Neděle 19. května 2024, svátek má Ivo
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Dolli z Růže pro nevěstu | foto: Instagram.cz

Vypadá jako Lela, ale je to Dolli. Z Růže pre nevestu odešla dramaticky, už si našla nového přítele

Ve slovenské reality show Ruža pro nevestu patřila Nikoleta Daniela Kortišová alias Dolli k nejvýraznějším postavám. Nejen svým vzhledem, kteří lidé přirovnávají k Lele Vémole, ale i svým chováním. Ze soutěže, kde ženy bojují o srdce pohledného muže, odešla v emocích, konkurentku označila za hada. Teď se zdá, že přeci jen má svůj šťastný konec, podle všeho má nového přítele.
  9:00

Nakonec se jí povedlo najít to, co hledala v show Růže pro nevěstu 2? Zdá se, že jedna z nejvýraznějších postav reality show, Dolli, vlastním jménem Nikoleta Daniela Kortišová, už není volná. Na svém osobním Instagramu totiž zveřejnila tajemné příspěvky, které zaznamenal a publikoval slovenský web Eva.

Zdá se ale, že všem špatným dnům v milostném životě je konec a konečně našla to, co hledala, i na Srí Lance – lásku. Do svých stories na Instagramu totiž přidala zajímavé fotografie. Na jedné z nich je vidět, jak ji muž drží za pas. Na další je zase zachycena, jak ji někdo drží za ruku – a je to mužská potetovaná ruka.

Dolli dlouhodobě žije v Dubaji, je tak otázkou, zda je z exotické země i její nový vyvolený, který temperamentní Dolli dokáže třeba i zkrotit. O tom, jak dokáže plamenně projevit emoce, se mohli všichni diváci Růže přesvědčit na vlastní oči.

Nedávno došlo v i v Česku populární reality show k šokující situaci, která zaskočila nejen ostatní účastnice a ženicha Radka, i diváky a štáb. Výrazná Dolli během ceremonie s růžemi vybuchla a následně opustila show. Když si později tuto situaci zhlédla na televizní obrazovce, byla sama překvapená svým chováním, protože v té chvíli byla tak emocionálně zasažena, že si to nepamatovala. Problém tehdy měla s nejmladší účastnicí show Larou, kterou označila za děcko. Laře ukázala vztyčený prostředníček a začala křičet. „Had na krku! Děcko! Už mám toho plné zuby!“ Hodila růži po Laře a utekla pryč. Radko za ní sice přišel, ale útěchu a pochopení v něm Dolli hledat nechtěla. „Tu růži nechci, sbohem! Jdi do... už, děcko hnusné, sprosté!“

Pokračujeme presne tam, kde sme skončili! Sledujte novú epizódu Ruže pre nevestu už teraz exkluzívne v predstihu na Voyo a zajtra o 20:30 na Markíze

#tvmarkiza #voyo #ruzaprenevestu #ruzaprenevestu2 #realityshow #radkourbanyak

25. dubna 2024 v 21:10, příspěvek archivován: 7. května 2024 v 12:13

Překvapivě ve speciální epizodě Bez růže prohlásila, že jí ženich Radko postupně začal být protivný. „Když se holky vrátily z rande a líbali se s ním, začalo mi to být trochu odporné. Jednoduše mě to zklamalo a pak se mi to už nelíbilo,“ svěřila se nedávno.