porota vybere. Soutěží se až o deset tisíc euro. Ti, co se chtějí zviditelnit, si však musí pospíšit. Podle slov majitele organizace je počet zaslaných přihlášek poměrně veliký. Uzávěrka je už za pár dní.

REDFACE hledá TEBE! Přihlas se na webu www.redfacehledatebe.cz a natočit video, které vložíš do stories / reels a označ @redfacehledatebe Vše přesdílíme a vybraným pošleme informaci, kde bude probíhat casting před živou porotu

24. října 2023 v 20:13, příspěvek archivován: 25. října 2023 v 11:12

Pověst a reputace Red Face nebyla vždy nejlepší. Lidé je označovali za horší verzi Clash of the Stars. Rivalita a konkurence, která mezi těmito organizacemi je, je většině fanouškům jistě známá. Bojuje se nejen v kleci, ale i mimo ní. Mezi organizacemi docházelo k několika podrazům a dokonce i k přetahování bojovníků.

Red Face se momentálně snaží ukázat, že vše není jen o bizáru a číslech na sítích. „Tyhle organizace mě s*rou. Jde jen o show a bizár. Existuje tu spoustu dobrých zápasníků, kteří pořádně makají pro to, aby se dostali do veliké arény, ale nemají tu možnost,“ říká amatérská bojovnice redakci Antiyoutuber.cz. Šanci prosadit se v bojových sportech dává tak Red Face momentálně komukoliv.

Zaregistruj se v odkazu v našem biu a staň se zápasníkem Red Face

22. října 2023 v 20:22, příspěvek archivován: 25. října 2023 v 11:12

Nejenže výherci soutěže budou moct podepsat s organizací smlouvu. Soutěží se i o deset tisíc euro. Co se tedy pro zapojení musí udělat? Na stránkách organizace zájemci vyplní přihlášku, kde zadají své osobní údaje včetně váhy, výšky, či přezdívky. Po zaslání přihlášky nastává zřejmě ten nejdůležitější úkol. Soutěžící musí natočit krátké video, ve kterém ukážou, co v nich je, co umí a čím jsou zajímaví.

Uzávěrka je 31. října a následný konkurz 4. a 5. listopadu. Ze zaslaných přihlášek a zveřejněných videí organizace vybere ty nejlepší, kteří budou pozvání na konkurz, kde před porotou ukážou, co v nich je. Účast v porotě prý organizaci přislíbilo už několik známých osobností. „Porota bude čtyřčlenná. Vždy to bude tři plus jeden host. Těch hostů bude několik, a to z bojových sportů, ze sportů, ze showbyznysu, a tak dál,“ říká redakci Antiyoutuber.cz majitel organizace Petr Diviš. „Alexander Cverna by mohl dorazit, zřejmě asi i Pudilová, nebo třeba Míša Dostálová přislíbila účast. Lidi se tam budou střídat, co se týče té poroty,“ doplňuje.

#redface#fight#casting

23. října 2023 v 20:33, příspěvek archivován: 25. října 2023 v 11:13

Před porotou budou soutěžící muset ukázat své dovednosti. „Přijde a představí se. Nebude zpívat, ale ukáže, co v něm je,“ vysvětluje Diviš. Důležité je tak hlavně ukázat, co soutěžící umí, co se týče bojových sportů. „Zastínuj nám tady, nebo nám ukaž, jak tady zmlátíš panáka. Ukaž nám, co v tobě je,“ říká. Hlavní je umět se prodat a být něčím zajímavý. Jestli bude mít soutěžící nějaký skrytý talent, který s bojovými sporty nemá nic společného, měl by ho zřejmě také předvést. „Prostě cokoliv, aby nás ten člověk zaujal. Budeme vybírat samozřejmě profi zápasníky, ale i čímkoliv zajímavé, či bizarní lidi,“ doplňuje Diviš.