Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Byl Red Face propadák? | foto: instagram.comAntiyoutuber.cz

Max Green měl zradit Red Face a schovat se. Místo zápasu hrál prý v hospodě šipky s Le Sym

Máme za sebou první galavečer bojové organizace Red Face, který se moc nepovedl. Max Green se ještě v ten den rozhodl, že do zápasu nenastoupí a údajně se schoval do hospody. Tam měl zřejmě popíjet a hrát šipky s šéfem Clash of the Stars Le Sym. Jeho absence v zápase pro něj však může mít vážné následky.
  12:58

V sobotu se už konečně po dlouhé době odehrál galavečer bojové organizace Red Face. Z fackované se stala napodobenina Clash of the Stars. Dle mnohých to byl propadák a ostuda. Zápas mezi Max Greenem a Kolesem byl podle fanoušků ten, který měl zachránit celý večer. Nakonec se však z velmi pikantních důvodů neodehrál.

Max se totiž rozhodl, že do zápasu nenastoupí a schoval se do hospody. Jeho zřejmě už bývalý manažer Tomáš Lukáš ho vypátral a do podniku, kde se nacházel, ho přijel konfrontovat. Maxe našel v přítomnosti šéfa Clash of the Stars Tomáše Linh Le Syho, kdy je měl přistihnout, jak společně hrají šipky. Maxova budoucnost je prý v Clashi a ne v Red Face, tvrdí.

@pan.hvezdicka Proc nenastoupil max green do Red Face zapasu?? #clash #redface #zapas#zapasy#souboj#fight @Tomas Pollak @Petr Reif362 @MrNobodyListen ♬ původní zvuk - pan hvězdička

Už od začátku se lidem na organizaci Red Face něco nezdálo. Jejich původní myšlenka byla však originální a dle některých v mnoha ohledech zajímavá. Původně se mělo nemálo celebrit fackovat o milion korun. Z tohoto konceptu však nedlouho před galavečerem sešlo. Mělo jít o neúplnou legislativu a jednoduše řečeno šlo o nelegální sport. Organizace tak oznámila, že se snaží vše vyřešit a překopat své základy. Po delší době oznámili svůj návrat a konání úvodní tiskovky. Na té se fanoušci dozvěděli, o co nakonec půjde. Bude to propadák, ostuda a napodobenina Clashe, psali uživatelé na sítích.

Galavečer tedy proběhl a stalo se toho mnoho. Nejvíce fanoušky překvapil zřejmě zápas mezi Kolesem a Max Greenem, který se ale nekonal. Celou situaci vysvětlil jeho údajný a už zřejmě bývalý manažer Tomáš Lukáš. Vše se od ranních hodin osudného dne zdálo, že je v naprostém pořádku. Lukáš byl prý v kontaktu s Maxem, který mu tvrdil, že na zápas dorazí s trenérem Žralokem. Když však prý Lukáš dorazil do haly, tak tam byl pouze Žralok a Max nikde. Neměl brát telefony a nikdo netušil kde je. Nakonec se Lukášovi povedlo Maxe vypátrat prý v jedné hospodě v Mělníku a vydal se za ním.

Právě jsem nahrál reakční video na YouTube! Odkaz ve stories #reakce #maxgreen #clashofthestars #novevideo #kaluba #klukskamenim #tadeasvesely #králberouna

26. dubna 2023 v 16:32, příspěvek archivován: 26. června 2023 v 12:11

Když za ním dojel tak ho ihned konfrontoval s tím, že má za chvíli zápas a musí jet s ním. „Odmítám to prostě. Já opravdu nechci do Red Face,“ říká Max Green, přičemž si sundavá kartu zápasníka z krku. Lukáš se mu s jeho kolegou snaží vysvětlit, že když do zápasu nenastoupí, tak bude platit veliké pokuty. „Žádné pokuty mu nehrozí. Ty smlouvy které máte jsou absolutně neplatné. Ty podmínky které tam jsou, jsou protiprávní,“ konfrontuje Le Sy Lukáše. Dle následující konverzace se zdá, že měl Max Green za zápas dostat pouhých třicet tisíc korun. To by mělo být dle veškerých spekulací daleko méně, než v Clashi. „Jak můžeš někomu, kdo má odměnu třicet tisíc, napsat pokutu pět set tisíc,“ doplňuje Le Sy.

Pravda je taková, že je Max Green v insolvenci a jeho finanční situace není nejlepší. Už dříve se pro redakci Antiyoutuber.cz svěřil, že se do ní dostal kvůli své bývalé přítelkyni. Momentálně se má tak snažit co nejvíce pracovat, aby své dluhy splatil. V konfrontaci následně Lukáš přiměje Max Greena, aby zavolal organizátorům, že do zápasu nenastoupí. Poté co se hovor odehraje Lukáš se svým kolegou z hospody odchází.

K situaci se skrze oficiální instagramový účet Red Face vyjádřil i Freescoot. „Co jsem se doslechl, tak nejmenovaná organizace zaplatila Max Greenovi padesát tisíc a unesli ho, aby nemohl nastoupit do našeho pekla proti Kolesovi. Rozhodlo se, že proti Kolesovi nastoupím já. Zlomím mu páteř,“ říká Freescoot. V zápase nakonec prohrál. Fanoušci tvrdí, že prohrát proti Kolesovi je v jeho pozici ubohé. Na druhou stranu někteří říkají, že protivníka nechal vyhrát právě z důvodů jeho větších bojových zkušeností.

ZMĚNA V PEKLO FIGHTU ⚠️ @maxgreencz byl nejspíše unesen, takže do zápasu místo něj nastoupí @freescoot.

⚠️ Buďte u toho s námi a zakupte si své PPV. Odkaz naleznete v bio.

#mma #zapasy #zapas #influencer #souboj #box #praha #prague #redface

24. června 2023 v 19:23, příspěvek archivován: 26. června 2023 v 12:10

Zbytek galavečera je těmi málo fanoušky, kteří se ho účastnili, označován za nezáživný. Pleskání přes pozadí sexy OnlyFans tvůrkyň fanoušci popisují jako pouhou exhibici a zábavnou show. Podle valné většiny uživatelů na sítích je Red Face propadák a výsměch. K celé organizaci se vyjádřil i promotér Oktagonu Ondřej Novotný. „Byť se snažím nevyjadřovat ke konkurenci, tak když se mě ptáte, tak budu natolik upřímný k sobě i k vám, že řeknu, že jsme narazili na nové dno a to od A až do Z,“ říká Novotný na youtubovém streamu. „Ten pocit studu, že se něco takového děje a že se na to máš alespoň jedním okem podívat, aby jsi si udělal představu, je až neuvěřitelný. Přál bych nám všem, aby to bylo naposledy,“ doplňuje.