Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Bizarní tiktoker Sajmonos | foto: Tikok.comAntiyoutuber.cz

Tvrdí že byl v armádě a třináct let dělal MMA. Kdo je bizarní tiktoker Sajmonos?

Trapná, cringe a bizarní videa jsou na sítích obrovsky populární. V poslední době se stávají slavnými čím dál více lidé natáčející právě taková videa, až se někdy zdá, že většina českých influencerů je na hlavu. Zvlášť bizarní tiktoker který v poslední době trenduje, natáčí pod přezdívkou Sajmonos. Ve videích ukazuje různé bojové chvaty a údery, jejichž kvalita se dá přirovnat k pogo tanci, tvrdí někteří.
  9:00

Bizár je terno a z internetu zřejmě nikdy nezmizí. Ačkoliv se mnoho uživatelů na sítích kasá, jak by rádi tyto pofidérní influencery vystrnadili z internetu, nadále se na jejich videa dívají a zvyšují jim sledovanost. Cringe videa tu byla vždy. Dá se ale říct, že v dnešní době jsou populárnější, než kdy dříve. To si mnozí uvědomují a snaží se toho využít.

Za člověka, který tuto příležitost chytil za pačesy, označují někteří uživatelé sociálních sítí tiktokera Sajmonose. Jeho videa jsou natolik zvláštní, až si někteří pomyslí, že to snad nemůže myslet vážně. Tiktoker tvrdí, že byl v armádě a třináct let dělal MMA. Ve svých videích se tak často snaží své sledující naučit různé kopy, údery, úhyby a podobně. Vypadá to ale, jak kdyby to dělal poprvé a žádné zkušenosti neměl, píšou uživatelé.

@sajmonos_znovuzrozeni Tenhle trik je o něco těžší, ale vyplatí se ho naučit! 💪👊🔥 #MMATraining #fighterlifestyle #FightForYourself #MMAFighter #MMACommunity #FightTraining #KnockoutPower #MMAFights #StreetFighting #MMAChampion #FightLikeAGirl #MMAInspiration #MMAFitness #FightingSpirit #MMAFans #MMAWarriors #FightNight #SelfDefenseMoves #MMAWorld #mmahighlight #SelfDefenseMoves #FightForYourself #StreetFighting #FightTraining #SelfDefenseTechniques #FightingSpirit #SelfDefenseClass #FightBack #SelfDefenseTips #StreetFighter #FighterMindset #SelfDefenseAwareness #FighterFitness #SelfDefenseSkills #FighterTraining #SelfDefenseMastery #FighterLifestyle ♬ original sound - sajmonos znovuzrození

Shopaholic Adel, Maxgreen, Matouš Kaluba, Tadeáš Veselý a mnoho dalších jsou jména influencerů, kteří dávají za pravdu tomu, že jsme národ milující bizár. Konceptu zvláštních internetových postav napomáhá také hodně bojová organizace Clash of the Stars. V té se totiž většina těchto jmen objevila v roli zápasníků, přičemž hlavně díky jejich účasti získali tak velkou popularitu. Většina z nich si uvědomuje, že jsou bizarní a snaží se toho využít.

Maxgreen je jednoduše miláček davu, Kaluba výbušný podivín a Veselý je většinou považován za zlého záporáka. Kaluba je známý tím, že rád dělá show, aby na sebe strhl pozornost a pobavil diváky. Právě ve spojitosti s ním a Sajmonosem se jedna taková humorná scénka odehrála na poslední tiskové konferenci organizace. Když Kaluba zpíval písničku od slavného zpěváka Karla Gotta Být stále mlád, na pódium vtrhl Sajmonos a konfrontoval Kalubu. Nejdříve mu řekl pár slov, poté si ze sebe strhl triko a začal jím švihat Kalubu.

@srandajakzmrt #srandajakzmrd #memeczsk #fyp #foryourpage #foryoupage #memes ♬ původní zvuk - 𝐬𝐫𝐚𝐧𝐝𝐚𝐣𝐚𝐤𝐳𝐦𝐫𝐝 ✪

Překvapený Kaluba zřejmě chvilku nechápal o co jde a dokonce se i při konfrontaci usmíval. Poté co ho odtáhla ochranka na stranu řekl, že už zpívat nebude a vydal překvapivé prohlášení. „To mě docela na*ralo. Tak mu poděkujte přátelé, protože já do žádného zápasu nejdu,“ říká Kaluba. Většina se tak zalekla, že nemá v plánu nastoupit do zápasu s Kukisem, který se má odehrát na blížícím se galavečeru. Kaluba později vysvětlil, že do tohoto zápasu nastoupí, ale tím jeho kariéra v Clashi zřejmě končí.

Z této konfrontace se tak zdá, že by si Sajmonos přál objevit se v Clashi a to rovnou v zápase s Kalubou. Ten mu měl totiž v minulosti psát nevybíravé komentáře, což ho zřejmě naštvalo. Tvrdí o sobě, že má s bojovými sporty veliké zkušenosti a to rovnou třináct let v MMA. Na svém Instagramu se prezentuje jako online MMA kouč a veterán z armády. Tam tvrdí, že pochytil všechny bojové zkušenosti. Do zápasu s Kalubou by mu to však bylo k ničemu. Dle slov Kaluby se žádný společný souboj konat nebude. „Já s nim zápas mít nebudu. Jsou na něj ale připravení určitý lidé, kteří mi píšou, že si to s ním chtějí vyříkat ve velkém stylu,“ říká pro Antiyoutuber.cz Kaluba.

@sajmonos_znovuzrozeni Trošku jsem se na téhle pecce opozdil, ale i tak snad oceníte! 😊 #CzechRapSinging #SingingChallenge #CzechMusic #RapCover #MusicianLife #TikTokMusic #Vocalist #SingerSongwriter #HipHopCulture #CzechArtists #RapMusic #SoulfulSinging #MusicVibes #RapFlow #SingItLoud #CzechVibes #RapArtists #SingingPassion #musicinspiration ♬ original sound - sajmonos znovuzrození

Zdá se, že je Sajmonos opravdu všestranný. Mimo jeho bojové zkušenosti ukázal, že je i vášnivý zpěvák. Často totiž na svůj TikTok sdílí videa, ve kterých zpívá písničky například od Karla Gotta, Calina, nebo Niktenda. Ačkoliv si z něj veřejnost dělá povětšinou srandu, jeho videa stejně jako písničky milují. „Hlásek jak třináctiletá holka, ale jinak je to krásné. Díky za video,“ píše do komentářů jeden uživatel. „Máš na víc! Běž do Superstar,“ píše další.