Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Tynka the Dancer tancuje jako Rihanna | foto: instagram.com/tynkathedancer

Tiktokerka tančí jako Rihanna na Karlově mostě. Kolemjdoucí jen šokovaně přihlížejí

Kristýna Šlingrová alias Tynka the Dancer se rozhodla předvést vystoupení Rihanny ze Super Bowlu na Karlově mostě a natočit vše na TikTok. Videa mají milionová zhlédnutí, kolemjdoucí však vystoupení příliš nechápou. A komentující už vůbec ne. Myslí si, že je spíš jako Rihanna z Wishe.
  11:57

Kristýna Šlingrová je tanečnice, bývalá členka dívčí hudební skupiny 5Angels, v poslední době se hlavně snaží stát se slavnou i na TikToku. To se jí sice daří, jenže se na jejím profilu objevuje mnoho negativních komentářů na taneční videa. Tancuje totiž na různých známých místech v Praze a snaží se, aby se k tanci přidali i kolemjdoucí. Její snaha však většinou úspěšná není.

Na sociálních sítích Šlingrová vystupuje pod přezdívkou @tynkathedancer a na TikToku jsi sleduje více než 133 tisíc uživatelů. Nejdříve tancovala doma, později v různých světových metropolích na jejich turisticky nejznámějších místech. Velmi oblíbená byla její videa z Los Angeles, Paříže nebo Amsterdamu.

Později začala natáčet i videa z Prahy. Tancovala na mnoha pražských místech, ať už sama nebo s více tanečníky. Mnohdy se jí však nelíbilo, že se k nim kolemjdoucí nepřidávají, tanečky nechápou nebo natáčení narušují tím, že místy procházejí.

@tynkathedancer Replying to @Angel Maas SACRIFICIED MY VOICE FOR RIHANNA hhh🫢💀☠️ #foryou #protebe #czech #cesky #tiktokcz #rihanna #SuperBowl #halftimeshow2023 #danceinpublic #parrisgoebel #rudeboy #rudeboychallenge @Rihanna @Apple Music @NFL ♬ original sound - prettylittlething

Největší pozornost jí přineslo předělání koncertu Rihanny, respektive tanečního vystoupení z poločasu letošního finále amerického fotbalu Super Bowl. Ve videích tancuje v červeném oblečení mezi tanečnicemi v bílém. Stejně jako populární zpěvačka na Super Bowlu.

Její videa z Karlova mostu získala miliony zhlédnutí. Reakce na ně jsou však mnohdy kritické. „Turisti se chtějí projít po Praze a musí sledovat tohle,“ píše jeden z komentujících. Na videích jde totiž vidět, že se všichni procházející museli zastavit a sledovat vystoupení. V jednom z mnoha videí, které Šlingrová přidala, si totiž stěžuje na lidi, kteří chtěli procházet.

Zároveň se v mnoha popiscích videí k Rihanně přirovnává. V jednom videu totiž tancuje sama v červeném oblečení. „Rihanně nemohli přijít tanečníci, tak musela prostě zatancovat sama,“ píše Šlingrová. Ač podle mnohých byla videa s ostatními jednoduše bizarní, to, že samu sebe nazývá Rihannou je pro ně nepochopitelné. „Nevím no, kdyby tohle viděla, asi by spokojená nebyla. Spíš taková Rihanna z Wishe,“ myslí si jeden ze sledujících a další se k němu přidávají.

@tynkathedancer ITS THE SECOND ONE FOR ME HHH 💀😅💃🏼 #foryou #protebe #czech #cesky #tiktokcz #rihanna #fun #fail #viral #trending #danceinpublic #superbowl2023 #halftimeshow2023 #tynkathedancer ♬ original sound - prettylittlething

Nutno dodat, že mnozí upozorňují, že je důležité dělat hlavně něco, co je baví a neřešit, co si jiní myslí. To si většina komentujících sice uvědomuje, i přes to si mnozí za svým názorem stojí. Šlingrová by se dle nich neměla přirovnávat k Rihanně a blokovat pražské památky svými tanečky.

Šlingrová nezapomíná ani na svou dětskou pěveckou kariéru ve skupině 5Angels. Předvádí ráda na TikToku tanec, který vymyslela v době, kdy byla členkou dívčí kapely. „Tento taneček jsem vymyslela, když mi bylo deset let,“ píše. Zároveň své sledující prosí, aby z dětské písničky udělali trend. Ten však podle nich byl trendy před deseti lety. „Sice jsi ten taneček vymyslela před deseti lety, používáš ho ale na každou píseň doteď,“ komentuje jeden ze sledujících.

Někteří spekulují, že se snaží svými videi ostatní vyprovokovat a tím si zvyšovat sledovanost. Redakce antiyoutuber.cz se pokusila Šlingorovou kontaktovat. Na otázky však neodpověděla a členy redakce zablokovala.