Středa 8. května 2024, Den vítězství

Za organizací Redface stojí i influencer Freescoot. | foto: instagram.com/freescoot

Fiasko, píšou lidé organizaci Red Face. Ta na poslední chvíli mění zápasy, bude i zdarma na YouTube

Neustále komplikace a kritika, to jsou faktory, které poslední dobou provázely organizaci Red Face. Vedení se nakonec rozhodlo pozměnit pár zápasů a věří, že už všechno bude fungovat tak, jak má. První vážení zápasníků ale sledovalo žalostně málo diváků a kritika směrem k organizaci nepřestává. Zápas Kolesa a Max Greena bude zdarma na YouTube.
  9:20

První galavečer organizace Red Face už je v podstatě za rohem. Navzdory tomu, že se vedení a promotéři organizace snaží tvářit pozitivně, všechno zatím nasvědčuje tomu, že první galavečer bude mít žalostně malý počet diváků. Už dříve se mluvilo o velmi špatném promování, které Red Face má a navíc také o nízkých dosazích jejich příspěvků. Přípravy prvního galavečeru jsou ale v plném proudu a zdá se, že organizátoři pevně věří, že se nějakým zázrakem na poslední chvíli všechno zlepší.

Organizace se nakonec rozhodla, že na poslední chvíli ještě zamíchá zápasnickou kartu. Původně byl ohlášený zápas fanoušků Sparty a Slavie, který byl však nakonec přesunutý až na druhý galavečer. Na prvním vážení byl ale opět zápas představený a nakonec se tedy pravděpodobně konat bude. Bude se však jednat o zápas dva na dva a zápas nebude nijak časově omezen. Na vážení dorazili pouze dva zápasníci a jeden z nich se mimo záběr kamery divil, že je součástí zápasu fanoušků Sparta vs. Slavie.

Na vážení také dorazil Patrik „Koleso“ Pešava a Jiří „Max Green“ Janouch. Pešava vypadal velmi nervózně, Janouch naopak sebevědomě. Jejich zápas má také nalákat další zájemce, protože bude, jako jediný zápas z celé karty, volně přístupný na YouTube. Vedení pravděpodobně věří, že po zhlédnutí prvního zápasu zdarma, se někteří neubrání pokušení zakoupit si PPV a sledovat také další zápasy.

O několik zápasů ale organizace málem přišla. Objevilo se totiž hned několik zpráv o zranění zápasníků a v jednu chvíli už si organizace natolik zoufala, že dokonce přidala příspěvek, zda se nenajde někdo, kdo by chtěl zápasit. Prázdná místa se nakonec zaplnila a galavečer, kterému předcházelo několik nepříjemných situací, by se nakonec opravdu konat měl. Vedení však pravděpodobně není příliš důsledné, protože si nedokázalo zajistit, aby všichni zápasníci přišli na první vážení.

Na vážení se také objevily Anna „Kafuu“ Hamannová a Petra „Petulka“ Hlaváčová. Obě slečny se budou plácat přes zadek, který i tentokrát ukázaly přítomným lidem a divákům na YouTube. Objevily se také dvojice neznámých zápasníků, kteří mají doplnit dva chybějící zápasy v kartě. Jediné pozitivum je, že všichni zápasníci úspěšně navážili a nikdo si tak nemusí dělat starosti s váhou. S čím by si ale vedení organizace mělo dělat starosti, je počet zhlédnutí, které má na YouTube vůbec první vážení zápasníků Red Face.

Vážení má totiž pouhých 500 zhlédnutí a to čtyři hodiny po ukončení živého vysílání. Komentáře pod videem také nejsou příliš povzbuzující. Většina lidí si zkrátka myslí, že celá organizace je naprosto nesmyslná a nemůže nikoho zaujmout. „Bože, to je zase tragédie. Je to s*ačka. Sorry, ale na Clash nemáte. Fiasko,“ píšou lidé do komentářů pod video. Je pravda, že organizace Clash of the Stars nastavila laťku opravdu vysoko. Organizace Red Face by pravděpodobně taky mohla růst, ovšem kvůli špatnému a minimálnímu promu a také kvůli zápasníkům, které si vedení vybralo, se pravděpodobně jen tak nevyšvihne na úspěšnou vlnu.

Organizace také láká na veřejné vážení v obchodním domu Harfa, moc lidí tam pravděpodobně nepřijde. Druhá tisková konference dokázala, že organizace už příliš nezajímá ani pozvané influencery, kteří ji v půlce opouštěli. Třeba ale organizace všechny překvapí a získá si velikou pozornost. Doposud tomu tak ale nebylo.

Témata: MaxGreen