Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

Rapper Robin Zoot představil limitovanou edici alkoholu | foto: instagram.com/robinzoot

Fanoušek si vystřelil z Robina Zoota, ukradl mu doménu

Rapper Robin Zoot nedávno vydal nové album. Jako merch k němu vytvořil limitovanou edici pálenek Sudety Schnapps, které měly být dostupné na stejnojmenné webové stránce. Jeden z fanoušků doménu koupil dříve než rapper a vytvořil na ni zábavnou hru Flappy Zoot. Fanoušci se tím baví a nápad milují.
  19:56

Český rapper Robin Zoot na konci září vydal nové album s názvem Make Sudety Great Again. Mimo obvyklý merch si pro fanoušky připravil i limitovanou pálenku. Jeden z jeho fanoušků ale na webové stránce, na které se měl alkohol prodávat, vytvořil zábavnou hru.

Robin Zoot se na rappové scéně pohybuje téměř deset let a je jedním ze zakladatelů nejúspěšnějšího českého labelu Milion+. Ústecký rapper podle mnoha fanoušků přišel s nejkvalitnější deskou jeho kariéry. Za tři týdny si získala statisíce posluchačů a denně přibývají další.

Jako obvykle k nové desce začal prodávat merch ve formě triček, mikin a čepic. Vedle nich ale v sobotu představil edici pálenek s názvem Sudeten Schnapps. Mělo být dostupné pouze limitované množství čtyř set kusů, což odkazuje na začátek směrovacího čísla Ústí nad Labem.

Na etiketě lahve je mimo jiné uvedena webová stránka sudetenschnapps.de, na které by měly být dostupné. Jeden z fanoušků ale zjistil, že na ní nic není a doménu ani nikdo nevlastní. Rozhodl se jí koupit a z rappera si vystřelit. Jako tvůrce webových stránek okamžitě začal tvořit její novou podobu.

@flappyzoot #rap #czechrap #milionplus #fyp #foryoupage ♬ původní zvuk - FlappyZoot

Výsledkem je hra Flappy Zoot, která vznikla po vzoru původní oblíbené mobilní hry z roku 2013 Flappy bird. Místo malého ptáka se tak zeleným trubkám snaží vyhnout hlava českého rappera. Tvůrce webu Marek Hejl o tom informoval na TikToku a video získalo více než sedmnáct tisíc zhlédnutí.

Fanoušci se nápadem baví. „Borec zruinoval celej produkt ještě před tím, než vyšel,“ myslí si jeden ze sledujících. „Geniální, tohle by mě fakt nenapadlo“ směje se další. Tvůrce zároveň upozorňuje na to, že rapperovi uškodit nechtěl, chtěl jen pobavit sebe a i posluchače, což se mu podařilo.