Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Roman Šebrle se synem | foto: FK Dukla Praha

Roman Šebrle na TikToku řeší hádanky a tancuje. Videa mají statisíce zhlédnutí

Na TikToku se začaly objevovat videa syna olympijského vítěze Romana Šebrleho, Štěpána. Není na nich jen sám, do nejnovějších videí si vzal i svého otce. Šebrle tak ve videích tancuje, zpívá a řeší hádanky. Sledující videa milují a nemohou se dočkat dalších.
  20:00

Popularita TikToku v poslední době raketově roste. Ač si mnoho starších myslelo, že je aplikace pro sdílení krátkých videí určená především pro mladé, už se na něm objevují i oni. Mnoho uživatelů točí videa se svými rodiči a baví tím své sledující. S tím začal i syn olympijského vítěze Romana Šebrleho.

Dvacetiletý Štěpán Šebrle stejně jako ostatní na TikTok přidával vtipné příspěvky, které se týkaly jeho každodenního života. V poslední době se své sledující rozhodl bavit i svým otcem.

„Víte vy k*rva do p*dele kdo je můj fotr,“ zní ve videu známá hláška z filmu Gympl, která byla v létě na TikToku populární. Po chvíli se objevilo několik fotek právě Romana Šebrleho a video mělo velký úspěch.

@stepansebrle Dělám si tiktok kariéru na romčovi noaco🙋‍♂️🙋‍♂️#romansebrle #fyp #foryou #latettrend #trend #pozde #protebe #protebepage #segra #dad ♬ Nejsi Swaggrrrr - Patrik Love ICY L

Následně začal syn známého sportovce přidávat i další videa s ním, která vtipně spojoval s různými trendy.

„Když se mě zeptá, jestli nevadí, že bude doma máma, tak řeknu, že nevadí, protože beru Romču,“ píše ve videu, ve kterém se po chvíli objeví jeho otec a tancuje.

V jiném videu společně zpívají skladbu, která je na TikToku populární. Velký úspěch má také nejnovější video, kde mu dává vyřešit hádanku. Sportovec má upravit jedním tahem řadu bonbónů s obličejem Romana Šebrleho tak, aby dávala obráceně stejný smysl jako na začátku.

„Já jsem studoval jadernou fyziku, takže mám na to minimálně nad tím přemýšlet,“ říká Roman Šebrle a směje se. Nakonec se mu hádanku vyřešit povede. Přes celé video je navíc ještě k tomu použitý velmi populární hlasový filtr.

@stepansebrle Jadernej fyzik prej🤣, počkej si na konec🤙 #romansebrle #trending #zaseromca #svudnik #borecek #inteligence #bachanamamu #fyp #protebe #foryou ♬ původní zvuk - Štěpán Šebrle

Aktuálně publikovaná videa dvojice mají dohromady více než milion zhlédnutí a sledující je milují.

„To je fakt geniální, nic lepšího jsem dneska neviděl,“ píše jeden z fanoušků. „Miluju vás a ty čokolády s hlavou Romana potřebuju taky,“ komentuje další. Shodují se, že by měl přidávat více společných videí a těší se na další. Doufají, že by spolu mohli natočit třeba už o Vánocích.

Ač jsou reakce z velké části pozitivní, jiní synovi Šebrleho vyčítají, že si na otci zvedá sledovanost.

„No jo, ty žiješ jen z toho, že máš slavného tátu,“ myslí si jeden ze sledujících. Nejen na zmíněný komentář Štěpán Šebrle reagoval a kritiky tím umlčel. „Dělám si TikTok kariéru na Romčovi, no a co,“ píše v popisku jednoho z videí. Z negativních komentářů si jednoduše nic nedělá.

Roman Šebrle je bývalý sporotec a olympijský vítěz v desetiboji z roku 2004. Je držitelem několika světových rekordů. V posledních letech moderuje večerní zpravodajskou relaci na FTV Prima.