Neděle 5. května 2024, svátek má Klaudie

Novotný a Godla si na vzájemnou fackovačku budou muset počkat. | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

Novotný a Godla se zatím fackovat nebudou. Red Face se odkládá, prý kvůli chybějící legislativě

Pavel Novotný versus Zdeněk Godla, Tadeáš Kuběnka versus jeho Klon či Max Green proti Kolesovi, už příští víkend se všichni měli zfackovat pod záštitou organizace Red Face. Jenže první galavečer organizace Red Face se odkládá. Podle organizátorů kvůli chybějící legislativě, na tu měla podle Red Face údajně upozornit konkurence.
  13:36

Už příští týden se v pražském O2 Universu měl odehrát první galavečer organizace Red Face, na kterém se měly fackovat nejrůznější celebrity, internetové postavy a i neznámí bojovníci. Jenže z toho nic nebude, alespoň prozatím. Organizace Red Face informovala, že nemá vyřešenou legislativu, která je k pořádání turnaje potřeba. Ještě v pondělí přitom organizace na svém Instagramu vybízela fanoušky k zakoupení vstupenek.

„Dne 6.4.2023 nám byla doručena výzva k doplnění legislativy, která je spojená s uspořádáním prvního galavečera. Evidentně konkurence nespí a obává se vzrůstající popularity naší organizace,“ píše Red Face v tiskové zprávě. „Toto udání vnímáme jako účelové tak, abychom nemohli akci dne 22.4.2023 v O2 Universum konat,“ dodává.

Žádné jméno konkrétní konkurence Red Face neoznámil, dle informací redakce antiyoutuber.cz s oním udáním nemá Clash of the Stars nic společného.

Že má Red Face na mysli právě známou organizaci, která už galavečerů pořádala několik, by se dalo odhadovat pouze z mála. Mezi oběma organizacemi od oznámení Red Face na české scéně několik bojovníků přecházelo tam a sem. Posledním je Daniel Holomek známý také jako klon Tadeáš Kuběnky. Oba se měli utkat v Red Face, Holomek následně oznámil domluvu s Clash of the Stars, nakonec se vrátil ale zpět do Red Face.

@ozraladiva tesim se moc

11. dubna 2023 v 11:18, příspěvek archivován: 11. dubna 2023 v 13:49

Na jejich souboj v Red Face si teď ale fanoušci budou muset počkat.

„Náš tým udělal maximum pro to, abychom mohli galavečer uskutečnit, ale není bohužel v našich silách vše potřebné do 22.4.2023 splnit. V tuto chvíli usilovně pracujeme na změně termínu a doplnění veškeré potřebné legislativy. V přípravách nadále pokračujeme a nic se pro naši organizaci nemění. Veškeré podepsané zápasy se budou konat ve stanoveném náhradním termínu,“ uvádí Red Face.

O jakou legislativu přesně má jít organizace neuvádí. Říká však, že doposud žádné takové papíry nepotřebovali. „Čtyři měsíce jsme neměli s tímto problém a veškerá legislativa byla v pořádku. Nyní jsme čtrnáct dní před prvním galavečerem, kdy jsme do příprav a propagace investovali nemalé finanční prostředky, byli vyzváni k doložení legislativy, kterou jsme doposud nepotřebovali,“ popisuje organizace.

Podle organizátorů ale není všem dnům konec. „V přípravách nadále pokračujeme a nic se pro naši organizaci nemění. Veškeré podepsané zápasy se budou konat ve stanoveném náhradním termínu,“ ujišťuje Red Face. Kdy se galavečer konat bude není zatím známé.