Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

Jaroslav Kotlár a Roxana chystají společnou skladbu | foto: instagram.com/carmello_araneus

Tvůrkyně na Onlyfans Roxana chystá skladbu s Kotlár Security. Fanoušci jsou nadšení

Influencerka, rapperka a tvůrkyně na OnlyFans Roxana své fanoušky ráda šokuje. V pátek se objevila na fotce s internetovou legendou a účastníkem třetího galavečera Clash of the Stars Jaroslavem Kotlárem. Pravděpodobně chystají společnou skladbu a fanoušci jsou jako u vytržení.
  17:00

Influencerka Roxana patří k nejdiskutovanějším jménům českého internetu. Příležitostně tvoří hudbu, má profil na OnlyFans a mnohdy se nevybíravě vyjadřuje o aktuálním dění. Jaroslav Kotlár vstoupil do povědomí už před několika lety svou security firmou, známý je mnohým spíše jako Kotlár Security. Co mají tihle dva společného? Zatím nic, ale mohla by přijít společná skladba.

Roxana, vlastním jménem Patricia Isma, je spojována s mnoha kauzami. Pravděpodobně nejvýraznější je ta, kdy prohlásila, že album Sbohem Roxano rappera Yzomandiase se jmenuje podle ní. Tvrdila tehdy, že je zhrzený, protože ho odmítla a v ten moment si získala mnoho fanoušků.

Od té doby uplynuly více než čtyři roky. Sama od té doby začala tvořit hudbu a první singl Neonový město, na kterém spolupracovala se svým tehdejším přítelem rapperem Senseyem, má na YouTube více než pět a půl milionu zhlédnutí. Ať byly reakce pozitivní nebo negativní, skladba byla jedním z nejdiskutovanějších témat na sociálních sítích. V nedávné době si také založila účet na platformě OnlyFans, čímž se diskuze o její osobě ještě znásobily. Mnoho sledujících ji tituluje jako českou drama queen.

Jaroslav Kotlár nebo Kotlár Security, je jedna z nejbizarnějších a pro mnohé nejlegendárnějších postav českého internetu. Před více než pěti lety se objevilo video, kde Kotlár přijíždí v autě a propaguje svou security agenturu. „K této firmě se můžu zmínit tak, že jsme perfektní úroveň na vysokým potenciálu s lidma,“ říká ve videu. Brzy si získalo desetitisíce zhlédnutí a Kotlár byl pro mnohé vysněným strážcem. Zúčastnil se také třetího galavečera Clash of the Stars, kde sice svůj souboj s Karlosem Bendou sice prohrál, podporu diváků měl však enormní.

Uživatelé sociálních sítí milují bizár, kontroverze a především nečekaná spojení tvůrců. Dvojice v pátek krátce před polednem zveřejnila společný příspěvek na Instagramu. „ROXANA & KOTLÁR - to bude skladba,“ stojí v popisku. Fanoušci jsou nadšení a nemohou se dočkat potvrzení, zda se opravdu na novou píseň mohou těšit. Z reakcí lze soudit, že by přinesla nevídaný úspěch.

Témata: Kotlár Security