Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund

Pije sperma a maže si krev po obličeji. Teď Romanetu trápí kouř z požáru

Romaneta Smajlová je na českém Instagramu známá především milovníkům bizáru. Teď se ale jedno z jejích stories dostalo dál do světa. Romaneta si stěžovala, že jí od kouře smrdí vlasy. Jenže to nebyl ledajaký kouř, byl to kouř z požáru Českého Švýcarska.
  13:30

„Řeknu vám upřímně, že už jsem od toho kouře od Španělska nebo od toho Švýcarska pořádně otrávená. Nemůžu otevřít okno, hnedka to sem naleze,“ začíná Romaneta povídání. „Už to fakt nedávám. A ještě že mi teďka přišla kabelka, alespoň něco mi udělalo radost,“ stěžuje si dál a přidává další myšlenku. „Já jsem tomu ani nechtěla věřit, že to z takový dálky dokáže dojít až sem. Nechápu jako. Už by s tim mohl někdo něco fakt udělat,“ uzavírá. 

Mohlo by se zdát, že jde o humor, což si mysleli i někteří komentující na Twitteru, kde se Romanetino video začalo šířit. Opak je ale pravdou. Romaneta je kontroverzní influencerka. Její sláva začala sdílením vztahu s výrazně starším přítelem - Romanetě je 24 let, přítel je o 36 let starší.   Údajně ho miluje tolik, že jeho sperma používá pro zahuštění smoothies, což nejednou na Instagramu i ukázala.

Povyk vyvolalo i její rozmazávání menstruační krve po obličeji. „Proč si matláš menstruaci po obličeji?“ zeptal se jí sledující na live streamu. „Protože jsem Romaneta Smajlová a můžu,“ odpověděla tehdy, čemuž se přítel Richard jen smál.

Romaneta Smajlová a její vyjádření k rouškám.

Zdá se, že Romanety cesta ke slávě je zkrátka vyvolávat co nejvíc kontroverzí. Ukázal to už koronavirus, kdy odmítala nosit roušku. Na otázku, proč nenosí roušku, odpověděla: „Nebudu ze sebe dělat magora. Kdyby ta rouška chránila přímo mě, nosim ji. Ale když chrání jen ostatní? To mě nebaví,“ tvrdila tehdy.

Její kontroverzní vyjádření logicky přitáhlo pozornost a sledující. Aktuálně jich na Instagramu má lehce přes 60 tisíc. Někteří spekulují, že celé vystupování Romanety je pouze póza a cesta, jak si nahnat co nejvyšší čísla. Už její bio vypovídá, že se ráda prezentuje kontroverzně. „VEŘEJNĚ ZNÁMÁ OSOBNOST, controversial fooll, you will understand me if you’re not normal,“ píše o sobě. Momentálně je však její profil soukromý.