Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Influencer Max Green na tiskovce Red Face | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

Z Clash of the Stars do Red Face. Max Green porušil smlouvu a situace s ním se bude řešit

Čtyři zápasníci z organizace Clash of the Stars uvidíme také v Red Face. Podle vedení mají právo promovat akci ještě před jejich MMA zápasem. Max Green však takové povolení neměl a porušil tak smlouvu. Jeho porušení se bude řešit s vedením. Organizace s ním však i nadále počítá, protože vyzval Kolesa.
  14:15

Zápasníci z Clash of the Stars se objevili v nově vzniklé organizaci Red Face. konkrétně to jsou Tomáš Chlup, Tomáš „Abe“ Charvát, Jakub „Freescoot“ Smrek a Max Green. S Clash of the Stars jsou spojení delší dobu, jejich zápasy patří vždy k těm více diskutovaným. Nyní se však objevili na Red Face a lidé si začali klást otázky, jak je to vlastně možné. Většinou mají totiž zápasníci ve smlouvě to, že před zápasem u jedné organizace nemohou vzít zápas u jiné organizace. První turnaj Red Face se sice bude konat až v dubnu a zápasy Clash of the Stars už tento týden, většinou však ve smlouvách bývá to, že zápasníci nemůžou promovat jinou akci a už vůbec ne jiné zápasy.

Jakub Jíra, promotér organizace Clash of the Stars, vysvětlil, jak se to má se zápasníky, kteří se objevili v Red Face. Podle něj se o všem dopředu vědělo a zápasníci za vedením sami přišli, aby si promluvili o účasti v jiné organizaci. Vedení účast schválilo a tak se všichni mohli bezstarostně představit na tiskové konferenci. Součástí smlouvy zápasníků je také povolení promování akce. Většina zápasníků totiž nemůže ani promovat jiné akce před galavečerem, kterého se účastní. Je to především z toho důvodu, že veškerá pozornost, která je zaměřena na jednotlivé zápasníky a konkretní galavečer, by tak přešla také na jiný turnaj a jinou konkurenční organizaci. Zápasíc proto musí mít povolení od organizace, aby mohli promovat jinou akci. Takové povolení dostali všichni zápasníci Clash of the Stars, kteří se objevili na Red Face, kromě jednoho.

Max Green, který je známý díky své hlášce „zlomím ti páteř“, povolení nedostal. Promotér Jakub Jíra redakci antiyoutuber.cz potvrdil, že Green může promovat Red Face až po skočení galavečeru Clash of the Stars 4. Green však promoval akci ještě před turnajem a tím se dopustil porušení smlouvy. Podle tiskové konference, která proběhla ve čtvrtek 9. března, s ním však i přes to všechno organizace Clash of the Stars i nadále počítá. Během tiskové konference totiž Max Green veřejně vyzval Kolesa. Green se však nevyhne jistému postihu za porušení podmínek, které má ve smlouvě. Promotér Jakub Jíra sdělil, že celý incident s Greenem se řešit bude, avšak interně nikoliv veřejně.

Témata: MaxGreen