Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána

Za organizací Redface stojí i influencer Freescoot. | foto: instagram.com/freescoot

V první fackovací soutěži v Česku se zfackují celebrity. Bojovat budou až o milion korun

Vzniká nový projekt, do kterého budou zapojené celebrity a influenceři. Projekt to nebude ledajaký, jeho smyslem je fackování. Za organizací Redface stojí mimo jiné i influencer Freescoot. Jedná se o první Slap Fight organizaci u nás a na Slovensku. Zfackují se v ní jak celebrity, tak i fanoušci.
  15:00

Clash of the Stars už je na české scéně zavedená značka, její úspěch je velký a pro mnohé může být inspirací. Není tak divu, že se připravuje nový projekt. Organizace Redface přišla s novým konceptem, alespoň tedy na tuzemské scéně. První Slap Fight organizace v Česku uspořádá fackovací soutěž do které se mohou zapojit influenceři i fanoušci. Bojovat se bude až o milion korun.

Fackovací zápasy jsou něco, co na české scéně prozatím chybělo. Jedná se o soutěž známou ze zahraničí. Drsné facky a rány proletěly internetem až se dostaly i k nám. Slap fight mistrovství je americká organizace, ve které účastníci bojují o titul mistra ve fackování. Její popularita a sledovanost je veliká.

„U vás neboxujete? My se prosím fackujeme,“ tak vysvětlil bojový styl Čechů komisař Ledvina ve filmu Adéla ještě nevečeřela. Jeho výhra v nové soutěži je nezpochybnitelná. Rudolf Hrušínský už sice nikomu facku nedá, Redface je organizace ve které však celebrity bojovat budou. Organizátoři dali možnost fanouškům nahlédnout do možného seznamu bojovníků.

Veřejnost se může pravděpodobně těšit na bojovníky známé již ze zápasů Clash of the Stars. V ukázkových videích na sociálních sítích Redface se objevil například influencer Freescoot, Filip Grznár i Geybn. V zápasech ukázali svojí sílu. Tu teď zřejmě využijí ke zfackování protivníka.

„Pevně zatím nikoho potvrzeného nemáme,“ vyjádřil se pro antiyoutuber.cz k případným účastníkům nadcházejících galavečerů jeden z majitelů a promotér Jakub Smrek známý spíše jako Freescoot.

JE TO TADY! Představují vám mé nové dítě, na kterém jsme teď s teamem dost dlouho pracovali ♥️

Tohle je @redface.cz Nová sportovní organizace zaměřena mimo jiné na Slap Fights, které jsou ve světě dost populární. Sám Dana White založil podorganizaci k UFC, která se na tyto zápasy bude specializovat.

Chystáme pro vás mimo zápasy influenceru a bojovníků i pyramidu o 1.000.000kč do které se můžeš přihlásit i ty! Mrkni na web www.red-face.cz a dozvíš se víc ♥️

19. prosince 2022 v 19:23, příspěvek archivován: 22. prosince 2022 v 13:50

„Všechno to chceme ohlásit po novém roce. Budou tam někteří ambasadoři a už teď máme přes sto přihlášek od různých profesionálních zápasníků, či zájemců z řad fanoušků,“ nechal se pro antiyoutuber.cz slyšet hlavní moderátor akce Michal Kavalčík alias Ruda z Ostravy.

Michal Kavalčík

„Hlásí se doopravdy i veliký profesionálové, kteří se bojovým umění věnují deset až patnáct let. Přihlášky přibývají raketovým tempem. Už teď máme předvýběr skoro třiceti uchazečů,“ doplňuje Kavalčík.

V soutěži bude možné vidět hlavně české celebrity, či profesionální zápasníky. Přihlásit se však může kdokoliv. „Je to pro kohokoliv, ale máme určité podmínky. Jsou tam například váhové kategorie. Nemůžeme proti sobě postavit pětašedesáti kilového kluka proti sto kilovému,“ Kavalčík odtajňuje možnost zapojení fanoušků do soutěže.

Témata: Freescoot