Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Robin Zoot na koncertě údajně napadl návštěvníka klubu | foto: instagram.com/robinzoot

Robin Zoot údajně napadl návštěvníka koncertu a vyhrožoval mu smrtí. Pořadatel akce mlčí

Rapper Robin Zoot z pardubického uskupení Milion+ o víkendu po koncertě údajně chtěl napadnout jednoho z návštěvníků a vyhrožoval mu smrtí. Ten podle dostupných informací totiž rapperovi nadával. Robin Zoot i pořadatel akce však mlčí a k situaci se nevyjadřují.
  16:22

Ústecký rapper Robert Pouzar, který vystupuje pod uměleckým jménem Robin Zoot, se na hudební scéně pohybuje už více než deset let. V poslední době mezi jeho posluchači nejvíce rezonuje nové album Make Sudety Great Again, které odborná porota nominovala v kategorii rap Cen Anděl 2022. Teď sociální sítě zaplavily zprávy, že napadl svého fanouška.

V sobotu 18. března se konal v královéhradeckém klubu Denoche Music Hall koncert Robina Zoota a brněnského rappera Maniaka. Ústecký rapper a člen pardubického uskupení Milion+ příliš často nevystupuje a tak se nejdříve na sociálních sítích objevilo mnoho videí z koncertu. V neděli odpoledne však anonymní účet @bustdownkitto na TikToku zveřejnil video, ve kterém návštěvníkovi klubu vyhrožuje smrtí.

@bustdownkitto Robin Zoot napadl hatera 😬 #cz #sk #rap #robinzoot #fyp #trendy #trending #viral #goviral #hroty #sudety ♬ původní zvuk - Patrikmorejenej

Ve videu Robin Zoot prochází v prostorách nočního klubu a jde za jedním z návštěvníků. Následně ho zastaví jiná návštěvnice a prosí ho, aby návštěvníka nechal být. Rapper ji následně obejde a za podpory přihlížejících chce své spory s návštěvníkem vyřešit. „Dej mu,“ podporují ho rozjařeně jiní návštěvníci. Následně jde vidět, že člen security klubu návštěvníka drží zpátky a snaží se ho zastavit. „Já tě zabiju,“ říká rapper a následně video skončí.

Co se doopravdy stalo však jasné není. Podle dostupných informací v době koncertu jeden z návštěvníků rapperovi nadával a měl směrem k němu několik nevybíravých poznámek a on se je potom rozhodl vyřešit sám. V komentářích pod videem na TikToku se návštěvníci o sobotních událostech dohadují. Jedna z návštěvnic tvrdí, že návštěvník nic neudělal, jiní jí to vyvrací.

Majitel Denoche Music Hall Luděk Čejka o incidentu nic neví. Klub pronajímá z velké části externím pořadatelům, což je i případ sobotního koncertu. Pořádat ho podle jeho slov měl Petr Krejčíř, který mimo jiné také na youtubový kanál Milionovey natáčí reakční videa na novou rapovou hudbu. Ten však na opakované dotazy redakce antiyoutuber.cz nereagoval a Robin Zoot také mlčí.