Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

ilustrační snímek | foto: tiktok.com

Žena hystericky prosila posádku letadla, aby mohla vystoupit. Na palubě prý mohl být reptilián

Na TikToku koluje video, ve kterém žena hystericky křičí v letadle a prosí posádku, aby ji pustila z letadla. Podle ní totiž někdo v zadní části letadla není opravdový. O ženě od té doby nikdo neslyšel. Na TikToku se šíří konspirační teorie, že by mohl být na palubě reptilián, který se zrovna měnil do ještěří podoby.
  12:33

Na TikToku se nedávno objevilo video, ve kterém žena vyděšeně křičí a chce okamžitě vystoupit z letadla, které mělo být na cestě z Dallasu do Orlanda. Video brzy získalo statisíce zhlédnutí a uživatelka, která ho původně přidala, ho brzy smazala a svůj profil před veřejností skryla. I přes to na TikToku video pořád koluje a uživatelé spekulují, co se ženě mohlo stát.

Ve videu jde nejmenovaná pasažérka uličkou v době, kdy se letadlo chystá ke startu. „Já vám říkám, že já odsud vystupuju a mám pro to dobrý důvod. Je mi úplně jedno, jestli mi budete věřit nebo ne,“ křičí žena na posádku. A jaký je její důvod? Někdo, kdo je vzadu, podle ní není opravdový. Prý jestli ostatní chtějí společně s ním v letadle umřít, tak můžou, ona na palubě ale nezůstane.

@markyfromtoronto Here’s the original video of the woman on the plane and the Shapeshifter. #womenontheplane #shapshift #plane #scared #fyp #ange2much #share #getoffmylawn #run #footage #alien #notreal #women #notreal #ladyontheplane #unbelievable #pickuplines #shapshift ♬ original sound - Marky

Podle uživatelky, která video původně přidala, se kvůli celému výstupu let zpozdil zhruba o tři hodiny. Žena byla z letadla vyvedena a za několik minut museli vystoupit všichni. Potom údajně začala bezpečnostní kontrola, aby se posádka letadla přesvědčila, že je všechno v pořádku.

Na TikToku se objevují stovky videí, ve kterých uživatelé spekulují, co se na palubě letadla vlastně stalo. Mnoho z nich, včetně uživatelky, která video původně přidala, si myslí, že byla žena opilá. Na druhé straně jí však početná skupina z nich věří. „Podle mě opravdu něco viděla. Takhle vypadají lidi, kteří mají panický záchvat, ne opilci,“ píše jedna z komentujících a další se k ní přidávají.

Objevují se také jiní pasažéři z letadla, kteří tvrdí, že ví, jak to doopravdy bylo. Někteří z nich zveřejňují i videa z momentů, které předcházely virálnímu incidentu. Žena se na nich hádá s letuškou a prosí ji, aby ji pustila z letadla ven. „Jenom mě prosím pusťte ven, nezajímají mě ani moje věci, prostě chci pryč,“ říká žena.

Na TikToku se mimo jiné rozšířila i konspirační teorie. Někteří si totiž jedno ze zveřejněných videí přiblížili a všimli si, že pasažér vzadu zvláštně mrká. Na videu se zdá, že se mu víčka nezavírají shora dolů, ale zleva doprava. Záznam je sice velmi nekvalitní, i přes to je velká skupina uživatelů přesvědčená, že je muž takzvaný reptilián, což je fiktivní postava ještěřího vzhledu.

Fanoušci konspiračních teorií si myslí, že se reptiliáni snaží postupně ovládnout celý svět pomocí křížení s lidmi. Mají totiž sice ještěří vzhled, mohou se ale také přeměnit do lidské podoby. A na palubě letadla se prý stalo to, že se z lidské podoby mrkáním pasažér měnil do té ještěří. Mezi reptiliány někteří řádí například Hillary Clinton, Billa Gatese nebo George Sorose.

@chichi.tae Lady on plane says guy is not real! see what the guy looks like here. #ladyonplane #conspiracytiktok #reprilian #isitreal #ladyfreaks ♬ original sound - ChiChi💋

Co se v letadle stalo ví se stoprocentní jistotou jenom žena z videa. Ona se však nikde k incidentu nevyjádřila a někteří si myslí, že je pohřešovaná nebo ve vězení. Druhá skupina je přesvědčená o tom, že se jednoduše stydí, protože byla opilá. Letecká společnost American Airlanes ve vyjádření pro web Complex uvádí, že žena později už do letadla nenastoupila a podle dostupných informací z letiště odešla. Od té doby o ní nikdo neslyšel.