Středa 15. května 2024, svátek má Žofie

Íránský Hulk vs Karlos Benda? | foto: instagram.comAntiyoutuber.cz

Íránský Hulk vyzval na zápas Karlose Bendu. Ten by si to s ním rozdal prý i s jednou rukou za zády

Galavečery bojových organizací Red Face a Clash of the Stars se blíží. Ačkoliv jsou už zřejmě veškeré zápasy jasné, jeden další se rýsuje. Zajímavý úlovek Red Face, říkající si íránský Hulk, vyzval do zápasu bojovníka z konkurenční organizace Karlose Bendu. Ten na ni zareagoval.
  19:03

Rýsuje se možná spolupráce dvou bojových organizací Clash of the Stars a Red Face? Íránský obr říkající si Hulk poslal zajímavou výzvu na zápas skrze instagramový účet Red Face. V kleci by si to rád rozdal s velkým zápasníkem z druhé organizace. Karlos Benda je zkušený bojovník s rostoucími zkušenostmi v bojových sportech. Za dobu zápasení se téměř vždy postavil velice mohutným protivníkům, přičemž ze tří zápasů vyhrál dva. V poslední době se však několikrát vyjádřil k tomu, že by si přál jít do klece s někým, kdo má alespoň trochu intelektu a není špatný bojovník. K udivení mnohým uživatelům, se k Hulkově výzvě postavil čelem.

@karlosbenda @sajadgharibiofficial Tě zlomí!! BREAK YOU BENDA #redface3 ✊#redface #karlosbenda

27. září 2023 v 8:34, příspěvek archivován: 27. září 2023 v 12:43

Nedávno proběhl již druhý galavečer Red Face. Ačkoliv se z počátku jednalo o velice odsuzovanou organizaci, postupem času se díky zajímavějším zápasům její reputace zvedá. Poslední galavečer byl zajímavý nejen díky dění v kleci, ale i mimo ni. Největší moment večera se odehrál zřejmě ve chvíli, když do klece přišel Jan Kulas a požádal svoji partnerku Shopaholic Adel o ruku. Zajímavé zápasy, diskvalifikace a ostré ukončení protivníků však nepřebili zklamání fanoušků z neúčasti očekávané hvězdy. Obrovský muž z Íránu říkající si Hulk svoji účast na galavečeru zrušil kvůli nepříjemné infekci.

Organizace sdělila, že fanoušci nemusí smutnit. Slíbili, že se Hulk jistě na jednom z dalších klání v kleci objeví. Rozdá si to s někým už na již nadcházejícím třetím galavečeru? Momentálně se rýsuje velice zajímavá výzva. Hulk skrze Instagram Red Face poslal jasnou zprávu Bendovi. „Karlosi Bendo, Hulk tě zlomí,“ říká Hulk humornou češtinou. Ačkoliv by se jistě jednalo o velice zajímavý zápas, je tu jeden problém. Benda zápasí pod konkurenční organizací, a tak není zřejmé, jestli by kvůli tomu byl zápas proveditelný.

Dnes jsem si poprvé v životě zahrál v hudebním klipu ...

Super zkušenost ... jak video vyjde tak samozřejmě budu sdílet ...jsem na to hodně zvědavý protože ... spoiler ... tam hraju kur*vníka

...chápete... když jsem v reálném životě hodný... tak aspoň takhle budu zmetek

Hudba je od @aneska_music ✌️

#focus #lifestyle #motivation #inspiration #comegetsome #Czech

28. srpna 2023 v 19:42, příspěvek archivován: 27. září 2023 v 12:44

Právě i o tom mluví nemálo uživatelů v komentářích pod videem. „Hm, tady si někdo spletl organizaci,“ píše jeden uživatel. „Benda vám určitě na tu vaši šaškárnu nepůjde,“ píše další. Samotný Benda je ale zdá se zápasu otevřený. Na svém Instagramu se k výzvě vyjádřil. „Upřímně oceňuji tu češtinu. A Hulk jako soupeř? To by byly ty nejsnadněji vydělané peníze v mém životě,“ píše Benda na svém Instagram story. Zdá se, že názor některých uživatelů na Hulku se shoduje s tím Bendovým. „To i ten Jarda Kotlár byl důstojnější soupeř,“ komentuje jeden uživatel.

Ačkoliv si Benda z Hulka utahuje, do zápasu by s ním zřejmě šel. „Když se Red Face a Clashem domluví, já jsem připravený i s jednou rukou za zády,“ doplňuje Benda. Fanoušky by tento zápas zřejmě jednoznačně lákal. Jedná se o dva mohutné bojovníky, kteří by bezpochyby předvedli velice zajímavý výkon. „Jo, bude to trapas, ale těším se na to,“ píše jeden uživatel.

شاید اگه با قدرت بدنی جدید امسال ظاهر میشدم هرگز اتفاقات پارسال رخ نمی‌داد تغییر ظاهر بدنی و همراه افزایش قدرت بدنی
من هر روز سخت تمرین میکنم تا قوی ترین ورژنم بسازم
بزودی به عنوان مهمان رد فیس (جمهوری چک)در تاریخ نه سپتامبر حضور پیدا خواهم کرد

31. srpna 2023 v 17:52, příspěvek archivován: 27. září 2023 v 12:45

Samotný Benda se redakci Antiyoutuber.cz svěřil, že netuší, proč Hulk vyzval zrovna jeho. „Spor nemáme,“ říká. Jen tak do Red Face by s ním na zápas ale zřejmě nešel. „Zápas by se musel uskutečnit leda v nějaké kolaboraci Clashe a Red Face,“ doplňuje. Pokud je tato spolupráce proveditelná, není jisté. Dá se spíš říct, že nepravděpodobné. Konkurence mezi organizacemi je všem fanouškům pravděpodobně známá. Nejžhavější kauza se stala zřejmě na prvním galavečeru Red Face, kdy do zápasu nenastoupil influencer Maxgreen. Místo toho se měl vyskytovat v hospodě se šéfem Clashe Tomášem Linh Le Sym a hrát šipky.

Témata: Jan Kulas