Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Tiskovka Red Face | foto: Tilen Vajt/Pavel Dvořák

Red Face má za sebou další úvodní tiskovku. Je to dno, komentují sledující

Bizarní Red Face pokračuje. Organizace uspořádala úvodní tiskovku k dalšímu galavečeru v nákupním centru. Hned vedle eskalátorů si sedlo hned několik téměř neznámých zápasníků a společně si promluvili o svých zápasech. Bizarní tiskovce nasadilo korunu, když místo jednoho zápasníka přišla babička.
  11:02

Veliká rivalita mezi bojovými organizacemi Red Face a Clash of the Stars je mnohým známá. Kradení zápasníků a pomluvy šířící se skrze organizace baví nejednoho diváka. Nemálo sledujících si myslelo, že po obrovském fiasku, kdy Red Face musel změnit celý koncept zápasů, už ukončí své aktivity. Není tomu tak. Organizace má za sebou další tiskovou konferenci ke galavečeru, který se odehraje již devátého září v Unyp aréně.

Organizaci Red Face mnozí označují za dno bojové komunity u nás. Podobně byl v počátcích vnímán také Clash. Ten si však poměrně rychle vydobyl respekt a nyní se hřeje na výsluní. Prvotní myšlenka Red Face byla mnohými vyzdvihována a označována za vcelku zajímavou a kreativní. Z té však sešlo a mnozí si mysleli, že se jedná o konec. Nebylo tomu tak. Organizace oznámila návrat na scénu s zcela novým konceptem. Ten spočíval jednoduše řečeno v obsazení nezajímavých zápasníků do normálních zápasů. Mnozí tak obviňovali Red Face z toho, že kopírují Clash.

Galavečer se odehrál a většina sledujících doufala, že tím Red Face končí. Odejít ze scény však zřejmě pro ně není na pořadu dne, a tak přišli s dalším galavečerem. Devátého srpna proběhla úvodní tisková konference organizace, která byla podle všeho dosti nevšední. Odehrála se přímo uprostřed nákupního centra Harfa hned vedle eskalátorů. Zvláštní tak zřejmě muselo být pro kolemjdoucí pozorovat nezajímavé zápasníky mluvící o tom, jak je pro ně Red Face veliká výzva.

Kluci se do sebe na tiskové konferenci docela pustili

Kuba Hošek, který Michala Frolíka uspal na prvním galavečeru RedFace, stál na straně Filipa Marka a zastával se ho

Tak co? Komu fandíš ty?

Už se nemůžeš týhle akce dočkat?! Tak si kup svůj lístek na 9.9.2023 ještě teď! -LINK in BIO

#redface2

10. srpna 2023 v 10:59, příspěvek archivován: 10. srpna 2023 v 12:23

Mezi bojovníky se dá jen těžko najít někdo, kdo by byl alespoň trochu slavný. Pokud se dá sláva hodnotit podle sledujících na Instagramu, známých zápasníků se na tiskovce moc neobjevilo. Opět se ukázal účastník reality show Love Island a bojovník jak z Clash of the Stars, tak i Red Face Kryštof Novák. Jelikož se má jednat opět o jeden z hlavních zápasů, mnozí by si zřejmě řekli, že jeho protivník bude podobně známá osobnost. Je jím bývalý český boxer a mistr světa ve velterové váze Lukáš Konečný.

Ten se však na tiskovku nedostavil. S Novákem má zápasit v rámci charitativního zápasu, z čehož se snaží zřejmě vybrat peníze na nemocného chlapce. Na místo Konečného tak usedla babička tohoto chlapce, která promluvila o jeho stavu.

Za jedinou záchranu minulého galavečera mnozí označovali soutěž, ve které se OnlyFans modelky plácaly před pozadí. Organizace se tak rozhodla, že tuto bizarní show nemůže vynechat. V ní se tentokrát objeví jednačtyřicetiletá fitness trenérka a bývalá partnerka známého bojovníka Karlose Vémoly Zdeňka „Lulu“ Černá a OnlyFans tvůrkyně Claudia Macc. Opět na tiskovce slečny ukázaly svá pozadí, což byl také podle sledujících nejvzrušující moment celé akce.

Dnes focení na @redface.cz s @ateliersebestova a @robert_rosenberg_box

9. srpna 2023 v 17:26, příspěvek archivován: 10. srpna 2023 v 12:22

Celou tiskovku uzavřela bizarní situace, kdy na pódium vlezl rapper Rakys společně s Petrem Kunštárem, které většina zná zřejmě díky jejich songu Cizinci - Zabiják. Ti v podstatě jen oznámili, že chtějí zápasit v organizaci a tím tiskovka skončila.